Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
@mpg Ja sa az tak neobvinujem,ale viem,ze z casti mam na tom podiel.Ale netreba sa zaoberat zlym,ale upriamit sa na to dobre.
@boos71 Ja tiez praveze hladam niekoho,kto je na tom vyssie.Ja som len zaciatocnik,ja len citam knizky,pocuvam a rozmyslam nad tym.
To vestenie...Ja som si normlane kupila tarotove karty,tam mas aj navod.Nikto mi nic neradil,vyslo mi to aj same.Tak skus.Teraz som si objednala anjelske karty,tak uvidim,co to bude.
S tou pomocou mas pravdu,druhym sa lepsie pomaha a radi.Sebe samej je to horsie.
@ssisska tak to vôbec neni pravda, navyše ked sa bavíme o anjeloch, sú to biblické stvorenia...pokiaľ ide o komunikáciu s anjelmi alebo vykladanie kariet, je to komunikácia s inými entitami, ktoré existujú tak ako aj iné bytosti, reinkarnáty a podobne. Niekto má ale tie schopnosti a niekto nie. Verim na to, že boh káže, že je to hriech a existuje len on alebo nejaký satan, tak to je ortodoxné, radikálne a úzkoprsé. Ja ked vykladám karty, je jedno aké, či tarot alebo cigánske, vždy si kladiem otázku alebo komunikujem cez karty práve s anjelmi....takže veriť v boha a pritom tvrdiť že anjeli neexistujú je dosť odveci a zaslepené. A ked už sme pri tom, tak viac dôkazov je o existencii a pomoci anjelov ako boha samotného!!!
@ludka707 Podla mna Boh ako osoba ani nie je.Skor je to Vetko a Vsade.Niekde som cistala krasnu vetu:Boh nie je podstatne meno,je to SLOVESO.
@ssisska ktorá biblia?tá "ľudská" sto krát prepísaná?troška sa zasmejem ,ha ha ha ,pretože normálny,bežný človiečik ,červíček ani nemá potuchy čo v biblii je ,neberiem nikomu vieru,ale ani sa nenechám určite ancikristom zastrašiť 😉 😀
@danussskah no ved to je všetko vec pohladu a vec názoru 🙂 pre mna zo všetkých bytostí astrálnych sú prioritou anjeli, lebo ja to neberiem z náboženského hľadiska kedže nie som práve nábožensky založená
@danussskah 😀 ja dnes tiež cupitám pre knižky,ma to tak potešilo,že na Valentína akurát 😀
@danussskah aktore konkretne si si kupila? oni maju nadherhne a inspirujuce obrazky ze. ja osobne vlastne nemam ale kamoska co ich pouziva tak ma take so zlatou obrubou (neviem presne autora) ale su nadherne🙂 a vdaka nim som sa dozvedela ktory mesiac otehotniem a sadlo do bodky :D
@ludka707 To su Poslovia svetla,ano su so zlatou obrubou..A ako ti to vyslo do bodky?Lebo mne to vyslo len tak vseobecne a potom je tam predpoved na 3 mesiace,ale tiez len vseobecne.
@danussskah skus si najist vlastny sposob ako si budes vykladat karty. ako ti to najviac vyhovuje a ako sa tebe najlepsie chapu vyklady. ja napr pouzivam na vykladanie tarot,ciganske a sedmove (ciganske mi sedia najviac) ale nikdy som nerobila vyklady podla navodov v knihach. nesedia mi.nasla som si svoje naj....knihy som len zo zaciatku pouzivala pri pochopeni vyznamu kariet ale aj to neskor som presla na vlastne interpretacie. karty ti musia davat odpovad intuitivne nie podla navodu.porovnavala som vela knih s popisom kariet a kazda je ina.ale nakoniec mi vzdy sedi vlastny usudok. pokial ide o tie anjelske tak vtedy kamoska mi vykladala (lebo ja ich nemam) a pytala sa doslova ktory mesiac v danom roku otehotniem a teda ci vobec....vyberas 12 kariet na kazdy mesiac jednu a vyslo to na jul minuleho rok a tak aj bolo 🙂))) aj v ciganskych mi to vychadzalo ale tam som nevedela urcit ktory mesiac to bude.len cim viac sa blizilo to obdobie tym boli odpovede intenzivnejsie nech som hadam riesila akukolvek zivotnu otazku. lebo ciganske sa pouzivaju na kratkodobe vyklady. tak do troch mesiacov...
@danussskah a ty mas tych poslov svetla?
@ludka707 ano.ale prislo mi to len dnes,tak som to len trosku prestudovala..vestila som si len o manzelstve,peniazoch,ake je moje poslanie a buducnost do 3 mesiacov...podla navodu..ale ked sa do toho dostanem,pojde to 🙂
Ahoj danussskah, ja by som Ti chcela len popriat vela trpezlivosti, lasky a svetla pri hladani pravdy. Ked budes mat nejake otazocky, rada ich s Tebou predebatim. tesim sa a naplna ma, ked mozem prispiet vlastnou skusenostou ak ma niekto zaujem.
@samila1 Ahoj,a ty sa comu venujes najviac?
@danussskah
Neviem povedat, ci najviac. Proste rada sa dozviem aj nieco nove, a velmi rada aj odovzdam to co viem.
@danussskah no to by si sa poriadne cudovala
ked vravis ze neexistuje...
http://www.dimenzie.sk/1999_01/06diabol.html
Dnes sa skutočne mnohí ľudia usilujú praktizovať Silvovu metódu, reiki alebo transcendentálnu meditáciu, no vo všetkých prípadoch tu ide o metódy hnutia New Age. Ako vidno, tieto metódy patria do sveta neznámych duchovných síl. Duchovné sily majú dva zdroje. Zdrojom duchovnej sily je alebo Boh, alebo diabol. Nemôžeme však hovoriť o prirodzenom zdroji, lebo ide o duchovné sily. Ak zdrojom týchto metód nie je Boh, potom ide určite o manipuláciu zlého ducha. Zdrojom nemôže byť Boh, lebo tí, čo sa snažia experimentovať s týmito metódami, snažia sa objaviť v sebe samých sily, a myslia si, že prostredníctvom týchto síl môžu zachrániť, spasiť seba samých. Teda nepotrebujú Spasiteľa. Títo ľudia hľadajú spasiteľa v sebe samých. Hovoria o Kristovi v sebe, ale nie je to Kristus osobný, lež je to iba sila, ktorá z nich vychádza. A to je veľké nebezpečenstvo všetkých metód hnutia New Age, či už ide o Silvovu metódu, reiki, transcendentálnu meditáciu, univerzálnu energiu, ale aj tých, ktorí sa snažia objaviť energie v človeku. Zaiste, Pán nám nehovorí, že nemáme v sebe rozvíjať sily, ktoré v sebe máme. Ale nie do takej miery, že odstránime zo svojho života Ježiša a budeme si myslieť, že tieto sily nás spasia. S týmito vecami nemôžeme experimentovať.
@olejkalejka nech sa tie sily už volajú akokoľvek, existujú. ved ked existuje dobro, musí zákonite existovať aj dobro...takže podla mna neni o čom. keby nebol diabol, ani exorcizmus by neexistoval a na také veci ja teda verím !!!! 🙂
@olejkalejka Ako hovorim,ja som stale krestanka katolicka,verim v Jezisa,samozrejme Boha,anjelov a vsetko...lenze nebojim sa ani novych myslienok,co sa tyka aj New Age.Vo vsetkom je nieco dobre,aj nieco zle.V kazdom si treba najst to pre seba a neverit kazdemu slovu.Tiez sa mi vsetko nepaci na cirkvi,do kostola nechodim,ale modlim sa kazdy den,, ale aj na new Age,lebo niektori z nich,samizda,sa chcu len dobre ,,nabalit,, peniazkami.
Ale v diabla teda naozaj neverim,o tom ma nikto nepresvedci!Diabol je len vyhovorka pre zlych ludi,aby obhajili svoje strasne skutky.Netvrdim,ze nie su nejaki zli duchovia alebo zbludene duse,co nam zneprijemnuju zivot alebo nas strasia,ci vnukuju zle myslienky...Ale nejaky diabol s rozkami...:/ ???
@danussskah s rozkami nie....
zlo to je vzbura voci pravde...je to presne to,co vyvolava boj vo vnutri kazdeho cloveka...nepokoj a vsetko negativne to je diabol...
Boh je pravda..Boh je laska a odpustenie...Boh je radost...
zalozil cirkev{hoci je to cirkev hriesnych ludi} to je pravdiva a jedina Jeho cirkev za ktoru tu poslal zomriet Krista..poveril nas bojovat proti zlu...to je pravda...
popierat tuto pravdu to je mat oci zalepene klamstvom toho zleho...
Boh nas chce slobodnych....netuzi aby sme kolenacky verklikovali otcenase a zdravasy...chce aby sme mu dali svoje srdce...otvorili sa Jeho laske a dokazali ju prijat...potom podat dalej...
Zlo Ti ponuka falosnu slobodu...nemusis nic mozes vsetko.. si slobodna si sebestacna...maj svoj rozum na cirkev a sviatosti kasli...modli sa sama spolocenstvo nepotrebujes...
Laska nie je sebecka...
a najlepsie na nej je ze aj ked my ho nevnimame lebo nas zamestnavaju internet telka...konicky{Modre koncky;D} povinnosti...
On nas lubi vkuse nonstop...ponuka nam lasku...staci otvorit dlane...
Otazka je som dost slobodna na to aby som kedykolvek otvorila a prijimala co mi najvyssi zdroj lasky ,Boh ponuka
alebo mam predsudky a verim iba ciastocne a prijimam iba odrobinky pravdy ktore mi ponuka ,,knieza tohto sveta"diabol.
😖
@danussskah O diabloch sa píše aj v svätom písme, ako aj o padlom anjelovi Luciferovi, ktorý sa svojími zlými skutkami zmenil na diabla. Podľa mňa diabol a zlý duch sú asi to isté. Ako vyzerá to nikto nevie, mne to pripadá tak, že pôsobí cez niektorých ľudí a to tak, že zláka na zlú cestu veľmi prefíkane, tak aby to vyzeralo lepšie ako pomerne tažká cesta pravdy. Môžu zviesť aj mladých, neskúsených na cesty závislosti, drog, aj liečenia typu New Age sa mi nepozdávajú, lebo akoby viedli k tomu, že ľudia sa môžu sami vyliečiť a to ich môže viesť k tomu, že ani nepotrebujú Boha, že dokážu všetko.
Ja tiež verím náboženstvu, ale pripadá mi to tak, akoby v kostoloch kňazi málo prispôsobovali svoje kázne dobe, ktorá sa mení a už deťom by sa malo náboženstvo približovať aj rodičmi, aby videli jeho základné myšlienky a aj podľa nich žili.
@mpg Ano,mas pravdu...hlavne o tom nabozenstve,stale su knazi skostnateni ako v stredoveku a same skandaly,nic dobreho clovek nepocuje...pochybujem,ze Jezis (a prvi mucennici,co za vieru zomierali strasnou smrtou) si to takto predstavovali...A neviem,kde kazal celibat..to je proti prirode a potom,ze tym chlapom (knazom) z toho sibe 😒
Neviem,ako to je v tom New Age...ja si od nich beriem len to pozitivne...a urcite pri chorobe zalezi aj pozitivne myslenie,vela to zavazi,clovek sa sustredi na vyzdravenie,dalsi zivot...
A co liecitelia?Ved aj Jezis liecil,dokonca vzkriesil mrtveho...?
Myslim,ze pravda je niekde uprostred,ako so vsetkym,ziadne extremy nie su dobre... 😵
Odporucam knihu "Hovory s Bohem",, doteraz ma oslovila najviac...
@olejkalejka keby si sa oslobodila od nabozenskych dogiem, tvoj pohlad by sa urcite zmenil. Vyhlasovat vsetko, co nejde ruka v ruke s katolickou cirkvou za dielo diabla je chybne.. Ake objavovanie energii v cloveku? To uz nie je potrebne objavovat, tisice rokov stare poznatky o energetickych drahach a centrach v tele su uz davno aj vedecky potvrdene, energeticke pole cloveka je citit, nepotrebujem na to ani ziadne potvrdenie vedy. Vplyv myslienky na hmotu je tiez potvdeny - vid kvantova fyzika - ....Vsetko co nas obklopuje je v prvom rade energia a az potom hmota, na zaciatku je vzdy energia az potom hmota, tak ako sa pise aj v biblii, na zaciatku bolo slovo cize myslienka, energia az potom mohlo vnzniknut nieco materialne Poznam kopec duchovne vyspelych ludi, ktori siria okolo seba lasku, pokoj a harmoniu, ak nieco pochadza zo zleho, citit z toho zlo. Nepotrebujes byt majstrom neviem akych technik, aby si citila negativne energie v svojom okoli, ktore napriklad okolo seba siria ludia, ktory su plni nenavisti, zavisti, ktori su zlostni a negativni, nic, co k tebe prichadza z laskou nemoze byt zle, ak ta nieco naplna laskou je to laska, je to dobro a je to jedno ake meno tomu dame. Tolko moj nazor, tiez mi trvalo urcitu dobu, kym som sa dostala kde som, odkedy viem, ako tento svet funguje davam si velky pozor na to, co si myslim.
Na zaciatok odporucam knihu, alebo film: What the bleep do we know? Neviem, ci je to prelozene do slovenciny, treba pogooglit
@danussskah ahoj nasla som tuto temu a super lebo uz minuly tyzden som si chcela pozicat mp3 z kniznice Tajomstvo ale zabudla som na to, mam aj kniju po Slovensky ale to pocuvanie ma skor bavi, pritom si robim veci a raz dva to ujde...
k tym knozom katolickym, ony sa do urciteho storicia (mozno to prestalo 500-600 rokov do zadu, musimsa spytat mami) ze sa knazi zenili a mali rodiny ale potom katolicka viera prisla na to ze majetky zanechavaju svojim detom/rodinam tak im to vraj zakazali(to zenenie) , tak som to ja pocula, ja som tiez katolicka, chodim do kostola ale nie vzdy sa mi zda ta nasa cirkev v poriadku, napriklad na SK ak si rozvedena nemozes ist na primanie ak zijes s niekym albo si sa vydala, tu v USA chodia na primanie absolutne vsetci a neverim ze niektory nie su rozvedeny alebo neziju pred sobasom z niekym no nie????
@bronia13 Ahoj,tak urcite si to vypocuj,pripadne precitaj...lenze treba aj podla toho zit a riadit sa tym...mam toho dost nastudovaneho,ale niekedy je to tazke...to pozitivne myslenie..ale aj snaha sa ceni 😀
Co sa tyka knazov,niekedy mi je to luto,ze ti hajzlikovia robia zle meno naozajstnym poctivym knazom,ktori sa pre toto narodili a maju to ako poslanie od Boha...lenze my ludia sme slabi a omylni...da sa to chapat..aj rodiny by podla mna mohli kludne mat...ak je pravda,co pises...no tak to je krasne,zase su vsade peniaze.. ☹ pa
ahojte zaobera sa niekto vesteniu z ciganskych kariet ak ano prosim o radu poradenie ako vestit a najst v jednotlivich kartach zmysel ako napr.sudca a sobas znamena svadbu.dakujem va za kazdu radu.
@danussskah neviem ci to je pravda o tych knazoch vygooglim to a napisem 🙂
ja som ten Secret/Tajomstvo uz par krat pocuvala a inaksie sa zije potom ale ako pises treba sa podla toho riadit no nie?

@ssisska Troska prehanas!Lucifer neexistuje.Su len nase dobre a zle myslienky,nase dobre a zle ciny.Lucifer je rozpravka pre neposlusne deti!Inak,ja som krestanka katolicka,nie som ziadna fanaticka ani clenka sekty,to len tak mimochodom. 😀