Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
@danussskah to ako keby som seba citala o detoch a manzelovi... dufam ze mi to pomoze lebo to uz je asi tak 5 rokov co som to citala, uz som si to objednala z kniznice, v nasej je pozicana tak zajtra by ju mali doniest z druhej kniznice, uz sa tesim 🙂
@bronia13 možeš si stiahnuť aj na uloz to stránke ,je tam dosť knižiek 🙂
@boos71 čo konkrétne potrebuješ vedieť?
samotné spojenie sudca a sobáš ,neznamená sobáš ,..ale pozitívny vzťah,nastolenie rovnováhy vo vzťahoch,vyriešenie problému,atd,atd,atd ,
barcelona94901 ahoj postrebujem vediet suvislosti madzi jednotlivymi kartami napr.co znamena pri sebe karty milenec vdobec a dieta .a tak dakujem ti
@danussskah anjelské karty su skvelé 🙂
@boos71 daj si tu otázku ,vytiahni si 7 kariet,v poradí ako ti vyšli ,hod mi ich do správy a pošlem ti odpoved 😉
@danussskah a mne sa práve preto Osho dobre čítal,su aj na youtube nejaké videa ,
napríklad cirkevné miluj bližného svojho,Osho hovorí,miluj seba ..atd ,je to fakt dobré čítaníčko,len treba mať na to
"čas pre seba" pre myšlienky ,román prečítame za den ,Osha čítam a čítam a rozmýšlam 😀
oki dakujem ti le chcela by som sa to naucit aj ja ked zacnem vykladat tak mam taky utlm v hlave a proste nerozmyslam neviem preco co ta budem mat stale na compe aby si mi radila??? 🙂 🙂 oki idem teda na to
@barcelona94901 vysli mi karty stastie zlodej dieta list vdova stalost sudca otazka bola key budem mat babo. 😉
@barcelona94901 Ja som si vykladala tie karty,nie anjelske,ale novsie:Poslovia svetla..Vysli mi celkom zaujimave veci,aj to pasovalo:Ze v manzelstve som hlavne kvoli detom (pravda),mame problemy (pravda),ale ze sa nemam bat,ochranuje nas nejaky anjel Daniel (anjel manzelstva)..tak to mi vyslo super.Aj co sa tyka penazi a prace mi vyslo,ze mam pockat,este nie je ten spravny cas.A to mi vyslo presne,lebo aj ja to tak v podvedomi citim a aj materska mi konci az v septembri,takze to vyslo 🙂...No a co sa tyka jednej veci,to som nepochopila,nieco o zvieratach..to je nejake divne,lebo ja na ne moc nie som..🙂..ale inak skoro vsetko pravda.
@boos71 Tak asi dieta tam bude,ked ti tam vyslo,nie? 😀
@bronia13 Ono je to tazke udrzat si pri tych vsetkych povinnostiach a hadkach pozitivnu mysel a usmev na tvari.Ale uz sa lepsim,pretoze kedysi som nad tym rozmyslala a trapila sa,nespala v noci.Teraz akosi rychlo zabudam...Normalne sa mi to negativne z mysle samo vymaze.Napr.vecer sa pochytime s muzom,rano sa s nim normalne bavim a az potom ma napdne,ved mam byt vlastne urazena a nastavna...no ale uz je neskoro..haha 😀
@danussskah ja si ráno poviem,ešte predtým než vstanem z postele,že ma čaká krásny den 😀
ja sa nehádam,ale ja som ráno bývala strašnáááá 😀
@danussskah ved ano ale co tie ostatne karty?
@danussskah no mas pravdu, vybuchnem len tak pre nic za nic,moji krpci sustale maly tak mam dost za cely den !!!ale dufam ze ten Secret mi pomoze🙂 dik za povzbudive slova 😵
ahoj dievcence, aj ja som tymto smerom 🙂
mne zatial najviac ucarovala Silvova metoda, a podarili sa mi ohromne veci !
napriklad z knihy Schody do neba ( anjelska literatura ) som mala strach, neviem si to vysvetlit, asi za moje hriechy.
knihy ako Tajomsvo, Muzi z Marsu Zeny z Venuse a pod sa mi zas zdali byt dookola o tom istom. Pokial je jasna pointa, je podla mna zbytocne citat ju na stovkach prikladov....
momentalne som pri niecom ''odlahcenom' a sice Ako si uzivat zivot -Tom Hodgkinson a zatial som spokojna...
@danussskah : super aj mne sa uz dari, nebyt nastvana na muza aj niekolko dni, a je to lepsie, hlavne pre mna 🙂
snažém sa praktizovať Slnko nech nazapadá nad vaším hnevom!
@bronia13 😉 máš,
no ťahám k zubárke 😀 som sa pozitívne naladila muzikou,možem si tam pospevovať 😀
@barcelona94901 na Osha sa chystam, ked budem mat chvilu casu. Momentalne zijem Reiki 🙂
BTW biblia hovori miluj svojho blizneho ale to pokracuje ...ako seba sameho. Takze v podstate hovori to iste, co Osho, akurat lasku k sebe samemu biblia predpoklada, ze kazdy automaticky prechovava (samozrejme,ze tomu tak nie je .... )Milovat svojho blizneho je rovnako dolezite ako milovat seba sameho, kedze vsetci sme JEDNO. 😀
@bronia13 ja by som ti odporucila knizku od Louise Hay: Heart thoughts (a tresury of inner wisdom) - krasne ilustrovana a ako vyplyva z nazvu je to naozaj pokladnica vnutornej mudrosti, nie je potrebne ju citat "from cover to cover", kazda dvojstranka ma vlastnu temu, vlastnu mudrost, ja sa k nej neustale vraciam, vzdy mi ma co povedat
@sisaka ja som olejka tento nick olejkalejka som pouzivala ked som sa nemohla prihlasit k svojmu povodnemu....je uz zr 😉 useny,....tak otvorena k duchovnym veciam a nestranna ...povrchna vv nabozenskych prejavoch a znechutena z cirkvi som bola tiez.....mam toto za sebou....ja nepotrebujem dogmy ako take ,zazila som dotyk Boha,
zazila som jeho pravdu na svojej kozi... a to mi jasne dava cestu a triezvy pohlad na svet...ktory som mala predtym zastrety okultizmoma ezoterikou....nevidela som ...
schopnost rozpoznat dobro a zlo....to niekedy boli a poriadne zatrasie celou Tvojou existenciou...ale ja uz nechcem byt bez pravdy akakolvek je kruta...treba ju prijat...
...cirkev je plna necistych ludi ale Ten kto ju zalozil je cisty...
Bibliu ovladaju naspamat aj zli....hoci je to Bozie slovo...pouzivaju ho sekty aby sli proti Bohu a nicili jeho podstatu...
nabozensky fanatizmus je takisto forma zla...
a mne sa celkom paci aj ta myslienka ze zlo a kazdy v sebe....lebo fakt by sme osaleli keby sme vo vsetkom videli diabla....su ludia ktori musia stale hladat nepriatelov a stale sa na nieco stazovat.....netreba ani ist k vestici ani k okulltistom ...siria to ako smrad vokol seba...nie je to negativna energia je to ludska prirodzenost...nachylnost k zlemu...
@danussskah ,,Bola som nervozna a zla na manzela,same hadky,hnusna na deti,krik.A potom som pochopila,ze to nikam nevedie a kazdy si moze najst svoje stastie len a len v sebe a vo svojom srdci. ''
sme nachylni k zlemu....ale nastastie je tu Boh...ten je uzasny, nesudi nas pre nase slabosti...odpusta velkoryso.....raz ho poznas a nebudes sa obracat naspat.......Jeho jeden dotyk a zmeni Ta to natrvalo...nebudes hned dobra k manzelovi a detom...nebude sa Ti to darit a budes musiet poriadne zapasit aby si mohla vstat znova a znova ale o tom je pravda..uznat svoju slabost a obratit sa na toho kto je Silny...nebudes sa uz obracat spat lebo pochopis ze svetlo nie je tma a magia vestenie, ezoterika to je tma...
je to sebaklam vraviet ze samej sa mi to podari...vo svojom srdci s vestiacimi kartami v ruke mas iba zlo...
to sa niekedy vydava aj za pozitivne myslenie...
tiez som takto bola oklamana...
je mi luto...a prepac ak to znie ako poucovanie...uz v tomto nemienim pokracovat
asi je to kontraproduktivne...ale toto nie je cesta k stastiu.... cesta ku stastiu je vystlana bolestou ale na konci je vitazstvo.
😉
@bronia13
precitala som kopec kniziek a nepomohla ziadna...napodobovanim nejakych tahov inych rodicov deti iba zmatie...
ked si sama sebou a veris tomu kto Ti tie deti zveril....ze Ti pomoze...netreba pochybovat, ze s Nim to zvladnes, v Nom je Tvoja istota a sebadovera
@brambie pre Teba
Moje svedectvo
Autor: Peter Fraňo
Narodil som sa v kresťanskej rodine, ale kresťanstvo pre mňa neznamenalo veľa. Ako dieťa ma občas vzali do kostola, ale nič ma tam neoslovilo. Práve naopak, nechápal som, čo sa tam deje a aký to má zmysel. Nebolo vidno, že by sa ľudia z kostola od iných niečím odlišovali. Bola to pre nich skôr povinnosť, preto som ich mal prinajmenšom za čudákov. Náboženstvo bolo pre mňa čosi, čo do modernej doby nepatrí. Nevedel som, kto je to Boh, kto Ježiš Kristus a ani ma to nezaujímalo. Nechcel som o tom nič počuť. Rozhodol som sa, že v Boha nebudem veriť. Súviselo to aj s ideológiou ateizmu, v tých časoch povinnou, a prezentovaním vedy ako odpovede na všetky životné otázky.
V škole som sa dobre učil a myslel som si, že si v živote vystačím s vlastnými silami. Vždy som sa snažil u ľudí dobre sa zapísať, a to väčšinou preto, lebo potom som si mohol dovoliť aj menšie priestupky bez následkov. Ale nerobil som si žiadne výčitky. Mal som veľa priateľov a bol som medzi nimi pre svoje schopnosti uznávaný. Počas štúdia na vysokej škole sa tieto priateľstvá, samozrejme, najlepšie utvrdzovali pri alkohole a podobných veciach. Vôbec som nerozmýšľal nad tým, ako žijem a čo robím. Jednoducho som to chcel robiť.
Počas základnej vojenskej služby som si začal uvedomovať, že môj život nesmeruje tam, kam by som chcel, že nevyužívam svoje schopnosti tak, ako by som mohol. To ma začalo znepokojovať. V tom čase začali byť populárne rôzne psychotronické a okultné metódy. Dostal som sa k takejto literatúre a to vo mne vyvolalo vieru, že tu niečo ešte musí byť. Nejaká vyššia moc, ktorá nás ovláda a ktorá nám dáva silu a určité schopnosti. Ešte stále som odmietal Boha a ani som nechcel o ňom vedieť. Rozhodol som sa, že sa budem venovať Silvovej metóde, pretože sa mi zdala najprijateľnejšia pre moje chápanie.
Po vojne som nastúpil do zamestnania v Žiline a keďže som nechcel každý deň dochádzať, ubytoval som sa na internáte. Dostal som sa na izbu k jednému mladému mužovi. Keď som prišiel prvýkrát na izbu, on tam nebol, ale hneď som si všimol knihy na jeho poličke – Bibliu a rôznu kresťanskú literatúru. To vo mne vyvolalo pochybnosti, ako s ním budem vychádzať. Predstavoval som si, že sa bude päťkrát denne modlievať a venovať sa neviemakým náboženským obradom. Ale keď sme sa stretli, mal som úplne iný dojem. Bol to celkom normálny mladík, vyzeral veselo a šťastne. Aj on si všimol moju “duchovnú” literatúru a hneď mi začal svedčiť o Bohu. Nie takým spôsobom, ako som si doteraz predstavoval, ale ako o milujúcom Otcovi, ktorý sa dobre stará o svoje deti. Bol som trochu prekvapený, ale Boha som ešte stále neprijal. Ale už som ho ani neodmietal. Občas som si požičal nejakú kresťanskú knihu a so záujmom som si ju prečítal. Najviac ma lákalo to, že na tomto človeku bolo niečo, čo som chcel aj ja – istota a radosť zo života. Začal som si tiež uvedomovať niečo, čo som si dovtedy ani nepripustil – skutočnosť, že som hriešny. A že s týmto hriechom sám nemôžem nič urobiť, len poprosiť Krista, ktorý za moje hriechy zomrel, aby ma od nich očistil.
V tom čase sa konala jedna evanjelizácia. Nikdy by ma nenapadlo ísť na takúto akciu. Teraz som však šiel a dokonca sám. Aj keď tam hovorili v podstate len to, čo som už vedel od svojho spolubývajúceho, zaujali ma svedectvá ľudí – ako Kristus zmenil ich životy. Keď na konci zaznela výzva, nech vystúpia tí, ktorí chcú prijať Ježiša Krista ako svojho osobného Spasiteľa, vystúpil som aj ja. Až som sa čudoval, ako som to mohol urobiť. Ale to už Boh pracoval na mne.
Naozaj začal postupne meniť môj život a ja som nikdy neoľutoval svoje rozhodnutie. Zanechal som starý spôsob života, aj Silvovu metódu a rozhodol sa žiť pre Boha. Chvíľu mi síce trvalo, kým som sa zbavil všetkých starých zvykov, ale teraz viem, že sa už nikdy nechcem vrátiť späť. Boh naozaj zmenil môj život a umožnil mi využívať moje schopnosti na jeho dielo a jeho slávu. A navyše teraz viem, že ma čaká večný život v jeho kráľovstve so všetkými ľuďmi, ktorí takisto prijali zástupnú obeť Ježiša Krista a sú preto mojimi bratmi a sestrami.
Ahojte maminky..tak som tu pri Vás..aspoň na skok.. Pozerala som film The secret...a odvtedy sa v mojom živote veľa zlepšilo ----- K lepšiemu---- ale zároveň sa hanbím že som to toľkokrát počula a čítala..a nechápala som to... No ten film mi pomohol. Ja som veriaca a vďaka filmu verím v zákon príťažlivosti..ale mám ho vysvetlený po svojom-a to je citát zo Svätého Písma - Proste a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte a otvoria Vám... Verím iba v to... verím že toto všetko nám dal Pán Boh... A my ľudia sa to pomaličky učíme chápať...Som nesmierne vďačná za všetko čo mám... A som za to vďačná Pánu Bohu. Niesom dobrá..narobila som kadejaké kiksy v živote...ale chvíľu sa hanbíme, potom si uvažujeme..a potom sa učíme...a potom sa tešíme že sme prekonali problémy...takto ide dalej..Tak vám všetkým prajem aby sa vám maminky len darilo a aby ste boli šťastné..a všetky vaše DOBRÉ sny , nech sa splnia 😀
@jasmika Ahoj,vitaj.. 🙂 .To je jasne,ze nikto nie je 100 perc dobry.Ja sa niekedy citim hrozne.Ale je to tazke v dnesnej uponahlanej dobe,pri detoch,problemoch,hadkach s manzelom ..najst si usmev na tvari a mysliet pozitivne.A este ked je taka hrozna doba,ze ludia sa spravaju najhorsie ako vedia a chcu len podvadzat,na kazdom zarobit,vyzmykat z neho,co sa da.A potom to ohovaranie a zavist nasa slovenska.Nerozumiem hlavne tej zavisti.Kde sa v ludoch berie?Co to je?my sme boli chudobna rodina,ked som boal decko,ale to sme nepoznali...
Dufam,ze svojim myslenim trosku pomozeme svetu a aj sebe,mat krasny zivot a zdrave deti!
Aj ja som krestanka,modlim sa kazdy vecer ku Marii a s detmi ku anjelickom.Ale do kostola nechodim,nebavi ma to tam,malo je pravych skutocnych knazov...cirkev je zadubena kdesi v stredoveku...ci staroveku.
Som ale zvedava,kto bude ten novy papez..Dufam,ze niekto naozaj vynimocny...🙂
@danussskah
Comu sa venujem najviac? no pouzila by som vetu mojho kamosa: je nadherne prezit, ze jedinym ucitelom sme my sami, odpoved najdem len v nasom srdci, cez ktore k nam hovori nasa Bytost.
prajem krasny den
@ludka707 ahoj, teraz som našla túto tému a prelúskala som všetky stránky. Tiež ma zaujíma duchovno, ale som totálny začiatočník. Viem, že sa musím a chcem sa veľa učiť. No neviem kde skôr začať. V tejto oblasti je toho toľko. Zaujal ma Tvoj anjel vo fialovom. Mňa tiež raz prišiel doslova navštíviť. bolo to v noci, spala som a zrazu som ho cítila, že stojé pri mne. Mal krásne fialové ľahké rúcho a obrovské biele krídla, ktorých mávnutie ma ovanulo. Hovoril mi, že sa musím dobre postarať o dcérku. Opýtala som sa ho, že ako? Povedal, že bude to ťažké, ale zvládnem to a potom sa pomaly strácal. Zobudila som sa a ešte som cítila jeho pohľad a vánok z krídel. Stále hľadám odpoveď že ako sa mám dobre postarať o dcérku. Myslím, že som našla smer, ale presnú odpoveď zatiaľ asi nie. Nevieš náhodou čo by to mohlo znamenať? Možno je k tomu dôležitá informácia, že som nešťastná v manželstve, žijeme so svokrovcami na dvore a oni sú príšerní. Stále sú nervózni, okrikujú sa, ohovárajú všetkých, starajú sa do všetkého, vadí im že ideme na výlet, ... no hrôza. Ja som nikdy niečo také doma nezažila a viem, že to nie je vhodné prostredie pre výchovu detí. Len som si to neuvedomila kým som nemala dieťa. Ja si to dokážem odfiltrovať, že toto nie je OK, ale dieťa to vidí ako vzor. No a manžel je veľmi pod vplyvom matky, povedala mi to aj veštica (a liečiteľka v jednom) a vraj mám od nich odísť. No nejde to tak ľahko.
Tak sa snažím zmeniť myslenie na pozitívne aby fungoval ten zákon príťažlivosti, hltám kopec kníh aby som našla pozitívnu silu, ale všetko ide akosi pomaly. teda aspoň mne sa zdá. Trápenie sa zdá byť vždy dlhšie ako šťastie.
Kočky ďakujem za túto tému
@adkablatka80 ahoj, no hned, ako som si toto prečítala, tak som zobrala do ruky tú knižku o anjeloch mám a ešte raz som si išla pozrieť tie farby....sú to anjelské svetlá, môžeme ich vidieť všeliako aj kludne ked ti pred očami niečo zaiskrí a má to farbu, môže to byť anjel, niekedy sa prejavujú farbami a každý má tú vlástnú. Takže k fialovej 🙂 zjavil sa ti presne ako mne vo sne 🙂 Fialová farba je archanjel Jeremiel a je to pomocník pri liečení našich emócií - a myslím, že v tvojom prípade to hovorí za všetko!!!! Ked sa zjavil mne, tiež som riešila nejaké veci, bola som emocionálne nestabilná, trápila sa a preto práve on! u teba to isté, máš trápenie s rodinou s ktorou žiješ, odráža sa to na tvojej emocionálnej pohode atd a on ti tým snom dal jasne najavo že stojí pri tebe a chráni ťa 🙂 že ťa nikto neignoruje. už len to by ťa malo povzbudiť a popohnať vpred 🙂 Takže si myslím, že aj tú starostlivosť o dcéru, ktorú myslel, bola práve po tej emocionálnej stránke. ved deti vstrebávajú toho viac ako my dospelí, mi sa vieme proti niektorým veciam obrniť a nevšímať si alebo neriešiť ale oni všetko nasávajú ako špongie a práve dcéra môže nasávať tieto zlé emocie a aby to nejak negatívne ovplyvnilo aj ju....Ja ti poviem asi tak, že zdieľam názor s vešticou u ktorej si bola, pokiaľ chceš pre seba s svoju dcéru duševný kľud, lebo ty síce hovoríš, že sa snažíš myslieť pozitívne a obklopovať sa pozitívnou silou, tým sa obrňuješ ty, ale čím sa obrňuje dcéra proti tomu všetkému???? Ved ten anjel stojí pri tebe, tak neboj sa to nejak riešiť 🙂)) držím palce 🙂
@ludka707 díky moc za odpoveď . Takto nejako to vnímam aj ja. Len musím zapracovať na tej zmene. Preto sa snažím teraz "spojazdniť" ten zákon príťažlivosti. Pretože nie je jednoduché len tak si zbaliť kufre a ísť, hlavne keď som na materskej a finančne závislá. Tak ako tu písala jedna kočka, že začína nanovo myslieť pozitívne aby sa všetko obrátilo na dobré. Aj ja držím všetkým palce čo bojujú o sťastie.
@adkablatka80 Ahoj,vitaj v nasom foriku.Zaujimave veci pisete babenky..Ja som nic take nezila,ani nevidela...ale ani neviem,ci by som chcela...🙂...Sama neviem.Ale ako sa viac venujem tymto veciam,viacej sa mi sniva o mrtvom starkom,mozno v tom nieco bude.A raz sa mi snivalo o nadhernej luke plnej modrozelenych kvetov,nieco uzasne...🙂
@danussskah ďakujem za privítanie. Sny sú super vec. Človek sa môže pripraviť na to, čo ho očakáva. Mne sa sníva často. A tiež čím viac sa venujem duchovnu, tým viac sa mi skladá mozaika toho prečo sa veci dejú tak ako sa dejú. Že napríklad určité správanie spôsobuje rôzne choroby aj u druhých ľudí, nielen na nás samotných (napr. správanie matky ovplyvní zdravie dieťaťa - nie len psychické zdravie, ale aj fyzické). A cítim, že potrebujem ísť stále viac do hĺbky týchto vedomostí. Postupne by som sa chcela učiť o anjeloch, kozorožcoch, učiť sa meditácii, komunikovať s prírodou. Napríklad som sa raz stretla s jednou indiánkou. Je to tiež duchovný vodca na úrovni Dalajlámu. Učila nás rozprávať sa so stromami. To bolo také super...keď mi ten strom dovolil sa s ním rozprávať, tak ma zaliali slzy, že tiekli doslova potokom. A vtedy som pochopila, že sa musím učiť prírodným, vesmírnym energiám. Príroda je plná vedomostí a ako hovorila táto indiánka, stromy a elementárne bytosti nám môžu pomôcť. Len s nimi treba komunikovať a poprosiť ich o pomoc. 😵

@bronia13 Jasne.hlavne sa treba snazit.Mne to zmenilo zivot a stale meni...Bola som nervozna a zla na manzela,same hadky,hnusna na deti,krik.A potom som pochopila,ze to nikam nevedie a kazdy si moze najst svoje stastie len a len v sebe a vo svojom srdci. 🙂