Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
Fúha, tu sa to rozbehlo🙂 O čom je momentálne reč? Nech sa chytím 🙂
tajomstvo je o zakone pritazlivosti, ked na nieco myslim a velmi to chcem, dostanem to. vlastne v niektorych veciach v zivote sa mi vela splnilo na zaklade toho, ze som si to velmi priala. tak ma napadla taka situacia, ako ma moj otec takmer stlkol, ked som mu raz hovorila o svojich prianiach. nuz, neveria tomu vsetci... dufam, ze nie som prilis negativna, nechcela by som byt.
inac ten film-the secret sa da pozriet aj na youtube.com cely a zadarmo, ale v anglictine, tak si to skuste najst.
neviem, ale velmi si prajem vyhrat euromiliony, skusala som zakon pritazlivosti, ale zatial najviac bolo 9 eur, co som vyhrala. viete niekto ako na to?
@pasteleria Ten film je aj po cesky na youtube.No..s tou vyhrou to je tazke...Asi si nemala prilis velke ocakavania,tak si vyhrala malo.Ja som si raz kupila zreb,a nic..;D....Ale co sa tyka penazi,nie je to u mna zle..ja si hovorim,ze : ,, kolko miniem,tolko sa mi vrati a este troch viac...,, A celkom sa mi to plni.Napr. co v bazariku predam,tak to aj miniem zase na ine veci.Ale pohoda.Hlavne sa nettreba pre peniaze trapit..Ja mam teraz vysnivanu pracu,tak uvidim,ci sa splni...Dam vediet!!! :D
@amelie123 No..rec je ako vzdy o vsetkom. 🙂 Kludne sa pridaj! Ako sa mas? Vsetko v poriadku? Anjelikovia strazia? Aj unas maju ochrannu ruku a pomahaju nam.Modlime sa k nim kazdy vecer s mojimi dievcatkami.🙂
@danussskah 🙂 Mám sa skvele, bruško rastie, cítim sa až na občasné nevoľnosti a nechutenstvo dobre🙂 Anjelikovia strážia veľmi dobre🙂 akurát nepíšem, nejako sa mi nechce a mám pocit, že nemám rozpracovanú dobrú tému a asi by som mala počkať na lepší nápad🙂tak uvidíme.🙂film Tajomstvo som tiež viela ale myslím, že za všekým je viac ako iba pozitívne myslenie a chcenie. Nie je to len o tom. Skôr je to aj o pychike. Keď sa človek upokojí a pozitívne naladí, má celkovo lepší život a začne sa mu dariť, lebo sa za všetkým bezhlavo nepachtí. Život je krajší a lepší, keď človek myslí pozitívne🙂
@amelie123 Velmi dolezite je mysliet TU a TERAZ,lebo ludia sa pachtia za buducnostou alebo velmi rozmyslaju nad minulostou.Ja robim celkom pokroky,ms minulostou som vysporiadana,len ta buducnost ma stale mata....🙂
To som rada,ze anjelickovia pomahaju.My sme teraz bol trosku chori,ale pomohol nam,lebo menisa sa pozvracala v posteli,ked som bola prec a nastastie sa zobudila a nic zleho sa nestalo.Ale sa mohlo...a ani na to nechcem mysliet...
Dnes som strasne unavena,som bola na sono prsnika,akoze vsetko OK,len to chodenie po doktoroch unavi...uf
Nezavidim tie poradne a ku koncu uz kazdy tyzden.To uz si len zelat rychlo porodit 😀
@danussskah ja sa z tehu teším🙂 na bábo sme dlho čakali a zatiaľ som šťastná a aj nevoľnosti a nechutenstvo preto zvládam v pohode. aj vyšetrenia, odbery krvi, poradne🙂 uvidíme ako bude ďalej, ale ja verím, že dobre. anjeli pomôžu. len im treba veriť🙂
@ludka707 Ahoj, v akej knižke čerpáš tie farby anjelov. Vždy ma tieto veci zaujímali no nejak som sa k tomu nikdy nedostala a hlavne som ani nevedela aké knižky ,čo je len biznis a čo je dobré čítanie.Stáva sa mi pomerne často že vidím nejakú farbu z ničoho nič len záblesk a nechápala som čo to je, skor ma napadlo že mám niečo s očami. Rada by som sa konečne priblížila k tejto téme. Momentálne neprežívame super obdobie no určite može byť aj horšie no rada by som sa tomu vyhla. Sme zdraví a šťstní no v poslednej dobe sa na nás lepia zlí ľudia. Manželovi som už hovorila nech myslí pozitívne, že to spolu prekonáme. zatiaľ to prikladáme tejto zlej dobe. Hrozne ma tiaži minulosť a neviem sa s ňou vyrovnať. Dokážem o tom hovoriť dookola, dookola to riešim v hlave ale nikam to nevedie. Hlavne keď viem, že sa to proste už neodstane. Detaily tu vynechám. Ak by si vedela poradiť nejakú knižku ako sa vyrovnať s minulosťou budem rada. Inak dosť dobre asi u mňa funguje zákon príťažlivosti aspoň myslím, že to je ono, veľa vecí, ktoré som chcela sa splnili ale teraz akoby som prešlapovala na jednom mieste. Ďakujem
@6mia6 ahoj, no mám to v tejto knižke:
http://www.kosmas.cz/knihy/143379/andele/
máš pravdu, nie každá kniha je dobrá, niektoré sú vyslovene komerčné ale túto autorku môžem celkovo doporučiť, ona sa venuje anjelom, je najznámejšia a najúspešnejšia, najuznávanejšia autorka v obore na svete a ked chytím do ruky knihu od nej, viem, že to bude stáť za to 🙂
ahojte. Ja by som veľmi rada zvládla techniku vedomého snívania. Aby som teda počas spánku vedela riadiť svoj sen. Je dosť publikácií a kníh, ale môžete mi prosím niektorú naozaj doporučiť? máte niektorá skúsenosť? Ďakujem
@dannaniella No to by aj mna zaujimalo!!!!
ahojte baby ja sa snažim otehotniet a preto pozitivne mylsim predstavujem si ako som tehotná ako mam pozitivyn test atd.....
čitala som knihu Tajomstov,Sila priťažlivosti a teraj Miluj svoj život....
je fakt o tom niečo aj sa mi splnilo pár vecí čo som si želala možno po dlhšej dobe ale splnilo .-)
teraz si prajem dieťatko krásne zdrave a verim že pride čoksoro .-))
@taja27 ahoj.hlavne nestresovat a ono to pride samo.Ja som mala stastie,ze deticky prisli uplne bez problemov,ako aj tehotenstva a aporody.musis si to vsugerovat...tvar sa,akoby si ho uz mala...akoby si mala velke brucho atd....drzim palce a urcite si ta ta prava dusicka najde a budes coskoro mamicka!!!!! 🙂
@danussskah AHOJ DAKUJEM ano snažim sa to tak vsugerovavat že už som si to predstavujem a tak.)))
@taja27 to mi trochu pripomina kamosku..ona chcela dieta uz od 18 tky a nedarilo sa ani s 1 ani s 2 ani s 3 tim priatelom, behala po vysetreniach, jedla mozne aj nemozne vitaminy....a otehotnela az ked sa na to vykaslala ..mala 29, kupila si psa, zacali prerabat dom (vsak ked nemozu mat deti - ziadna materska vezmu hypo) zacala znova fajcit a uzivat si divoky zivot... 😀
Takze niekedy moc silne chcenie je na skodu..treba tak pozvolne, nesilit, neupinat sa len na to
@danussskah
@taja27 no len s tymi predstavami neprehanajte, lebo sa môže stať, že si privolaš falošne tehotenstvo. Mojej velmi blizkej osobe sa to stalo par mesiacov po potrate. Normalne si privolala take stavy, že fyzicky sa jej telo začalo chovať akoby čakala dieťatko - ranne nevolnosti, v prsiach sa jej začalo tvoriť mlieko.
Nieje to nič ojedinele, stava sa to aj u zvieratiek. Kamaratkina fenka zrejme velmi tužila otehotnieť a normalne jej začalo aj bruško rasť, bradavky zväčšovať. V čase ked by akože porodila, tak sa začala chovať divne - rozumej našla si plyšaka o ktoreho sa starala, preložila si ho ku sebe, olizovala ho - akože čistila. Takže až tak moc neprehanať s tym myslenim
@vejula ..vsetko s mierou...🙂
@danussskah ahoj,ja som uz davno pokukovala po tych knihach,stale ma to fascinovalo a fascinuje.Velakrat som bola u liecitelky a jedna mi dokonca povedala,ze som v minulom zivote robila s tymi vecami.Ze som predurcena sa venovat ezoterike,meditacii..ze to mam v sebe..mozno aj preto som velakrat vyhladavala v tazkom obdobi pomoc u liecitelky..aj teraz ked sa snazime s manzelom o babo,tak sme vyhladali liecitelku,kt.nas liecila.robi s reiki,čakry a komunikuje s anjelmi.Mozno sa niekto tomu co pisem smeje,ale verim,ze ty urcite nie.Naposledy ked sme boli u nej,tak povedala,ze z aurvy vidi,ze sme pocali babatko..ale myslim,ze sme aj o neho prisli...ze sa neudrzalo...
@dorekapa Nie,ja sa tomu urcite nesmejem.Ja na take veci verim.Urcite su ludia,ktori vidia auru a podobne veci...Ja teda nie..ani neviem,ci by som chcela 🙂 .Ale urcite ma to zaujima.Chcela by som tiez poznat minule zivoty a pochopit niektore suvislosti s terajsim zivotom.Ale zase sa nemam tak hrozne,skor by som povedala,ze moc fajn,.Tak som si to uz asi odtrpela v minulych storociach. 🙂
S tym babatko ma to mrzi,uplne som sokovana,ked to tu citam v tychto forach,aky je problem otehotniet a dietatk osi udrzat,kolko zien ma problem s tymto.Ani tomu uverit nemozem.U mna,ani neviem,ako sme splodili dve deti,ani sme sa nesnazili,proste sa stalo...A kolko deticiek je chorych.Je to az neskutocne...Drzim palce s babatkom!!!
@dorekapa A odkial si? A ta liecitelka?
@danussskah ja som z vychodu slovenska..nechcem pisat mesto..prepac..No volala som Dr.tak test negativny.Liecitelka je v Velkych Kapusan
@dorekapa Nemusis presne,len som chcela vediet,ci nie je niekde pobliz.Len ci je hodnoverna,lebo si treba davat pozor na podvodnikov,co len tahaju peniaze.Kamoska bola u vestice,50 euro,no neviem,ci jej vyjde co vyvestila.Ja sa ku vesticicam nechystam,nepotrebujem poznat buducnost,ved ju casom spoznam aj tak...
Skor tie minule zivoty ma zaujimaju,ale na hypnozu sa necitim,mam strach.Ale ked si sa tomu venovala,tak si ta to samo najde,tie shopnosti atd.
@danussskah ona mi nevestila z kariet,nic take. len ako keby sa na mna napojila a s rukami mi chodila po tele a ze komunikuje s anjelmi..predala nam bylinne kvapky a tinktury
@dorekapa Tak to bude asi okej,to uz clovek musi mat dobry pocit.Drzim palce s babatkom.Musim uz letiet mojim malym nachystat obed atd.pa
Ahojte, tie minule zivoty by zaujimali aj mna, a tiez sa trosku bojim hypnoz a podobnych veci. Neviem, ako zistit co si robil v minulom zivote? Tak isto nemam potrebu ist vestkyni, myslim, ze keby mi nieco povedala v podvedomi by som to prave preto urobila inak.
Myslite, že kazdy clovek ma svojho dobreho anjela, ktory je stale pri nom?
ahojte, ten film Miluj svoj zivot:
https://www.youtube.com/watch?v=-eGE77NeggQ
je tam cely film, mne sa osobne paci dokonca viac ako The Secret
@ajulienka122 Urcite a mozno nielen jedneho,mozno aj dvoch.Takztiez dava na teba pozor tvoj sprievodca,ktory je s tebou pocas celeho zivota,aj minulych,aj buducich,pocas smrti a medzi zivotmi...mozno aj dvaja,pri vyspelejsich dusiach.A este davaju na teba pozor tvoji mrtvi najblizssi,ked si tu na Zemi..Tak to chapem ja a je to fajn pocit...
@pasteleria Citala som od nej dost kniziek.Bola tu skor ako Tajomstvo a vsetko ostatane,myslim ze 20 rokov dozadu..aj viac..Ma vo vsetkom pravdu. 🙂
@danussskah ten sprievodca je Boh 🙂...on nám dáva všetko čo máme, vďaka nemu sme 😎

@adkablatka80 Krasne napisane.Co sa tyka deti,krasna knizka je Dieta ako sanca pre teba...presne je to o tom,ze ako rodicia ovlyvnuju svoje deti,aj uch choroby,alergie...Mozno si ju uz citala.Plati to uplne presne,ked sa nad tym zamyslim..napr.ked som nervozna,su uz aj deti,vrieskaju,neposluchaju atd...Je toho strasne vela na diskusiu a preto som aj zalozila tuto temu,aby sme si mohli vymenit medzi sebou skusenosti a nazory. 😉