Zaľúbila som sa do ženy

lenka0586
17. júl 2017

Maminky, chcem sa spýtať, či Vám stalo niečo ako mne.. mám dve deti s ja som sa zaľúbila do ženy.. zožiera má ho už dva roky.. chcela bY som vedieť, či sa to stalo ešte niektorej z vas😉

6699333
17. júl 2017

Ona o Tom vie ?

solinkarka
17. júl 2017

Nech uz skoncia prazdniny 🙈

lenka0586
autor
17. júl 2017

@6699333 nie😞

lenka0586
autor
17. júl 2017

@solinkarka to nie je prázdninami a poviem Ti neprajem ti niečo take, nikdy sa mi ženy nepáčili, toto je niečo iné, trvá to dva roky a neskutočne má to zožiera.. a na blbe komentáre už nereagujem.

6699333
17. júl 2017

@lenka0586 a čo tvoj muž prečo sa ti niečo také stalo ?

mimi1237
17. júl 2017

co ti harasi

bobana297
17. júl 2017

ja som mala tak frajera a bezdetna som bola ked som frajera "podviedla" s babou. rozisla som sa snim a dva roky bola snou. keby som sa po.dlhsiom case nezamilovala do teraz uz mojho manzela( to bola laska blesky ) tak by som bola snou.

lenka0586
autor
17. júl 2017

@6699333 on nevie, ja som mu len povedala niečo, ale podľa mna tomu neverí , už mu nechcem ani nič hovoriť. Ja som sa vzdy cítila sama, s mamou som nikdy nemala dobrý vzťah, teraz mám s ňou vzťah len preto aby deti mali babku, a preto, že je chorá a treba jej pomôcť.. najskôr dom si myslela, že potrebujem niekoho blízkeho-ako mami, ale ja som sa do nej zaľúbila.. a po dvoch rokoch som vyrovnana x tým, že jej to poviem.. sj keď sa veľmi bojím toho, čo bude potom..

lenka0586
autor
17. júl 2017

@bobana297 mám 32 rokov a nikdy sa mi nič take nestalo.. ja sama zo seba nechápem, niesom s tým vyrovnaná, ale fu ho už dva roky a stále má zo bol ďalej, tým viac zoziera😥

kiwi3
17. júl 2017

a aky mate vztah s muzom? dalsia vec je, ze co od toho ocakavas, ked jej to povies. mas to vyriesene? ak by aj tomu bola naklonena, tak co s detmi a manzelom?

germaniawerks
17. júl 2017

ženská vždycky vie keď dáka nevyrovnaná osoba (ženská či chlap) sa do nej zamiluje a chce ju za náhradnú matku. avšak keďže spolu nespávate neni to vzájomné.

lenka0586
autor
17. júl 2017

@kiwi3 s mužom ? No.. stále je v robote a často som sama s deťmi.. z môjho hladiska sme sa trosku sj odcudzili.. sj keď možno on, to tak nevníma.. čo očakávam? Neviem.. sama.. deti milujem, ale muža mám len rada.
Pravdupovediac, si myslím, že ona nebude naklonená.. bojím sa jej reakcie, ale rátam s tým, že keď to bude vedieť uľaví sa mi..😥 Stále na to myslím, keď mám čas, pustím si depresívne pesničky a myslím len na ňu 😞

lenka0586
autor
17. júl 2017

@germaniawerks je to zamestnankyňa skoky môjho syna.. a ona mi začala hovoriť Aka som pekná,atd.. ale príde akokeby nechcela mat do mnou nič spoločne, kvôli tomu, že vie, že hocikde hocikoho poznám ( tým sa nechválim) Len ona vie, že to je pravda, a posledné cca tri mesiace keď som bola za ňou sa "poradiť " ( vždy som si našla nejaký dôvod), mi povedLa Mozem vás objať? A odvtedy je zo j mna ešte horsie😥😥😥

germaniawerks
17. júl 2017

@lenka0586 no ale prečo radšej nahľadáš problém kt máš sama so sebou a ktorého ona je len náhrada. okrem toho kým sa s ňou nevyspíš, tak aj tak budeš iba prešľapovať

novana
17. júl 2017

@lenka0586, má rodinu? Neurobila prvé kroky - nesprávala sa tak, aby si Tvoju náklonnosť získala?

lenka0586
autor
17. júl 2017

@germaniawerks ona mi prislavelmi blízka svojim osudom pri rozhovore pred dvoma rokmi., neviem ti odpovedať na to, prečo nehľadám problém.. so mnou sa zo vlečie od detstva, chyba mi niekto blízky- nie len na vyrozprávanie, ale aj na objatie, k môjmu mužovi zďaleka necítim to, čo som cítila.. keby sa dalo, hneď ho za ňu mením, ona je rozvedená, znovu vydatá, s 3 deťmi.

lenka0586
autor
17. júl 2017

@novana má rodinu , je rozvedená, ale druhýkrát vydatá s má tri deti.. nie neurobila., necítim z nej žeby cítila rovnaké niečo, ako cítim ja ku nej.. 😥

maca1984
17. júl 2017

Ja to skor vidim tak,ze to neni laska,ale "len" pocit ze si zalubena..Hladas niekoho,v kom najdes objatie,lasku atd.Zrejme to,co ti chyba u muza.

alaguema
17. júl 2017

@lenka0586 chýba ti niekto blízky a preto si sa zamilovala do ženy? Uprac si najprv sama v sebe. Potom ľahšie rozoznáš nejaké chiméry od skutočných citov. Toto všetko sú len snahy o kompenzáciu. Muž sa ti odcudzil (prečo a čo si urobila, aby sa to nestalo), niečo sa s tebou vlečie z detstva (to "niečo" má vyriešiť lesbický vzťah??)...pripadáš mi ako nevyrovnaná osoba, ktorú si život pohadzuje ako drevenú bábku. Je celkom dosť ľudí, ktorých som pokladala, alebo pokladám za blízkych. Keby som sa mala do všetkých zamilovať (rozumej eroticky o nich rojčiť), tak by som si asi dala radšej studenú sprchu a poriadne si v sebe urobila poriadok. A rozhodne by som sa tej osobe nešla zveriť, pokiaľ by som to nemala hotové.

lenka0586
autor
17. júl 2017

@alaguema hmm, áno som nevyrovnania, viem to, ale neviem vo mám robiť, a toto s ňou trvá dva roky, najskôr som si myslela, že mi chyba niekto blízky, ale ja to neviem inak napísať, ja som do nej zaľúbena,tak, že keby to bolo ľahšie-( myslím s bývaním,atd), odídem od môjho muža..
odcudzil sa mi.. stále je v robote, keď je doma je unavený a nervózny.. jeho nechcem riešiť , mám ho rada, ale ku nej cítim viac ako k nemu.. neviem si poradiť, a poviem ti, brutálne sa s tým trápim.,

maca1984
17. júl 2017

Vidis,,,stale pises o muzovi aky je... z toho vyplyva to-ze ti chyba pohladenie,cas straveny spolu,dokazy lasky atd atd...V prvom rade by si sa mala vyrovnat sama so sebou,potom by si si mala sadnut s muzom a prediskutovat si veci (co ti chyba atd).Co tak skusit psychologa? na tom nie je nic zle... btw-ona asi lesbicka nebude,takze neviem-ci je zrovna "najvhodnejsie" jej cosi hovorit..aby si nebola sklamana a utrapena este viac

cervenaruza123
17. júl 2017

@lenka0586 Je vela ludi, ktorych pokladam za uzasnych, pocitujem k nim silne sympatie, rada a casto sa s nimi stretavam, mam ich rada. Myslim ze to zaziva kazdy. A myslim, ze sa to istym sposobom da pokladat za zalubenost. Ved je to laska, laska ma mnoho podob. Mam pocit, ze si nad tym privela rozmyslala a nahovorila si si, ze si do nej zalubena. Lebo ti je s nou dobre, nasla si u nej nieco, co ti chyba, citila si k nej silne sympatie, ocarila ta a ked ti nieco chybalo, bol uz len krocik k tomu presvedcit samu seba, ze je v tom nieco viac, aby si naplnila ten pocit, ze si to chybajuce nasla. Neviem nakolko ste sa s muzom odcudzili, ale po rokoch vztahu uz ta zalubenost nikdy nie je uplne taka ako na zaciatku. Mozno ste sa odcudzili este viac, to neviem. Ale ako zeny pisu, tvoje pocity budu pravdepodobne pramenit z niecoho ineho, nie z toho, ze by si fakt do nej bola zalubena romanticky. Myslim, ze si sa do nej "zalubila" ludsky, ako do cloveka. Zalubenie mozme najst v hudbe, v umeni, v roznych veciach. Ale je to ine zalubenie. A tak je aj ine romanticke zalubenie a ludske zalubenie. Mozno si sa do nej naozaj zamilovala romanticky, ktovie. Ale mam pocit, ze skor nie.

dominika6
18. júl 2017

@lenka0586 povedať jej to môžeš ale bud pripravená že ju uvidíš naposledy..a ak ona nezachytila za celý čas tvoje náznaky,pohlady,gestá,či slová tak je jasné že ti to opätovať ani nebude...v opačnom prípade by sa chytila hned a bolo by to obojstranné..
takže odporúčam viac tráviť čas s tvojim mužom a deťmi..a časom ťa to prejde..

layla23
18. júl 2017

@lenka0586 aj ja mám v okolí rovnaký prípad len s tým rozdielom že obe to tak cítili 😊 možno položím hlupu otázku ale si si istá že to čo cítiš je naozajstne zaľúbenie ? Podľa toho čo tu čítam tak príde mi to len také že ti len chýba žena ktorá pri tebe mala byť od mala MAMA myslím si že ona to vníma úplne inak... Skús s manželom prebrať to že ti chýba láska atď.je tvoj manžel a mal byť ťa pochopiť po prípade odbornú pomoc 😊.len nevešaj to tej učiteľke na nos predsa nechcela by si si rozbiť kamarátstvo alebo jej rodinu :( zváž čo je dobré a čo by dobré bolo a čo zas nie drž sa vela síl prajem

germaniawerks
18. júl 2017

@lenka0586 no to veru neni bohvieaká láska, keď ty chceš city +objatia a porozumenie od nej. a vlastne chceš ju na uspokojovanie svojich potrieb. A čo budeš dávať ty jej? vieš vôbec čo sa ľúbi jej? a máš to vôbec

germaniawerks
18. júl 2017

@dominika6 "je tvoj manžel a mal byť ťa pochopiť "

ale kdeže mužov to vôbec nezaujíma. chlapi sa milujú so ženskými lebo majú radi sex a ne aby je chápali

obsadenemeno
18. júl 2017

@lenka0586 toto je typicky pripad "chcem to, co nemam/mat nemozem".
Si si ista, ze keby si sa k nej nastahovala a ona by opatovala tvoje city(???) ci chtice, ze by si bola stastna a naplnena?

skor mi to pride, ze si sa poblaznila lebo sa ti doma nedostava nehy a pochopenia. To, ze je to zena je vedlajsie. Niektore zeny sa zahladia do suseda, kolegu, postara....objektom tuzob moze byt hocikto.
Ty sa musis naucit mat rada samu seba a potom nebudes musiet snivat o inych.

vilma7
18. júl 2017

@lenka0586 jedného dňa pred mnohými rokmi sa mi jedna koleguňa a kamarátka v jednom zdôverila, že je do mňa zaľúbená. Bol to nehorázny šok (akurát som šoférovala auto) a najlepšie na tom bolo, že ona si myslela, že aj ja do nej (mala som ju rada ako kamošku). Ona si moje predpokladám normálne správanie vysvetľovala po svojom a samozrejme jej city bránili v reálnom videní situácie.
Naše kamarátstvo tým utrpelo, lebo som jej nemohla dať to, čo ona odo mňa očakávala.
Na tvojom mieste jej určite nič nevravím, zaľúbenie prejde a raz sa na tom ešte aj pobavíš. Tiež si myslím ako viaceré dámy, že je to len hľadanie niečoho, čo ti v živote chýba.
Veľa šťastia pri rozhodovaní a ďalších krokoch.

dominika6
18. júl 2017

@germaniawerks ty si daj facku za tie blbé reči a urobíš službu vlasti..

maca1984
18. júl 2017

@germaniawerks tak to mas doma pekneho cocota