Zaľúbila som sa do ženy
Maminky, chcem sa spýtať, či Vám stalo niečo ako mne.. mám dve deti s ja som sa zaľúbila do ženy.. zožiera má ho už dva roky.. chcela bY som vedieť, či sa to stalo ešte niektorej z vas😉
@lenka0586 ahoj, viem sa do Teba vcítiť, aj keď sa mi to nikdy nestalo so ženou...ale podobné pocity poznám, no viem, že je to chvíľkové...ono cítiš sa do nej zaľúbená, lebo je milá, asi aj pekná, je ti blízka a vyzerá to tak že aj dosť empatická....LENŽE aj keby jej to povieš..myslíš že by sa Ti uľavilo...a vravíš že muža už máš LEN rada...opisuješ ho ako nervózneho, stále sediaceho v práci...no ja si myslím, že pokiaľ ľúbiš svoje deti ako vravíš...tak určite by si sa mala snažiť zachrániť manželstvo...možno sa s ním porozprávať a povedať mu čo Ti chýba....ale nie keď príde z roboty unavený...vtedy som aj ja nervózna a to nehovorím o tom keď som hladná :P
Ja verím tomu, že nejaká dovolenka, večera, spoločné aktivity aj s deťmi, určite by Ti to pomohlo...aspon jeden víkend spolu niečo podniknúť....neutekať od problému, ale postaviť sa tomu...v podstate odhohráva sa to v tebe..on o tom možno ani netuší a myslí si že tým že Vás zabezpečil finančne Ti dáva všetko čo potrebuješ...KOMUNIKÁCIA a ešte raz KOMUNIKÁCIA!!!!!
@lenka0586 Nečítam odpovede predo mnou, ale ak si šťastná a vníma to tak aj tá druhá žena tak nechápem, prečo to riešiš na MK. Iste sa to nestalo len jednej a ani dvom na MK, asi sa to vo svete stáva bežne.... Hlavne si choď za svojim šťastím a okolie nerieš.... resp. okolie o tom predsa vedieť nemusí. Neschvaľujem aktivity LGBT a ich snahu nosiť nálepku homosexuality na čele....
@marusia12 ja teda nie....vieš takýto rozvod rodičov sa vždy najviac dotkne detí...vieš keby ju muž bije, keby pije, keby ju psychicky týra....ale tu ide v podstate o nedostatok komunikácie a o to, že sa jej zapáčila nová predstava....keby stačila čo len jediná takáto "kríza" každému páru...tak by boli všetci porozvádzaní, prípadne by sa už ani nebrali...v podstate problémy treba riešiť a nie pred nimi utekať..utekajú zbabelci a sebci, nič proti Tebe, asi si zažila niečo horšie....
@layla23 sorry, nejako som nepochopila tvoj koment adresovany mne???
@zuzans258 pozri sa, počas vzťahu, počas manželstva sa dve osoby vyvíjajú.... a hold, niekedy každý inou rýchlosťou.... a tak dochádza k tomu, že sa odcudzia, nevyhovujú si, láska vyprchala... chlapík našiel pipku na pokeci a pod.... dôvodov je X. Som preto proti lepeniu vzťahov, nasilu žiť s niekym, koho pri sebe už nechcem kvôli deťom? No to ani omylom.... a zvaľovať to na traumu detí z rozvodu???? Jednak aj deti cítia, že sa v rodine niečo deje a aj rodičia tú traumu prežívajú po svojom. A za akú cenu?
Je taká doba, žijeme instantné životy.
@obsadenemeno ospravedlňujem sa zlé som si to klikla ešte raz prepáč mi omyl
@layla23 pocitam, ze koment bol pre germaniawerks??? 😀
@obsadenemeno áno áno 😁prepáč vážne zlé som klikla 😊
@zuzans258
@marusia12
Dievčatá, včera keď som to písala, a čítala komentáre som do uvedomila, že nechať to tak, od sept,ide syn do inej školy.. s touto babou to nemá nič spoločne, kvôli niečomu inému..
Teraz má muž dovolenku, myslela som ,že to bude lepšie.. nieje..a vôbec.. ja ho začínam neznášať a rozmýšľať ako ďalej.. ona mi v tom nepomôže, aj keď je veľmi empatická, prežila si veľa podobného ako ja, ale nie sme kamarátky.. písala som preto, či sa tu nenájde niekto s podobným problémom ako ja.. po včerajšku som bola dohodnutá, nechať to plávať, nič jej nehovoriť, ale čím začínam mat väčšie problémy s mužom, tymvuac má to k nej ťahá..
@lenka0586 hm a urcite si do nej zalubena? Nie je to jednoducho len naklonnost, pretoze ti rozumie, pretoze je zena? jednoducho zenske suznenie? mam vela takych zien v svojom okoli s ktorymi suzniem, mam ich naozaj rada, napr. aj taka postarka ktora mi nosi baliky je tak mila osobka ze kolkokrat by som ju najradsej vyobjimala - ALE je to skor taka zenska spolupatricnost alebo ako to nazvat, netuzim tieto zeny bozkavat ci hladit alebo mat s nimi sex. ty ano? a preco vlastne nie ste kamosky, zblizili by ste sa a zistila by si mozno co vlastne citis? lebo takto si ju mozno aj idealizujes z par rozhovorov ktore ste mali
@marusia12 áno máš pravdu...ak si môj chlap nájde pipku...ani ja s ním nechcem ostať....ale on si žiadnu nenašiel...a pokiaľ viazne komunikácia...tak môže byť aj X-vzťahov..ale ak v nich neni komunikácia...tak potom je to ozaj nefér voči tým deťom..zato že rodičia niesu schopní sa rozprávať...toť môj názor;)
nehnevaj sa na mna ale toci sa to tu stale dookola...Ty sa potrebujes vykecat z toho ze muz na teba sere,,,a s kym si to chces vykecat? tu na Mk? To ti naozaj nepomoze...potrebujes si to vykecat s muzom,a potom dumaj nadtym co dalej... pise ti tu xy ludi,oznacujes jednu-dve,preco? vyhovuju ti odpovede?Mne je to naozaj jedno,snazila som sa poradit ako som vedela...Kazdopadne ti zelam nech si stastna...s kymkolvek
@lenka0586 Tak trebárs ja som bisexuálka, takže pochopiť to viem ..... ale záleží ako ste sa do nej zaľúbili .... musíte vedieť vy čo cítite
@marusia12 prečo nemám riešiť? Vo je na tom zle, že som chcela vedieť či má niekto podobne skúsenosti???
@lenka0586 Nie ide o to že tu ťa môžu niektorí odsudzovať pre také niečo, preto ja radšej nikde také nepíšem no ale teraz to kašlem a napísala som to , pre mňa je láska skratka láska a som hrdá na to kto som

@obsadenemeno tak ak to Toho tvojho nezaujíma tak je jasné že veru to nieje Boh vie aká láska ....