Zaplatila som za perinku a stále mi nebola doručená
Ahojte.Objednala sim si u jednej baby ktora vyraba hand made výrobky perinku.Zaplatila som.Mala byt hotová uz v máji,ale jej dcéra mala 1.sv.prijimanie,tak to vraj nestihla ušiť.Potom mi písala,ze je ona chorá.V polovici júna som jej volala,tak povedala,ze ma v škole skúšky a ze do konca juna to spraví.Dnes som jej písala sms,no neodpovedá a na msg necita správy vôbec ,nie su ani videné.Zaplatila som 50€.Nie je to malo peňazi a uz som z toho trošku nervózna.Mam rizikové tehotenstvo,a trapi na táto situácia.Prisim poradte čo robiť.Ako by ste postupovali dalej vy ,prípadne čo robili na mojom mieste.Dakujem.
skúsila by som zistiť, či nie je viac ľudí, ktorým dlhuje výrobky. Ak sa spojíte a škoda bude dostatočná, môžete podať trestné oznámenie. Skúsila by som jej poslať SMS, kde by som sa jej týmto vyhrozila.
a to je problem kupit v obchode? este aby som sa kvoli takejto hovadine stresovala, perinka... mozno ju babo ani nebude chciet 😀 peniaze pytaj spat, nebud vsak prekvapena ked ti odpise ze uz ju ma usitu a bude ju narychlo sit aby neprisla o peniaze 😀 cim je ta jej perinka natolko vynimocna ze kvoli nej takto stresujes?
@vierkainka normálne si vypýtaj peniaze naspäť, že si zoženieš perinku inde.
@zuzanka.zuzu aj keby to bolo niečo iné,naoriklad aj šaty na ples,ide o princíp nie o to,ci je to perinka.Ide o peniaze.Ze som za tovar zaplatila a nemam ho dodnes.Nie je problém kúpiť v obchode ,ale o jej neseriózny prístup.
@zuzanka.zuzu
@vierkainka chapem, no teraz by skor malo ist o to nerozculovat sa 😉 aj saty sa daju kupit v obchode.... a co sa mna tyka ja nikdy neplatim cele vopred, len za material. za robotu zaplatim az ked mi je dodana - sorry ze to musim povedal, ale toto uplatnujem NAJMA pri mamickach 🙊 druha kategoria su robosi

vypýtala by som peniaze späť a perinku zohnala niekde inde.