icon

Zaplatila som za perinku a stále mi nebola doručená

vierkainka
28. jún 2022

Ahojte.Objednala sim si u jednej baby ktora vyraba hand made výrobky perinku.Zaplatila som.Mala byt hotová uz v máji,ale jej dcéra mala 1.sv.prijimanie,tak to vraj nestihla ušiť.Potom mi písala,ze je ona chorá.V polovici júna som jej volala,tak povedala,ze ma v škole skúšky a ze do konca juna to spraví.Dnes som jej písala sms,no neodpovedá a na msg necita správy vôbec ,nie su ani videné.Zaplatila som 50€.Nie je to malo peňazi a uz som z toho trošku nervózna.Mam rizikové tehotenstvo,a trapi na táto situácia.Prisim poradte čo robiť.Ako by ste postupovali dalej vy ,prípadne čo robili na mojom mieste.Dakujem.

andrea_82
28. jún 2022

vypýtala by som peniaze späť a perinku zohnala niekde inde.

vierkainka
autor
28. jún 2022

@andrea_82 ona vobec nekomunikuje....akou formou to urobiť?

andrea_82
28. jún 2022

skúsila by som zistiť, či nie je viac ľudí, ktorým dlhuje výrobky. Ak sa spojíte a škoda bude dostatočná, môžete podať trestné oznámenie. Skúsila by som jej poslať SMS, kde by som sa jej týmto vyhrozila.

xxxxxnnnnn
28. jún 2022

@vierkainka Bolo to objednané na MK?

vierkainka
autor
28. jún 2022
zuzanka.zuzu
28. jún 2022

a to je problem kupit v obchode? este aby som sa kvoli takejto hovadine stresovala, perinka... mozno ju babo ani nebude chciet 😀 peniaze pytaj spat, nebud vsak prekvapena ked ti odpise ze uz ju ma usitu a bude ju narychlo sit aby neprisla o peniaze 😀 cim je ta jej perinka natolko vynimocna ze kvoli nej takto stresujes?

zuzanka.zuzu
28. jún 2022

a to ze ti neodpisuje nemusi znamenat ze tie spravy ani necita 😉

spadnutaslivka
28. jún 2022

@vierkainka normálne si vypýtaj peniaze naspäť, že si zoženieš perinku inde.

vierkainka
autor
28. jún 2022

@zuzanka.zuzu aj keby to bolo niečo iné,naoriklad aj šaty na ples,ide o princíp nie o to,ci je to perinka.Ide o peniaze.Ze som za tovar zaplatila a nemam ho dodnes.Nie je problém kúpiť v obchode ,ale o jej neseriózny prístup.
@zuzanka.zuzu

zuzanka.zuzu
28. jún 2022

@vierkainka chapem, no teraz by skor malo ist o to nerozculovat sa 😉 aj saty sa daju kupit v obchode.... a co sa mna tyka ja nikdy neplatim cele vopred, len za material. za robotu zaplatim az ked mi je dodana - sorry ze to musim povedal, ale toto uplatnujem NAJMA pri mamickach 🙊 druha kategoria su robosi

derdia
28. jún 2022

@vierkainka nuz zisti kde byva a chod osobne si pre 50 eur.

vierkainka
autor
28. jún 2022

@derdia uz zisťujem.