Zariadenie do detskej izby

drnkalka
21. nov 2017

Dobry deň,

chceli by sme synovi zariadit izbu. Bohuzial rozpocet nemame velky, tak sme chceli poradiť kde kupit kvalitne a cenovo dostupne zariadenie.

Vopred ďakujem za tipy. 😉

dominika6
21. nov 2017

@drnkalka každá tu bude chváliť to svoje a iná zas oponovať a kritizovať,čiže v konečnom dôsledku ti tie odporúčania budú na 2 veci..
treba sa zdvihnúť a obehať si nábytky..ceny tam máš,rozpočet tiež,kvalitu vidíš..tam ti poradia..

deti95060810
21. nov 2017

vieš , kvalitné a cenovo dostupné sa troška vylučujú....😉
my sme kupovali nábytok napr. Dekodom, Jysk, a pod., ale je to všetko haraburda....

biokozmetika
21. nov 2017

my sme kupili domestav a spokojnosť, masív, český výrobca a zatiaľ nábytok žije aj keď deti mu dávajú poriadne zabrať 🙂 bol drahší a na porovnanie máme skriňu z Jysk a ozaj len čakám kedy spadne... a bola lacná (ale samozrejme aj v jysku sa nájdu fajn veci 🙂 )

loy
21. nov 2017

My sme to vyriešili nákupom kompletné zostavy Point z internetového obchodu ketyban.sk. http://www.ketyban.sk/1655-detsky-pokoj-point/

Môžeš si tam prvky rôzne nakombinovať a vybrať farebné prevedenie, ktoré sa ti hodí.

3009
21. nov 2017

@drnkalka my sme dali urobiť komplet študentskú izbu firme Kočiš - má výrobu nábytku a super kvalita a na mieru a myslím, že nie oveľa drahšie ako v kamenných obchodoch. Kvalita sa ale nedá porovnať. Robí pre celé Slovensko.

matabb73
22. nov 2017

My máme od firmy Tribyt zostavu Adam korpusy sú jelša, dvierka jelša,zelená a vanilka. Som s ňou spokojná, skrine sú pevné. Poschodovú posteľ z masívu sme dali vyrobiť stolárovi. http://www.tribyt.sk/PDF/tribyt/tribyt.pdf