icon

Zaslanie tielok a topánok ako listovú zásielku

ivaonsky
14. feb 2015

rozmyslam ako reagovat na otazku -nemozete mi to zabalikt ako listovu zasielku do pol kg ked si pani objedna 9 tielok a jedny topanky= a to za minimalnu cenu. moja reakcia snad nebola prehnana-ale som jej odpisala ze mozem takze jej poslem len jednu topanku

sissy27
•
14. feb 2015

@ivaonsky alebo rozdeliť do viacerých listových zásielok do 500g? 😅

ivaonsky
autor
•
14. feb 2015

no to hej ale pani zaplati len jednu, ale je jej zatazko prijst si po to pritom nebyva az tak daleko odomna, nepoviem keby to bolo daco drahsie=jej to odveziem ale ma mi dat 8e za to vsetko-niekedy zostavam len z otvorenymi ustami citat niektore spravy 😕

danieli
•
14. feb 2015

jasne, ze vam to zabalim a este nejake ine zazraky? slusne povedane: prepacte, 9 tielok a topanky maju viac ako 500g preto vam to mozem zabalit ako listovu zasielku no bude to vazit aspon 1 kg, preto sa prosim pripravte, ze postovne bude vyssie

ena70
•
14. feb 2015

@ivaonsky dobre som sa pobavila nad odpovedou 🙂 🙂 nema chybu, ale ako sa povie, na blbu otazku blba odpoved 😀 ...vyjadrila si sa trefne 😉

tova
•
15. feb 2015

@ivaonsky napis tielka vojdu a z topanok poslem fotku 😀

bosoriak
•
15. feb 2015

@ivaonsky Ako predavajuca v bazari si reaguj ako chces. Ako predavajuca v normalnom obchode odporucam prehltnut horku slinu a odpovedat "Bohuzial, kedze hmotnost objednaneho tovaru je 950 g, nie je mozne Vam to poslat ako zasielku do 500 g. Postovne teda bude xy eur." Slusnost sa vyplaca z dlhodobeho hladiska viac. 😉

bubelko
•
15. feb 2015

@ivaonsky normalne slusne - je mi luto nemozem Vam to zabalit ako listovu zasielku, kedze to vazi viac. 😉
tvoja odpoved sice bola vtipna, trefna, ale ironicka a nemusi sa ti vyplatit 😉 niektorym skratka niektore veci nedochadzaju 😉

ivaonsky
autor
•
15. feb 2015

@ena70 dakujem nic ma v tom momente nenapadlo

ivaonsky
autor
•
15. feb 2015

@bosoriak ano ale ako v normalnom obchode by pani platila 25e-minimalne a nie 7

ivaonsky
autor
•
15. feb 2015

@bubelko ano ja viem lenze ja som drzka skorej trepnem,ale ponukla som jej nakoniec ze ej o privezie,m

bosoriak
•
15. feb 2015

@ivaonsky Naozaj si myslis, ze je spravne vysmievat sa zo zakaznika, nech uz plati akokolvek malo? Je to tvoja vec, samozrejme, ja si vsak stale myslim, ze k druhym ludom sa mame spravat slusne.

ena70
•
15. feb 2015

@ivaonsky niektore mamicky su tu hrozne bohuzial, hoci ma clovek fotky,rozmery aj tak davaju take otazky az mi rozum niekedy stoji....vsak musela logicky vediet ze topánky s vecami do 500gr nevyjdu. ber to s nadhladom.....

ivaonsky
autor
•
15. feb 2015

@bosoriak prepac nevysmiala som sa, proste ma to napadlopisem ze som jej ponukla odvoz

bubelko
•
15. feb 2015

@ivaonsky no ja som tiez drzka, ale napriek tomu, ked predavam cez internet, a mi da niekto aj "hlupu" otazku, tak na nu odpoviem slusne... 😉

horana
•
15. feb 2015

Nas zakaznik = nas pan. Tak by to malo byt. A podla toho by sa mala odvijat aj komunikacia a jej styl.
Na SK este dlho bude nenaplneny ideal.

ivett1
•
16. feb 2015

@ivaonsky ó, to sa mi stalo veľa-krát ...takže už neriešim ...zachovám pokoj a napíšem, že môžem to poslať ako listovú zásielku, ale váhová kategória je vyššia, takže celková suma bude platba+poštovné 😀 ... ak len špekuluje, tak sa už neozve, alebo to berie ako normálnu vec a napíše, že ok...

PS: mne sa páčia kočky, ktoré "zjednávajú", aby bolo poštovné v cene a keď napíšem, že ok, ale je to obyčajné (2tr.) bez podacieho lístka, tak zmetene odpíšu, že dobre, tak to poštovné (obyčajné) za 0,80€ (vlastne teraz už 0,90€) zaplatia ... neviem, či ich to tak prekvapí, že potom ani nevedia, čo vlastne chceli... alebo len skrátka nechápu?... 😀