Zaujíma nás ešte vojna na Ukrajine?
Baby rozmýšľame este nad tou vojnou na Ukrajine ? Čítate aktuálne dianie ? Mňa to stále nejak sužuje keď čítam čo sa deje a že Putin už ma v hlave vojnu s NATO. Kedy tomu už bude koniec boze
@mircalla Rada by som odpisovala rýchlejšie, ale MK mi stále v riadku hodí starý text a píšem to na 3krát.
Áno postavili.Čo je na tom zlé.Veď aj v Rusku sa stavalo a inovovali to postupne.
To, že sa tu niečo postavilo neznamená, že to tak teraz musí vyzerať 100 rokov.
@medda_beda Zatial co Slovensko hrozne, spinave, bez kanalizacie a WC, nic reprezentativne....presne ako hovoris
Bratislavu si pamatam z ciach tvojich kamosov zo ZSSR, bol to vtedy des. Urobila obrovsky krok vpred v ramci moznosti. Nedavno sme tu mali rodinu z Irska, boli velmi prekvapeni, kolko je tu parkov, ihrisk, sportovisk, veci pre deti. Rovnako spokojni aj s jedlom aj so sluzbami, aj s ubytovanim.
A to je aj v Mongolsku tak ako skorovšetko,čo rozpisuješ 😉Zije sa im fajn v dnešnej dobe,či zle? 😉 Tým starším áno,ale mladí ľudia tiež utekajú a majú skoro všetko,okrem tých záchodov z porcelánu ovšem že 🤭😁
@zuzanazu85 Ja som v mnohých knihách aj čítala, že amici by to stihli, ale politická vôľa zavelila, že prídu Rusi. Ešte aj pri oslobodení rabovali a znásilňovali. Proste taká mentalita- nič iné nevedia.
@zuzanazu85 Amíci žijú v stanoch 😉 ak stratia prácu.Sú z nich bezdomovci.
Ich sociálny systém je jedna katastrofa.
Chceš to mať tu?
Ja tu nechcem mať ani Rusko a ani Ameriku.
Amerika nie sú Americké filmy.
Je tam ťažší život.
@medda_beda A ake mas plany? Zburas celu Petrzalku, kde zije stvrtina Bratislavy? Ved cele centrum sa znenovovalo, postupne sa vsetko vylepsuje, nova vystavba nevyzera ako ta, ktoru nam diktoval ZSSR. A to iste plati pre ine mesta. Ja mam cez 50 a dost dobre si pamatam ako Bratislava vyzerala predtym. Strasne dristas, ked tvrdis, ze to vyzera rovnako. Ale skoda reci s tebou. Ostan v tej osade, kde si, zapadnes
@mircalla Hej vážne? Kde na západe?
Opýtaj sa ľudí z východu či aj tam sa tak všetko inovuje keď už sme jedna republika.
Tí by ti asi inak rozprávali.Áno aj tam žijú aj pracujú ľudia.
Ale sprostosť,žijú v sadrokartóne, drevotriesky,pretože už málokto si postaví drahý dom,čo im tornádo zvalcuje. Tiež sa učia a prispôsobujú 😉
@medda_beda Ja za to nemozem, ze zijes v nejakom zapadakove proi Svidniku ci kde a nikdy si odtial neodisla. Potom podla toho sudis zvysok Slovenska.
@mircalla Žila som v zahraničí a nepotrebujem už nikam odchádzať 😉.
Oproti iným krajinám je aj tá tvoja Bratislava len zapadákov.
@medda_beda Fajn a povedz to na zasadnutí snemu v Hornej Dolnej,nech je ešte väčšia podpora,ako Slovienky 🤭🤣
@medda_beda A kde si zila? Ci to je opat tajomstvo? Ja som presla vsetky kontinenty spolu cez 50 statov. Neboj sa, nemam iluzie o Bratislave, mam s cim porovnavat. Len nemam potrebu kydat na vsetko slovenske.
@mircalla Ty si strašne povýšenecký človek až z teba srší pýcha.
Ja nemám za potrebu žiť v meste aj keby vyzeralo neviem ako moderne.V meste žijem len kvôli práci.
A určite sa nájdu aj v Rusku miesta ktoré by sa mi vôbec nepáčili vieš?
Tak ako všade.Ale ty si proste nechceš pripustiť, že existujú ľudia ktorí by chceli Rusko navštíviť, to ešte neznamená, že sa stotožňujú so všetkým čo tam je.
Je fakt ťažké si priznať, že také mesto ako je Soči mi nemáme.A preto si nedovolím povedať, že sme viac popredu.
Nemám potrebu kydať na všetko slovenské.Veď tu žijem, milujem našu prírodu.
A ukončujem túto diskusiu s tebou pretože si arogantná a nevychovaná.
@zuzanazu85 Nežijem na dedine 🤦
S kadiaľ máš že Putin chce alebo má v pláne vojnu s NATO? Podľa jeho vyjadrenia čo som pár dní dozadu počúvala to v pláne nemá
@medda_beda Chcela si napisat MY nemame....to je pravopis 4. rocnika ZS (vybrane slovo po M). Myslela som, ze si spomenula, ze v Rusku si nebola (kedze vytahujes Soci). No nevadi. Tak asi bola kolegyna, ci rusky znamy
Napíšem to jasne, Slovensko je krásne,len ho ,, špatia" niektorí jedinci,čo sa buď hrajú na národniarov,alebo naň nadávajú,paradox tiež 😉😂
@candii a v Bielorusku tiež ,,iba cvičil, nacvičoval spatakiadu" 🤭🤣
@candii Casom asi ano. Tvrdi to aj on sam aj jeho propaganda, vsak tie vyhrazky su nonstop. Ci su to len vyhrazky je otazne. Takisto sa uz 2 roky vyhraza jadrovym utokom....Nikto nevie, kedy mu prepne a urobi to. Je dostatocny psychopat, ze by toho bol schopny
Ale tak mnohi naivni tiez hovorili, ze nehrozi, ze zautoci na Ukrajinu a kazdy, kto si to mysli, ze blazon. Toto tvrdili aj Fico, Chmelar ci Danko a zrazu boli strasne prekvapeni
Dokonca ani europski lidri s tym neratali, nik okrem americanov s tym nepocital.
@mircalla Ježiši 🤦 prepisujem tu texty na xy krát lebo mi blbne celá stránka.
A keď už tak 3 ročníka a nie 4.
Ďakujem za opravu.
Ak už nemáš čo viac povedať tak sa pekne v tejto diskusii rozlúčime.
Nemám totiž za potrebu čítať, že pochádzam z osady.
Maj pekný večer.
Keď ,,upratal" svojho ,, kuchára" , určite mu nebude robiť problém niečo rozohrať s nejakou krajinou v Nato. Poliaci tí sa vzchopili a očakávajú,napredujú ako ,,dábli",čo sa týka zbrojenia. Raz ich už nechal Rus v štichu, nezabúdajú 😉
@zahrajzlato Na západe by čo neprešlo?
Všade sa kotúľajú peniaze, tiež tam nežijú na ružovom obláčiku a vrchnosť tam nežije zo 700€ v hrubom.
Všade je politika smradľavá aj na západe aj v Rusku.
Či na západe je všetko krásne, funkčné? To ako vážne?
@zahrajzlato Pre hlupáka každý hlúpák.
Hlavne, že ty si lietadlo.
Vyštudovaný historik a politológ.
Aj s tebou je lepšie ukončiť diskusiu skôr než začneš používať aj iné invektíva.
Maj si svoj názor, mňa to nezaujíma.Ja som na západe žila a toleruje sa tam kadečo.
Maj pekný večer aj ty.
@hiro ktorí Ukrajinci,tých pár chudákov,čo tam ostali a nemali peniaze na to,aby sa upelesili v iných štátoch EU so zaplatenymi papiermi? Hmmm

@medda_beda no a to ďakuj tým tvojim od východu 😉Keby nás oslobodili amici,keby to stihli,možno by sme dopadli ako krajiny na severe 😉