Zaujímajú Vašu dcérku chlapčenské veci?
MAMINKY zaujíma ma či máte doma tiež dcérku čo skôr zaujímajú chlapčenské veci 🥺🥴😞😡😲neni som moc z toho nadšená 😬
Dcérka bude mať 5r v máji. Od malinka ju zaujímali skôr autíčka, vláčiky, lego atď....to mi nejak vôbec nevadilo, vôbec som si to neuvedomovala. Jednoducho nechcela plyšáky, bábiky nič podobné....tak sme neriešili prispôsobili sme sa že sa jej páčia autíčka a podobne.... ako nastúpila do škôlky, časom a postupne som počúvala len že má kamarátov chlapcov že dievčatá sú zlé a ona sa nechce hrať s kuchynkou 😞😰 v poriadku tak nech sa hrá s chlapcami veď som si povedala že tiež som mala radšej chlapcov keď som bola malá ale s bábikami a barbi som sa hrala ale iba doma v škôlke to bolo iné. V poriadku beriem. Len už si začínam dosť všímať že stále len samé chlapčenské oblečenie sa jej páči, hrdinovia, Spiderman a podobne. Otázka ohľadom karnevalu.... čo by si chcela byť odpoveď Spiderman v poriadku kúpila som kostým ale dievčenský Spiderman so sukňou... to sa jej nepáčilo že Spiderman nemá sukňu 😲😔 odmieta mi nosiť sukne, šaty a podobne .... jednoducho iba klasika legíny a tričko 😡😡😡 ach moje dievčatko 😫 už som zúfalá vysvetľujem vysvetľujem a nepomáha...... keď si pustíme hudbu v Tv tak absolútne nechce počúvať pesničky kde spievajú dievčatá iba chlapci....a prednedávnom mi oznámila že chce chodiť na futbal 😲🥴pre mňa koniec....
MAMINKY ak máte doma podobnú situáciu ako ja poraďte mi ako to zvládate 😱 vy????
MAMINKY prosím ak máte podobnú smi akozvládate vy 😱 skúste mi nejak poradiť ako ju nasmerujem
@katka941991 viac by ma to trápilo keby to bolo naopak a mala by si chlapca, ale dievčatka poznám viaceré take čo sa správajú podobne ako tvoje
@katka941991 nechápem čo riešiš, však ju nechaj žiť
@ejkapanda zdravím, nie už nemáme 🙂
@janulik2008, ďakujem ☺️

@janulik2008, dobrý večer, sla som cez lupu, aj dcérka moja 5rocna ma Lego super Mário a Luigi, a tak som sa Vás chcela spýtať, náhodou tie akčné kocky nemáte nejaké na predaj ☺️☺️, ďakujem