Zaujímate sa o symboly a energie?
Zaujimaju vas take veci ? Napriklad mandala co znamena co predstavuje. Alebo jing jang alebo neviem lapac snov. O co vsetko z takych veci podobnych sa zaujimate ? Co to pre vas znamena ?
Existuje lapac snov kombinovany s lapacom hmyzu? Na leto by sa mi take nieco zislo.
Ja som z rodiny ktorá vyznáva pôvodnú Slovanskú vieru, tradicie a vzťah k prírode, verím na veľa veci a mám veľa amuletov. Nemáme Vianoce ale trojdňovú oslavu zimného slnovratu s našou klasickou jedlickou a žiadne cudzokrajné palmy či Betlehem. Pestujeme bylinky ktoré sú pôvodné pre toto územie a využívame to čo nám príroda dáva. Robíme púpavový med, bazový sirup, v tehotenstve pijeme čaj z malinčia a pri chrípke sa naparujeme nad harmancekovym čajom. Uznávame starú symboliku a príslovia, viem že ježko chodí tam kde bývajú dobrý ľudia, a že zábit pavúka prináša smolu. Vymetám kúty husim brkom od chorôb a nešťastia, vydymujem nám dom tymiánom aby utieklo všetko zlé a tak ... Veľa drobných vecí ktoré nesú symboliku dávnych časov a našich tradícií.
@teleskop mas nejaky lepsi napad ako zarobit,postarat sa o rodinu? Pouc ma,asi to neviem😂 A tiez neviem lietat a ani natiahnut den aby mal viac ako 24hodin
Energia je schopnost sustavy vykonavat pracu. Pouzivam to kazdy den
@taminka1986 boze to su kecy
Mám rada kamene, liečivé a tak, to áno, ale nejako moc to nehrotím nejaké tie energie a také, neriešim, niektorí ľudia to podľa mňa až príliš prežívajú, ale tak každý podľa svojho gusta.

@322sima123 az takto ?