icon

Závisláčky na stránke modrý koník. Prihláste sa

elise
13. máj 2008

kto sa prihlási medzi závisláčky na koníkovi? ja sa hlásim prvá nájde sa ešte niekto? 😀 😎

minkak
16. máj 2008

babule kde ste? 😉

sestri
16. máj 2008

tu som 🙂

karolinkafe
16. máj 2008

Tak som spat. Som si zmyslela robit puding, tak som radsej pri nom stala a miesala, lebo to by urcite prihorel, keby som po MK behala 😀

sestri
16. máj 2008

kočky...ako vám niekedy závidím malé deti 😉 ...mňa moja začínajúca pubertiačka asi zničí 😠

karolinkafe
16. máj 2008

Ale to kazdu mamicku caka..... 😀

csilla76
16. máj 2008

pripájam sa k vám ako dalsia závislácka,tak cafte 🙂 😉 😀 karolinka puding mozes poslat,mnaam 😀 😝

karolinkafe
16. máj 2008

Ahooooooj csilla. Postou sa da poslat? 😅 😀

csilla76
16. máj 2008

takou virtualnou asi 😀 😀 ako mas karolinka? 😉

karolinkafe
16. máj 2008

Ja sa mam dobre. Len dnes doma sedim, lebo take stastie mam ze az 😠 Mam dnes volno a ako naschval prsi a k tomu este aj drahy dnes pracuje v inej rezidencii, takze mi vzal auto 😠 Travim super volny den 😅

csilla76
16. máj 2008

co sa deje???aj u nas vcera lialo,nemoze sa v zahradke pracovat... 😉 ja som nedavno prisla z mesta bola som gratulovat susedovej dcere k ukonceniu 8 rocneho gymnazia,teraz ide do madarska na VS- zdravotnicku. 😉 objednala som jej kyticu,pekne ju spravili,inac dostala zo 10- 12 kytic velkych a krasnych a od blizkych darky 😉

karolinkafe
16. máj 2008

Tak fajn 😉 Akoze dazd treba, lebo tu je to hrozne suche a ked neprsi tak musi polievat celu zahradu moj drahy 😅 ale na druhej strane, ked prsi tak su turisti otravni, kedze sa nudia v domcekoch, tak stale nieco otravuju 🙄 😅

elise
autor
16. máj 2008

pekný dníček prajem ja nestíham teraz v práci, kuk na kona a prášim domou k lukaskovi 😀 😉 😵

csilla76
16. máj 2008

no ano fakt je to tak,,,aj my sme uz ten dazd potrebovali.. 🙂

minkak
16. máj 2008

ajojte 🙂

minkak
16. máj 2008

adelik kde si 🙂

adelik
16. máj 2008

minkak..uz som tu...tak co,ako sa mas?

minkak
16. máj 2008

si sa tam zabudla?
a kde ste ostatne?

minkak
16. máj 2008

no ahoooooj 😉

adelik
16. máj 2008

no vies..ja som vsade.. 😀 ....

minkak
16. máj 2008

mam sa fajn ,dnes bol krasny den -poobede sme boli na chalupe-bolo nam bozsky... 🙂

minkak
16. máj 2008

ja si ta najdem,lebo ja tiez vsade...

minkak
16. máj 2008

a ty aky si mala den?

danulka2
16. máj 2008

karolinka aj ja som uvarila puding 😉
No a co sa tyka pubertakov a malych deti, tak ja mam doma oboje 😀

adelik
16. máj 2008

celkom v pohode....papkanie,spinkanie,chodenie a zasa papkanie,spinkanie..atd....ved to poznas..stereotyp je stereotyp...ale bolo celkom teplo..tak sme vacsinou vonku,ved doma to uz pozname....a co tvoja mala?uz ti spinka?

minkak
16. máj 2008

jasne my uz buvkame ,chodime o 20:00

minkak
16. máj 2008

danulka tak mas doma veselo 🙂

minkak
16. máj 2008

adelik a vy uz buvkate?

adelik
16. máj 2008

my uz nastastie tiez hajame.....tak teraz tu mozem velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dlho 😅

minkak
16. máj 2008

aj ja ,len zajtra ideme k svokrovcom tak sa tu ukazem az vecer-to budu cely den abstaky 😀 😀 😀 😀 😀

danulka2
16. máj 2008

minkak to ano a ked sa este obcas prida aj tretie dieta=manzel, tak som zrela na prasky 😀 😀 😀 . Ale teraz isiel na nocnu, starsia pozera tv a drobec siel cez reklamu pocas panelaku hajat. Som zistila, ze ja som zavislacka na mk a drobec ja zavislak na panelaku 😀 😀 😀 . Vzdy siel spat o 20,00 ,ale odkedy sleduje panelak, tak bez neho nezaspi. Su aj vase deti na niecom zavisle?