icon

Závisláčky na stránke modrý koník. Prihláste sa

elise
13. máj 2008

kto sa prihlási medzi závisláčky na koníkovi? ja sa hlásim prvá nájde sa ešte niekto? 😀 😎

sestri
22. jún 2008

moni...na to pozor pri deťoch...je to jedovaté...ja som ju mala...krásne ti kvitne...ja som všetky kvety dala mame...asi 20...malá je alergická ne plesne a tie sú v zemine.ale na názov si nespomeniem.

monkula
22. jún 2008

ja ju mám na chladničke pri mikrovlnke ,takže tam nedočiahnu... 😉
A ešte sa to nejako zmení? Lebo teraz je to zelené a tá tyčinka je biela, vyzerá to divne...

elise
autor
22. jún 2008

mon malo by to chytiť červený nádych aspon som také videla 😉 ale názov netuším 😒

sestri
22. jún 2008

nemalo by sa to veľmi zmeniť...

monkula
22. jún 2008

nie je to anthurium? Lebo som pozerala na nete, ale tamto malo iné listy, viac srdiečkovité a bez fľakov... 😀

sestri
22. jún 2008

neporadím ti...všetky knihy som dala preč.

sestri
22. jún 2008

pozrela som net a mohla by to byť anturia,ale asi je viac druhov.

elise
autor
22. jún 2008

ja sa môžem v utorok spýtať u nás v práci záhradníkov 😉 ale tiež by som to typla na antúriu a tých je veľa farieb 😉

sestri
22. jún 2008

kočky...inak,ako sa máte? 🙂

elise
autor
22. jún 2008

ivka u nás super sme boli na tej firemnej akcii. chválabohu sme zdraví a máme 10 zub 😀

sestri
22. jún 2008

to je soper...nám sa konečne ďaľší kýve...akosi jej nechcú ísť von.

elise
autor
22. jún 2008

ivka sranda 😀 lukasko má narvané dasienka čo nechcú prezaziť a kristínke nechcú ísť von 😀 dajme ich do kopy a bude zo zúbkami pokoj 😀 😀 😀

sestri
22. jún 2008

to by bolo super...Tinke sa už tlačia sedmičky,a tie zvyknú ísť posledné.okrem 1 a 2 má ostatné mliečne.kým sú zdravé,je to jedno.

elise
autor
22. jún 2008

ved ich má pod tvojou kontrolou 😀 😀
nás čaká preventívka zase na jeseň s malým dovtedy hádam ešte neakých pár porastie🙂
nám išli naraz 4 na jednej strane sú vonku a teraz idú na druhej strane a ešte ide dvojka dole vpravo vlavo už máme dávno 😀

sestri
22. jún 2008

tak to je dobrý,keď otvorí u zubára ústa...niektoré deti sa nedajú ošetriť a pozrieť ani ako 6 ročné.

sestri
22. jún 2008

moni...expertky v kvetinkách nás hneď zrušili.

elise
autor
22. jún 2008

lukasko nemá problém ale zakaždým ho musí zubár povoziť hore dolu v kresle na začiatok aj na koniec 😀 nám niekedy ani nechce otvoriť usta ale na zubára sa škerí ako keby vravel však sa pozri dobre aha 😀 😀 😀 keby si ho videla ako sa super lukasko tvári 😀 😀

sestri
22. jún 2008

to je super...tomu sa len teš... 😉

elise
autor
22. jún 2008

tešíme sa a dufame že mu to dlho vydrží 😉

emily333
23. jún 2008

ahojte zavislacky.je tu niekto?

elise
autor
24. jún 2008

ahoj emily ja dnes iba na skok 😉
včera som trávila čas s mojou rodinkou 😵 😵 vo štvrtok sa chystáme do bojníc 😵

elise
autor
25. jún 2008

ahoj závisláčky na stránke modrý koník 😀 😀 😀

malaskoricka
26. jún 2008

ahojte zavislacky....ejda kazdy den len jeden prispevok....zavislarcenie akosi slabne 🤐 😀

moniqe3
26. jún 2008

no tak ja sa pridám..... 😀

malaskoricka
26. jún 2008

moniqe vitaj medzi zavislackami 😀

moniqe3
26. jún 2008

jééj aj ty budeš februárovka???no ja som 2008 a vodnárikovia sú naj 😀

moniqe3
26. jún 2008

no ako vidíš...tak ja už skoro ráno behám po koňovi a to som na materskej... 😀 ale moja dcérka spí na fázi..celú noc do 5alebo 6tej a pak znova ide pokračovať...

malaskoricka
26. jún 2008

tak to vyzera ze budem teda dufam ze budem🙂
ja som najprv pozerala ze tak skoro rano su tu vecsinou zahranickarky s posunom casu alebo pracujuce zienky a ked som bvidela ze mas dcerku malinkatu..tak mi doslo ze vyuzivas volne chvilky 😉
to ams dobre ze malinka ti spi tak fazy...aspon mozes zavirlarsit aj tu alebbo si trochu oddychnut

moniqe3
26. jún 2008

ona mi spínká skoro celý deň ...je veľmi dobručká... a celú noc tiež spinká... hovorí sa, že keď ma žena ťažké tehotenstvo tak má dobré dieťa...a to som ja teda ťažké tehotenstvo mala... a dosť... ☹

malaskoricka
26. jún 2008

moni tehotenstvo je za tebou..aj ked si si toho vela vytrpela..tak na to treba nemysleit az tak moc...treba sa tesit ze mas krasne a zdrave dievcatko 😉