Závisláčky na stránke modrý koník. Prihláste sa
Kto sa prihlási medzi závisláčky na koníkovi? ja sa hlásim prvá nájde sa ešte niekto? 😃 😎

•
30. jún 2008ahojte...tu som už dlho nebola...linda ako sa máš?
0
monkula na mojho draheho a to riadne ...sice ma zajtra narodky ale tak to munedava ziaden dovod neozyvat sa mi od vcera...sice spolu nezijeme ale aspon jeho rodicia by mali vediet kde je ]-(
monkula akosi dnes neviem ako nanho kaslat..cele poobedie mam blby pocit ze sa nieco stalo.. |-| ....
viem ze sa nemam moc rozculovat..kedze som aj rizikovka..ale to sa akosi neda...
a dakujem...
sestri kolko som jej ja dnes pojedla :-x
viem ze sa nemam moc rozculovat..kedze som aj rizikovka..ale to sa akosi neda...
a dakujem...
sestri kolko som jej ja dnes pojedla :-x
sestri....to sa lahko povie...asi to cxasom tiez zistim ale dnes sa asi takskoro neskludnim....
monkula aspon ze nie som jedina "hysterka"..
monkula aspon ze nie som jedina "hysterka"..
monkula este ze s nim nebyvam......
idem sa pomalunky odhlasit a zas a znova preletiet cisla jeho najkamosov ze kde je...nech s myslia co chcu ]-(
idem sa pomalunky odhlasit a zas a znova preletiet cisla jeho najkamosov ze kde je...nech s myslia co chcu ]-(
elise ahoj🙂 dakujem🙂ja sa mam dnes na figu...celu noc som nespala...boli ma hlava som unavena 😢
a vy ako??
a vy ako??
aspon vam je dobre🙂 co maly navymyslal???....
ten terminik naozaj vysiel pekne...splodene v maji a bolo by pekne keby ozaj vysiel terminik na valentina.. x-)
ten terminik naozaj vysiel pekne...splodene v maji a bolo by pekne keby ozaj vysiel terminik na valentina.. x-)
ako tak sme skusali od zaciatku roka...potom akosi v nas zaiskrila tuzba po babetku....a tak na ostro sme isli od februara a vyslo to 🙂
emily michalovcanka???🙂 aj jaa.....
monkula deti si vyberu termin aky sa im hodi... x-)
monkula deti si vyberu termin aky sa im hodi... x-)
elise, ostal rovnaký, ale už sa mi urobilo aj druhé čudo a tretie je na spadnutie...
3korička, no, veru, Chiarka sa síce vypýtala na svet o mesiac skôr, ale keby ostala v brušku čo i len o deň viac, tak by mi zomrela. 😞 😞 😞
Narodial sa s omotaným pupočníkom a ešte na ňom mala aj uzol... Aj lekár povedal, že je dieťa sťasteny... že to mohlo skončiť tragicky...
3korička, no, veru, Chiarka sa síce vypýtala na svet o mesiac skôr, ale keby ostala v brušku čo i len o deň viac, tak by mi zomrela. 😞 😞 😞
Narodial sa s omotaným pupočníkom a ešte na ňom mala aj uzol... Aj lekár povedal, že je dieťa sťasteny... že to mohlo skončiť tragicky...
Začni písať odpoveď...

Odošli