Závislosť na modrom koníku
kočky aj vy ste závislé na tomto fore ? ja som tu nalepená skoro furt , malého dám spať a akože si troška pokvákam a zrazu malý plače a už je aj naspatý , tak rýchlo tu beží čas 😅
@danka483 no je ... dat ze vvv bazos sk a do kolonky predam napisat typ PC ktoy uzivas 😀 😀 😀 a internet v mobile zablokovat.. tak cca po 3 mes abstakov, by si mala byt dostatosne silna a odolat nastrahe MK , takze na net budes moct ist.. ale pre itotu by som si dala detslky zamok a zamkla stranku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pridávam sa do klubu závislých 😀 , FB nemám , pokec tiež nie tak závislačím tu, najviac na forach ktoré mám ako oblúbené, a potom na bazáre
@maranat no ved toto toto a ver mi ze bude..to sa tak robi preto som odisla s fc..naco drazdit hada bosou nohou??ved nemusia v robote o mne vsetko vediet...ale to sa tak dneska robi....sesterka prisla o pracu pre fc..a jeden znamy mal problem zo synom zavesil dake video o ucitelke..ale on chce robit reziu bolo to take nevinne skor sa pochvalil ze..ako vie ovladat isty program ..a dal tam nieco s ucitelkou...to boli problemy..
Čaute závislačky..tak sa ku Vám pripajam :o)
@miskakyska
O kom mluvis? 😀 😀 😀 😀 😀
Vitej 🙂 😝
Konecne sis to priznala.. 😀 😀 😀 😀
@irriss :o) veď ja to hovorím už dávno..
@irriss ale ešte dobre kým si to priznáme :o)
aj ja sa hlaaaaasim🙂
Zasadne sem chodim, ked som v praci....co je dost zle....(pre mojho zamestnavatela). Ked som doma, tak nikdy neprispievam, obcas si precitam, ale malokedy odpovedam.
Myslim, ze keby nebol MK, tak by som od mojho zamestnavatela neprosikala, aby mi nasiel nejaku asistentku (lebo nestiham a mam vela roboty) Upsi 😅 😅 😕 🤐 🤐 🤐 😝
Ale na to, ze je tu vyse 800 stran a vyse 41 tisic diskusii a otazok, tak sa sem prislo priznat VELMI male mnozstvo matiek.......
.....asi vytvaraju nejaku duplicitnu-co to trepem, quadruplicitnu diskusiu, ktora je tu uz z roku 2007 😀 😝
priznavam sa☹ale nie je to dobre 😠 😠 😠 😠
a to som myslela ako budem cez spanok maleho upratovat....tvorit,citat knihy....... 😝 😝 😝 😝 no urcite zacnem modrym konikom,pokracujem mimibazarom,facebokom a varechou. 🙄 🙄 🙄 🙄
ja sa radsej podkynam na chodniku o kamienky, len aby som nemusela odrthnut oci od mobilu... to vazne 😝
fakt, kto kedy vymyslel smartfony? jedine, aby sa zavislacenie podporovalo 🙄 😅 dakedy sa to dalo regulovat - jednoducho som nezapla NB a nie vzdy ma to bavilo, ak som chcela len nakuknut... NB sa dlho startoval... teraz mobil do ruky a uz sa ide... takze uz som uplne zavisla... planovane ani neplanovane ocistne pauzy nepomahaju, lebo mi to vydrzi nanajvys par hodin... 🙄 😀
no takze fakt osm zavisla.. toto uz nie je sranda zeny. sli sme na dovolenku.. pisala som, ze budem chvilku off . a uz v den ako sme dosli / cize od konika absencia 24 hod/ som pisala co sa mi prihodilo a ako sa mam / smaozrejme len do sukromky/ a hned som sa odhlasila..a le totok je uz choroba... nastastie potom som si uz dala pokoj az do prichodu domov.. zvladla som to 😀 😀 😀
mimochodom.. nastastie .. nie som na konovi 7 dni v tyzdni .. ked mm pride z prace po par dnoch sa venujem len a len jemu a drobcovi 😝 a na kona nepomyslim.. ved kto by aj 😀 😀 😀
ani deň bez koňa 😝 😅 😀
@fidka79 Ano, chvalim sa tu tym verejne....ze dokazem odviest dobru pracu za kratky cas a este mam aj dobry plat.
(Moj predchodca robil tuto pracu na plny pracovny uvazok, ja ju stiham za polovicny cas, takze zamestnavatelovi usetrim dobru kopu penazi)
A za co som platena? Nuz samozrejme, ze nevies, za co som platena, ked nevies, co robim...... 😎
@digysa tiez mam pred sebou okrem ineho aj monitor v praci,ale ak by mi zamestnavatel nasiel co i len hrat sa karty,tak letim jak lastovicka...a bolo by mu to srdecne jedno aka som na nezaplatenie produktivna ci pracovita...takze nikdy som na koniku v praci nebola.Ale k otazke....som tu denne a mam taky maly internetovy ritual,ktory sa nemeni....kuknem si veci tu a tam,odpisem,reagujem,nakupim,pohorsim sa...a vypnem 😀

@danka483 ano - odstahovat sa do lesa, kde nie je pripojenie na internet 😀