icon

Zažili ste dnes niečo pozitívne a milé?

26. mar 2024

Ahojte, v poslednej dobe ( už veľmi dlho), vnímam, koľko negativity sa deje dookola. Podeľte sa s niečím pozitívnym 😊 ja som sa dnes s úžasom pozerala, ako rastú listy na orgováne v záhrade a čoskoro budú aj voňavé kvety, ktoré milujem ❤️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
hipuska
26. mar 2024

Áno, posledný deň v praci 😀

katkaseiner
26. mar 2024

Nic špeci, ale tesim sa na vikend, vraj ma by teplo - dobija ma to energiou

mabenn
26. mar 2024

nie

sticker
barbora0308
26. mar 2024

Bola som u novej dentalnej hygienicky, bola som jej posledny klient. Dala mi zlavu 10%, ze cely den mala strasnych klientov a ze ja som bola mila a takto aspon koniec dna mala prijemnejsi 🤗. Za mna to bola tiez skvela skusenost, ludsky aj profesionalne.

barka1
26. mar 2024

Mala som poslednu triednu schodzku s rodičimi mojich deviatakov. Pekne sme sa rozlucili, podakovali si navzájom. Prislo 16 rodičov z 21.

em4life
26. mar 2024

5-mesacna dcérka začína putovať po zemi, dnes som ju prvýkrát našla v obývačke pod stolom. Bola zlatá - obzerala sa, že kde sa to ocitla. 🥰

emm_i
26. mar 2024

Áno. Môj milý žiak (šiestak) mi dnes povedal, že mi ďakuje a je rád, že ich učím, pretože aj keď si nezapamätá všetky diela z literatúry, tak si vždy bude pamätať tie praktické veci a rady do života, ponaučenia, o ktorých sa rozprávame na hodinách, keď čítame ukážky textov 🙂

veve889
26. mar 2024

Mne dnes darovala kolegina vlastnorucne vyrobeny darcek k Velkej noci. Len tak. Vobec som to necakala.

akinomel
26. mar 2024

Prišiel za mnou žiak, šiestak, ktorý ku mne chodí na krúžok. Doniesol mi milý darček ku Dňu učiteľov, lebo nemôže na krúžok prísť. Na darčeku bolo napísané: ,,malý darček za veľké každodenné úsilie". Dovolil mi objať ho, keďsom poďakovala (Aspergerov syndróm). Veľmi ma potešil a prekvapil nie kvôli tej vecičke, ale kvôli poslednej vete : ,,zaslúžite si". Hreje ma to pri srdci.

hedviga2
26. mar 2024

Mňa potešila správa od priateľky z internetu, ktorú som nikdy osobne nestretla, že strážila celý deň synovi dieťa, lebo sa mladí sťahujú. Po celom dni unavená prišla babka domov a som ju ukľudňovala, že je super babka a svokra a mamka.

ivangeline
26. mar 2024

Sme chorí a vyšli sme na hodinku na slniečko pred obedom a všimli si že chlapček zabudol na lavičke prilbu, tak deti sup pozbierali svoje veci, zmobilizovali sa tla rýchlo ako už dlhšie nie a stihli sme ho, vrátili prilbu a mali všetci z toho radosť. Posledné dni sú úplne chaoticki,takže toto bolo pre mňa veľmi pozitívne. ^^

bolarazjedna
26. mar 2024

12 dňový synček je chorý a dnes sa má najhoršie, takže som z toho veľmi smutná.... Ale večer ma potešilo, ked jeho 20mesacny brat ho bez vyzvania začal hladkať po hlavičke, keď malý začal plakať, a potom mu dal aj pusinky.

nicicka
26. mar 2024

Bola som s dcerou na rehabilitácie. Fyzio nás zobral hneď dnes aby sa to nezanedbalo. To ma veľmi potešilo a ešte som sa dozvedela ze brat daroval Škoda Superb františkánom, tiež som sa tomu potešila.

monnci2226
26. mar 2024

ja som dnes objavila tuto temu - konecne ma pri citani niektorych zahrialo❤️ pozitivne, mile citanie po dlhej dobe 😊 dakujem autorka, super napad 🫶

leuska0910
26. mar 2024

Taka blbost, ale jeden pan ma nazval slecnou😊 to vzdy potesi😁

maminkadeticiek
26. mar 2024

Dnes som potrebovala poradit nasmerovat v jednej zalezitosti a zazila som tak neskutocne ludsky,empaticky a chapajuci pristup,ze som skoro spadla na zadok.Neskutocne mi to pohladilo dusu a zlepsilo den.

maminkadeticiek
26. mar 2024

@bolarazjedna Vela sily prajem ❤️

ninka30
26. mar 2024

1x som dnes dostala čokoládu ku dňu učiteľov, od žiaka, od ktorého by som to vôbec nečakala 🙂♥️

jamimo
26. mar 2024

mňa potešil ďakovný pozdrav z OZ ktoré podporujeme (aj s fotkami)... vôbec som to nečakala. Zahrialo ma pri srdci, že môžeme byť súčasťou dobrej veci. Ešte ma dnes potešil pohľad na prvého bociana v tomto roku, hrejivé slnko a svieži vzduch a to, že sa partnerovi úspešne vyhol 🐗 na ceste 🙏 🫣

nikoletta1712
26. mar 2024

Áno, chcela som si zaplatiť kávu a zobrať so sebou a jeden pán, ktorého poznám z videnia a zdravíme sa, mi tú kávu zaplatil…Veľmi ma to potešilo…Nie preto, že som to nemusela platiť, ale nečakala som to od neho…

apolka77
26. mar 2024

Potešilo ma že moja 19.rocna dcéra ku mne prišla a sadla si mi na kolená s objatím ako keď mala 2 roky. 😀

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
bolarazjedna
27. mar 2024

@maminkadeticiek no nakoniec sme v noci skončili v nemocnici 😔 ďakujem pekne za prianie ♥️

pohodacka03
27. mar 2024

Moje deti mi natrhali kvietky 💐❤️

autor
27. mar 2024

Dievčatá, ďakujem za zdieľanie toho pozitívneho ❤️verím, že aj dnes nájdeme niečo, čo nás poteší. Hoc aj to, že na pár minút zasvietilo slnko ☀️ 😍

autor
27. mar 2024

Ja mám aj takéto krásne potešenie od dcérky 😊