icon

Zažili ste paranormálne javy?

dettinadetta
9. mar 2025

Zažili ste nejaký paranormálny jav ? 😁😁

bessie12
9. mar 2025

@dettinadetta áno a nie raz

dettinadetta
autor
9. mar 2025

@dettinadetta ja som zažívala jednu dobu spánkové paralízy.
Bolo to ako skutočné , strašne som sa bála.

Čo to spôsobuje ?

viestta
9. mar 2025

@dettinadetta stres, ja mam spankove paralyzy ked mam tazke obdobie v zivote. Ked som v pohode spim ako drevo. Uz si z nich nic nerobim. Ako pridu, tak odidu, ked sa situacia ukludni

marca12
9. mar 2025

@dettinadetta Vedla v teme som citala o tvojej sialenej rodine. Ani sa necudujem,ze mas spankove paralyzy. Stres a tazke obdobie vtedy prichadzaju spankove paralyzy. Zazivam ich aj ja a je to desive,ale uz som sa za tie roky naucila ukludnit sa,ked to pride a cakat,kym odozneju. No ked sa mi to stalo prvykrat,myslela som,ze sa zblaznim od hrozy.

bessie12
9. mar 2025

@dettinadetta tu som mala tiež naposledy. A to bolo niečo strašné. To už bolo pre mňa za hranicou. S mužom som mala o tom debatu a zhodli sme sa v tom, že vypratame celý dom a následne ho dáme vyčistiť.
Pridaj sa do skupiny "medzi nebom a zemou" a napíš to tam. Tu skor dostanes vysmech ako porozumenie.

sabinaxd
9. mar 2025

Momentálne má môj syn éru 3 neviditeľných kamošov... prvý s nami všade chodil a pozeral sa na nás keď sme spali, druhý kamoš je vraj nejaký zlý, nadáva synovi a celkovo vraj škaredo rozpráva a tretí kamoš, tomu chodí otvárať dvere, schováva sa mu za rohom a tak podobne... celkovo to trvá asi 3 mesiace no husiu kožu mám aj na chrbte keď mi to vypráva🫣

bessie12
9. mar 2025

@sabinaxd toho sa desim, ked budem mat deti. Slak by ma trafil. Asi by som sa snažila ten dom/byt vyčistiť. Ale sama by som sa do toho nepustila. Zavolala by som niekoho kto s tým má nejakú tú skúsenosť.

sabinaxd
9. mar 2025

@bessie12 aj ja som sa toho bála ako čert kríža, začalo to nevinne že vidí uja stáť pri dverách a to mal 2 roky, prešlo to a asi 3 mesiace pres štvrtými narodeninami zase, zatiaľ to vnímam len ako jeho fantáziu, je to normálne vraj v tomto veku... ale keď to už začne naberať silnejšie obrátky (pánboh ochraňuj aby to nezacalo) tak potom to začnem riešiť

bessie12
9. mar 2025

@sabinaxd tak snáď to horšie nebude. Viem, ze do určitého veku to tak môže byt. Ale aj tak. Keďže ja na také veci verím, tak by som to veľmi ťažko predychavala. Skus urobiť sériu fotiek. Veľakrát na fotkách sa niečo môže objaviť. Ak na to máš odvahu.

kiki68
9. mar 2025

@dettinadetta ano a bol to celkom hardcore, kedze som bola v nizkom veku. A potom tiez ako starsia.

lucia13022023
9. mar 2025

Ja som zažila jednu. Doteraz si to neviem vysvetliť.
Išla som autobusom do školy a sadla som si vedľa starého uja, strašne zlatý vyzeral byt, ako z rozprávky. Mal také fuziky zakrutene do hora, kockovany zeleny sveter, klobúk. Doteraz ho mam živo pred očami.
Dali sme sa do reči, že kam idem, čo študujem... Povedal mi, že na tu istú školu chodí aj jeho vnučka, povedal mi jej celé meno, že nech ju pozdravím. Tak ja ze dobre, potom som vystúpila.
V škole som zastavila túto babu, povedala som jej, že ju pozdravuje jej dedo. Ona sa na mňa škaredo pozrela s tým, že načo si z nej robím srandu. Nechápala som. Vravím jej, že dnes som išla na autobuse s jej dedom, pevnejší pan, zelený svetrík, klobúk, fúzy, že on mi povedal, nech ju pozdravím. A ona mi povedala, že je už tri roky mŕtvy...nebolo mi všetko jedno. Doteraz si to neviem vysvetliť, ukazovala mi aj jeho fotku a bol to ten istý človek. Husinu mam vždy keď si na to spomeniem.

A teraz začal syn dvojročný... Mužov otec zomrel teraz v júni, malý ho videl keď mal 6 dní, čiže pamätať si ho určite nepamätá, a my s mužom sme sa o ňom nikdy nebavili, nemali sme boh vie aké dobre vzťahy.. Minule som bola s mojim ocinom vonku, aj s malým, a on hovorí ze kedy príde druhý dedo. A môj otec ze aký druhý dedo, ved som tu. A Timon ze ved druhý, čo je v nebi. Bol za mnou. Šok druhý krát 🙈 ja sa takýchto veci strašne bojím

kiki68
9. mar 2025

@sabinaxd No ja by som to nepodcenovala, nas syn pred rokom sa ma pyta „ preco je vedla Omi taky ciernobiely pes na posteli? „, kukam aky pes, on ze vyzera trosku ako macka, tam sedi. No ked mal syn rok, tak nam umrel buldocek na starobu, ciernobiely. Syn si ho uz nepamata, az potom som mu ukazala fotky buldocka. No husinu som mala este dlho. Inak nic take nevidi, ani sa nepytal taketo veci

done
9. mar 2025

@lucia13022023 toto si vypočuj, je to podobné ako si zažila

https://www.youtube.com/watch?v=kySUNtmv_v4
sylvester1
9. mar 2025

Vcera som pozeral na HBO 3 krotiteliaduchov 2ka 🤓🙈🙆‍♂️🤷‍♂️🤣

simona1998
9. mar 2025

@bessie12
@sabinaxd kočky moja sestra keď mala pár rokov asi 5 mala tiež imaginárnu kamarátku Janku . Ak sme si sadli na gauč , tak nas vyhodila lebo tam sedela Janka , v aute som nemohla sedieť pri nej lebo tiež tam bola , tiež jej Janka nadávala . No pamätám si , že sme spali raz s maminou v posteli keďže tatino chodi na turnusy , tak sme spali ja mamina a sestra a zrazu nas mala zobudila v strede noci a ukázala do kúta a povedala “maminka prečo sa tá teta na nas tak škaredo pozerá?” A vtedy sme boli uuuuuplne v ….😁

svetlonos
9. mar 2025

@bessie12
ja som takto fotila v Anglicku v múzeu také staré auto. Na foto v tom aute sedela zena s klobúkom a goralami - biela, duch a vedľa nej ešte niekto! Bol so mnou oco aj jeho kamoš. Fakt to auto bolo inak prázdne... Takže áno, stáva sa. Len som s tým fakt nerátala.

bessie12
9. mar 2025

@simona1998 fuj. Až ma striaslo z toho. Ja by som sa z toho asi po💩.
@svetlonos väčšinou, ked s tým nepocitas a vlastne ani na také niečo nepomyslis, tak niečo zachytis. Taka momentka, ale dosť desivá.

svetlonos
9. mar 2025

@bessie12
no veru, videli to aj dpolubyvajuci ci mi nešiši 😁

bessie12
9. mar 2025

@svetlonos nebolo by mi všetko jedno. Možno to bola bývalá majiteľka auta a tak ti zapozovala 😅

lazygirl558
9. mar 2025

@dettinadetta Skoro každý deň😅

mimikarol
10. mar 2025

Mávala som "len" spánkové paralýzy. Počas toho som videla také veci čo boli ozaj hnusné. Aj keď to boli len halucinácie. Ale vtedy som reálne verila že zamnov chodí duch. Mala som cca 16 keď to začalo, až neskôr som zistila že to není nič výnimočné a ľuďom sa to stáva.
Keď sme kúpili dom, dcéra mala necelé 3 roky. V prvý večer keď sme sa nasťahovali mi je jednej izbe ukazovala že je tam babka. Majitelia boli starý manželský pár 😬. Našťastie sa to viac krát nezopakovalo.

lenkakravcova
11. mar 2025

@bessie12 s tým čistením domu je to určite dobrý nápad. To sa vždy odporúča.
Mne hovorili známi, že mali taký podobný problém. Potom vypratali dom, vyčistili, urobili rukiyu, a problém zmizol. Ale teda mali tam také veci, že počuli rozhovory, premiestňovali sa im predmety, zatvarali a otvarali sa im dvere samé od seba.. nechcela by som zažiť. Musí to byť nepríjemné.