icon

Zažili ste už niekto vrátenie karmy?

amelia000
26. dec 2019

Ahojte, vo vela temach sa tu spomina karma. Zazili ste uz, ze to niekomu vratila? Ze niekto nieco urobil vam a potom sa mu to iste vratilo?

Napr. Ja som mala priatela, ktory na mna nikdy nemal cas stale len auto alebo dom riesil. Ja som s nim chcela travit cas, ale z jeho strany to tak vobec nevyzeralo. Rozisli sme sa a nacudo prisla ta karma a o par mesiacov sme sa stretli a ospravedlnil sa mi a hovoril ze mu ti karma vratila, lebo si nasiel priatelku s ktorou chcel travit cas a ona bola ta co si nanho cas nenasla. Tak ze sa uprimne ospravedlnuje, ze uz chape ako som sa vtedy citila.

Strana
z2
evkano1402
27. dec 2019

zazila som situaciu, ze suseda na ulici mala vaznu autonehodu, nikdy ale moja rodina s nou nemala nejaky blizsi kontakt, no a ked sa jej to stalo, tak moja mama vykrikovala "karma je zdarma" pricom neviem o nicom, co zle komu tato suseda urobila..
pre mna "karma je zdarma" je chore, nepouzivam...je to len dalsie klamstvo, ako si opeknit situaciu..
Aka karma sa vratila tyranym detom, alebo tym, ktori ani nemohli prist na tento svet?

lenuliatko84
27. dec 2019

U nas doma sa to deje bezne.syn mi chce vyviest nejaku lotrovinu a vzdy sa predtym o nieco buchne😀

mamulik10
27. dec 2019

Ahoj ano. Karma existuje. Co das aj dostanes. Napr. Mne sa mojho ex priatelka smiala ze som zostala slobodna matka. Ze ma podvadzal a ju nikdy nebude🙄 o rok potom par mesiacov po jej porode. Ju podviedol a zostala sama lebo sa na nu vykaslal. 🤷‍♀️

stanulienkat
27. dec 2019

@mamulik10 ale to nie je karmou,to je tym kurevnikom

pantherine
27. dec 2019

@erikavesela ešte nevieš ako zomrie a môže to byť veľmi škaredé

lauriik
27. dec 2019

Ja poznam vo svojom okoli vela pribehov ktore su take karmicke. Napriklad moj otec sa cely zivot smial svojmu bratovi, ze si nasiel zenu co mala 2 deti s inym muzom a ked sa nasi rozviedli nasiel si frajerku s troma detmi a z toho jeden autista. Alebo poznam pani, co isla na potrat v neskorsom stadiu tehotenstva lebo ju opustil muz v tehotenstve a povedala, ze sama by to nezvladla a nakonec sa jej neskor narodilo dieta, ktore bolo postihnute a zostala na neho tiez sama. A take, ze kamaratka podvadzala dlho svojho priatela, potom si nasla druheho, ten jej spravil decko a zacal ju podvadzat tiez a zostala so synom sama.

najk
27. dec 2019

Ja mam v okoli tiez jeden. Mojim rodicom jeden pan vysmieval, ze mi dali meno ako pre ciganku - Veronika. O tri roky nato sa mu narodila vnucka - Veronika :D

12marec
27. dec 2019

Ja v karmu moc neverím. Pozná človeka, ktorý praje ostatným zle, len sebe to najlepšie, od všadiaľ sa mu sypú peniaze a stále má málo, tvári sa a hovorí že nemá ani na šeky, popri tom iným sa chváli že dostáva skoro každý deň 300€.. Všetko mu vychádza ako si praje, každého ohovára, ale o sebe len v tom najlepšom. Má sa ako prasa v žite, do roboty nechodí len cucá zo štátu, míňa, nešetrí (lebo ako hovorí "ja míňam, lebo si to môžem dovoliť, a šetriť nebudem!!) a okrem iného je ten človek neskutočne falošný a povie !bodaj by mu to nevyšlo!" ..A v živote sa mu nič zlé nestalo, ja stále tvrdím, že taký sa majú najlepšie..

mpg
27. dec 2019

Karma existuje, aby bolo všetko v rovnováhe a kto čo vysial, to aj zožne. Len sa to nestáva hneď, môže sa to vrátiť aj v budúcom živote alebo si niečo prinesieme aj z minulého života.
Zaoberám sa astrológiou a aj tam sa dá vidieť podľa rozloženia planét, čo si kto z minulosti prináša a aký úkol má v tomto živote spracovať. Preto vznikajú aj partnerské vzťahy medzi osobami, ktoré si niečo dlhujú už z minulosti a v tomto živote sa stretnú, aby si vyrovnali svoj dlh z minulosti.

akinom0077
27. dec 2019

@mpg / na karmu veria hlavne ludia so sebou nevyrovnani, ludia pomstivi, mnohi si navzajom v dnesnej dobe vykrikuju “ pocaj karma je zdarma, karma ti to vrati” a podobne namiesto toho aby si navzajom odpustali... Ja som sa nad tym nikdy nezamyslala ale uz ma to maximalne vytaca moja kolegyna sa rozviedla a cele dni pocuvam len karma je zdarma... jedna znama sa rozsila s priatelom ... ine reci ako vsak pockaj karma mu to vrati ani nema... ludia su “ chory” z karmi uz ... nebudem to uz ani citat🙂))

akinom0077
27. dec 2019

@akinom0077 / este k tej mojej kolegyni... je 4 roky po rozvode... neni to cerstve, napriek tomu denne snad 1000x spomenie ako jej ex karma vsetko vrati... pritom on jej este pomaha ako moze aj pracovne aj financne, ale uz ma svoj zivot, ... zatial co ona je plna nenavisti k ludom a hlavne v sebe to nema vysporiadane, a stale toci len karma karma je.... e jej to uz.

otazka1
27. dec 2019

@akinom0077 skus sa jej spytat, ci nema pocit, ze ta karma teda vracia nieco aj jej 😀 mozno stichne

renab
27. dec 2019

@otazka1 mne sa velmi paci, ako kazdy, komu niekto ublizi zahlasi, ze karma je zdarma ale malokto rozmysla, co sa prave vratilo jemu.

zaraforme
28. dec 2019

Mňa život čím ďalej tým viac presviedča o tom, že karma neexistuje 😀 stále počujem toto slovo, všade, všade sa o tom človek dočíta. Ale je to vec toho, čomu človek verí. Ja som síce tak trochu na karmu verila, ale veru karma neexistuje 😀 no keď chcem a porozmýšľam, viem nájsť situácie ktoré by som karme vedela pripísať. 😉 Za mňa nie.

tucniacka11
17. feb 2020

ano, moja svokra ma nechcela za nevestu, lebo ona je katolička, a ja evanielička, vždy pohrdala našou rodinou, stále hudla, prečo nechodíme do kostola a tak, až jej mladší syn jej miláčik si našiel katolíčku, začal s nou chodiť do kostola, detičky stále v kostole, ráno, na obed, večer, tak bola spokojná, ale čo čert nechcel tá katolíčka ho opustila aj so štyrmi detmi a začal boj, boj o peniaze, majetky, o deti, no vojna, ako sa patrí, udávanie na polícii, trestné oznámenia, podmienky, a podobné svinstvá, čo stvára tá jej katolícka nevesta..... a ja? ja sa len v tichosti prizerám, ako som nemusela ja nič robiť, a všetko sa jej tak vrátilo, že si to stará nepredstavovala ani v zlom sne.

diduska123
12. jún 2023

@tucniacka11 žiaľ takto to byvq

ivvan
12. mar 2025

@kittykat22 presne tak ako píšeš....no ja stále verím a trpezlivo čakám,že moji neprajnici pocítia raz karmu zdarma....

Strana
z2