Zažite koncert Jean-Michel Jarre v Houstone 1986
@liv1 Chlap nie som a zabavam sa na primitivnosti a tuposti niektorych ludi tu. To je neuveritelne!
@liv1 ta kde napise, tam pusti daku perlu.
To bude daka odbornicka na vsetko z vysokej skoly zivota. Ale vyzera, ze este aj odtial ju vyrazili z prveho rocnika. 🙂
@stefi_k @daniela2202 @liv1 @moonlight1210
Dievčatá hlavne pokojne. Veď ona to myslí ironicky. To ste nepochopili? 🤔
@veronka1996 🙄 ohľadom Jarre poznám len meno, nie tvorbu, no zrejme je niečím výnimočný keďže ho poznajú aj moji rodičia 70-nici.. čo ale verím že absolútne vážne nemyslíš je že nejakú Simu, Kulyho, Ega či akúsi Emu o ktorej existencii ani neviem a podobných interpretov považuješ za špičku a Briana Maya, spoluzakladateľa Queen-u považuješ za odpad 😡
@veronka1996 😂😂😂😂😂
Jean-Michel Jarre usporiadal najväčší koncert na svete a postupne sám seba prekonával:
1979 - 1 Mio divákov - Place de la Concorde, Paríž
1986 - 1,5 Mio - Houston, USA
1990 - 2,5 Mio - la Defense, Paríž
1997 - 3,5 Mio - Oxygene in Moscow
@veronka1996 ešte si tu zabudla na fetky plackovej muzicka... vsak to je predsa celebrita👌🙈🤣
@fido69 A prvy hudobnik zo zapadu pozvany do komunistickej Ciny, aby tam usporiadal koncert.
Ale zial nemyslim si, ze je len provokacna. Skor to bude tak, ze si neuvedomuje, ze ked doma s prachovkou veselo skacka po byte do rytmu elektronickeho podmazu Kandracovcov, tak je to vdaka hudobnikom ako Jarre, ktori hudobnemu priemyslu predstavili moznost syntetizacie zvukov.
Tazko vsak povedat, ci je to nieco, co jej rozum dokaze poňať.
@lienka.7 Plačková aj spieva? To je super, možno sa časom vypracuje na superstar typu Madonna alebo Whitney Houston.
@veronka1996 Vôbec by ma neprekvapilo, keby to bola budúca ministerka zdravej výživy a boja proti drogám 😅
@fido69 veď aj my 🤗
@fido69 aj ja som na vystúpení...😁😂😁... dáva to teraz stv2 ...👍👍👍👍👍👍👍👍👍
No takto z telky nic moc teda. Aspon ten Brian je o nieco lepsi, ale keby zahral nieco z Queenu, hned by to tomu dodalo smrnc. 😁
A ja len kukám hodiny a čakám kedy už konečne skončia nech môžem ísť spať 🙈 strašný hurhaj ide odtiaľ
@kris_tin257 mojááá vydŕŕŕžž 😂😂😂
@daniela2202 som myslela že o 22ej končia kvôli nočnému kľudu ale tak asi to tak nebude 😀
@kris_tin257 neboj, to bude staznosti na úrade zajtra 🙈🤣🤣🤣
Aj keď sú dni Petržalky sa furt stazuju🤦♀️
Moja svokra - volička Smeru a Harabina, neskôr Pellegriniho povedala, že to bolo zvrátené progresívne slniečkarske predstavenie pre Čaputovej mládež sponzorované sionisticko-sorosovsou korporáciou ESET a je to veľká hanba pre Slovensko.
My sme boli tiež. Premiestňovali sme sa, tak sme to mali z viacerých uhlov. Super akcia.
@veronka1996 🤣🤣🤣

Veronka cisty troll na rozduchanie vasni, neverim ze ma 27 a urcite je to chlap…
@veronka1996 je to az tak okate, ze ti na to nikto neskoci