Zažite koncert Jean-Michel Jarre v Houstone 1986

Ja som prišiel už 18:30, aby som si bol istý, že sa dostanem a budem dobre vidieť. Konečme chápem význam slova orgazmus. 🎼🎵🎶🎹🎸
@veronka1996 Máš lístky na Starmus? Potom sme stáli sme v jednom sektore. 😉
Pred začiatkom koncertu prišla na tribúnu aj prezidentka. Len premiéra a jeho pomocníkov som nikde nevidel... asi neposlúchali a nedostali volňásky na tribúnu. Určite sa tlačili niekde v dave s ostatnými... 😂
@fido69 Mám lístky. Ale ako tak stíham len Kipa Thorneho a Offspring. Z vlády nikto nebol, lebo táto vláda pľuje na vedu a kultúru. Našťastie Bratislava sa nerovná Slovensko.
@veronka1996 napísala "Haló, pani ministerka Šimkovičová, kde ste???"
@isis234 napísala "Šimkovičová tam mala byť."
Kam by chodila? Veď jej stačilo v Kitsee otvoriť okná a určite počula. Predpokladám, že včera trikrát volala starostovi Kitsee a rakúskemu ministrovi kultúry, že je vonku nejaký hurhaj nech to okamžite zastavia. 😂
A oni jej - ale veď to je u vás na Slovensku.
A ona - neverím. Veď ma nikto nepozval, aby som to mohla odmietnuť. 😂
Bola to paradna show. Sminkovicova dobre vie, preco sa tam neukazala, ved by ju dav zlyncoval. Navyse toto bola akcia pre milovnikov kultury, nie jej odporcov.
Konecne na chvilu bolo Slovensko viditelne aj dacim vo svete naozaj realne zaujimavym.
Ona je na ministerstve omylom
@fido69 to fakt? Nevedela som, že je odporcom ESET. Ona je na ministerstve omylom. Nech si nájde prácu v Rakúsku. Ani novinárom nevie slušne odpovedať. Celé SNS o ničom. Radšej tam mohla byť Republika
Bola to nádhera, nezabudnuteľný zážitok. Ja som sa tešila na Briana Maya. On žije gitarou 👍 1*
@veronka1996
Zajtra mám voľno, tak pôjdem na nejaké prednášky. Ale v stredu určite na Stephen Hawking Medal Award Ceremony a Sonic Universe Concert.
Tak sa vidíme. 😉
Dnes som si chcel pozrieť koncert este tretíkrát zo zaznamu, ale s prekvapením som zistil, že sa nenachádza v archive RTVS. Tak snáď aspoň na net to niekto zavesí bez rekompresie v HD kvalite. 😢
Keď porovnám webové iVisilani českej televízie a stránky RTVS alebo prístup do archívu cez HbbTv, tak je to priepastný rozdiel celej generácie. 😭
Aj keď na druhej strane chapem, že bez peňazí sa zazraky vytvárať nedajú. Ale aj tak sme v dobe kamennej. Potom aj Voyo alebo JojPlay pôsobí ako zazrak techniky. 😂
Smutná správa s dobrým koncom:
Kytarista slavné skupiny Queen Brian May (77) zveřejnil video, v němž prozradil, že před týdnem prodělal mozkovou mrtvici. V důsledku toho ztratil kontrolu nad svou paží. Fanoušky ale uklidnil, že na kytaru už hrát může.