Zbierate dvojité euromince? Diskutujte tu!
Je tu niekto kto zbiera 2€ ? Dakujem
Poznám asi 3. Ale oni už chodia po svete kupovať tie vzácne, lebo tie základné a klasické európske už dávno majú.
Dobrý deň myslím že mamina (ona to zbiera) má chybnú.. čítala som ževraj tie chybné majú cenu
@moly09 áno chybná tlač máva veľkú hodnotu,ale záleží či bola chyba pri tlači alebo ju niekto znehodnotil a behá naďalej v obehu . Ale toto by vedeli povedať ozajstni numizmatici. Aj ja zbieram,ale už v poslednom čase zväčša kúpim alebo dostanem. No ta najvzácnejšie viem,že moja nikdy nebude🙂
@moly09 najlepšie ti poradi numizmatik.
@moly09 numizmatik pohladaj v okoli niekoho
@taktotedanie ďakujem
Ano, vyzera, ze to bolo pri "razbe" posunute. Ale tiez vyzera, ze bola dost v obehu, takze o to bude hodnota asi znizena. Najlepsie urcite numizmatik.
Ukaze mi prosim niekto ze aky je rozdiel oproti tej “normalnej” minci? 😃
Je spinava a opotrebovana a nedala by som za nu viac ako dva cela nula nula eur
@vanilkovazmrzka pozri okraj mince,nie je rovnomerny.Podla info.z googla su najvzacnejsie tie vajcoviteho tvaru😁
@tundra aha, uz vidim no tak to by som skor myslela ze je falosna 😃 ale pokial viem tak tieto chybne razby su zberatelsky atraktivne ked vyjdu priamo “z pece” ale takto po 20r v obehu to uz nema velku cenu
Ale zas ludia su zvlastni a utracaju peniaze za odpad rozneho druhu 😅
@vanilkovazmrzka neviem ako su atraktivne,samotny motiv je dost vzacny,nasiel som jednu aj za 1900fr,otazka je ci sa najde kupec..ta je vsak z roku 2002.
https://www.ebay.ch/itm/226326903319?itmmeta=01...
Nemáte niekto záujem o ňu ? 🤣🤣

@moly09 moja mamina teda keď máš na mysli take z rôznych krajín