Zbité a opité dievčatko
Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...
@anita1978 normálne vraj bola vonku s najlepšou kamarátkou a mama ju čakala na stanici o 19tej.. o 7dmej som aj ja chodila domov v tom veku cez zimu.. zrejme ju pubertaci nejako odlakali..
Ja mám najstaršieho čoskoro 10r, zatiaľ vlastne chodí von hlavne somnou a súrodencami, ale ako to bude keď bude mať 11-12, veď nejako sa s kamarátmi sa stretat bude a v zime je tma skoro..
@anita1978 veď toto... Deťom musíme dať aj nejaku voľnosť a dôveru vhodnú k ich veku, ale musia mať nejaké kritické myslenie.. ale to že sa tam ocitla vôbec nemusela byť jej chyba..
Myslím že v tomto prípade nebola problém tma, v opustenej budove sa to mohlo stať aj cez deň.. niečo sa muselo udiať že s nimi šla a možno to ani nebolo dobrovoľne.. mňa ako decko zbili cez deň medzi barakmi.. len nie takto brutalne, stačilo že som sa pozrela na dievca čo bolo v bojovej nalade.. možno jej vytrhli mobil a vysmievali sa a takto ju nalákali tam kam chceli... Ktovie..
Boh múch bol napísaný pred 70 rokmi. Nemyslím, že je to dnes horšie.
A ešte by som spomenula aj to, čo sa stalo môjmu mužovi keď mal 12.. bol môj sused, mali sme na sídlisku taku partiu pubertakov "Robo a spol" keď niekto povedal, ide robo všetci sa radšej skryli.. a niekedy mali vyslovene taku náladu, že vyhľadávali bitky.. partia bola zložená z deti čo boli zväčša zo socialne horsich rodín, resp.mali proste aj tupych rodičov.. nie raz zbili nejakého môjho spolužiaka a ukradli mu retiazku.. no a jeden večer si našli môjho muža, vtedy chlapca - bol tak dobitý že ležal niekoľko dní v nemocnici a dodnes má z toho krivý nos.. nezobrali mu nič, len sa potrebovali na niekom vybiť.. a nikto s tým nič neurobil.. to len toľko k tomu, že "hrozna doba".. toto sa stalo takmer pred 30timi rokmi.. proste ľudia su aj tupci bez citu a su v každej dobe.. neviem si predstaviť to zúfalstvo rodičov toho dievčatka...
akurát pozerám na markíze o tom, to dievča tam rozpráva. Ako toto môže aj matka toho 11ročného dieťaťa dovoliť. Nechápem. A prišlo mi veľmi zvláštne, že 11ročné dieťa vie, aký alkohol do neho liali. Bez okolkov povedala, že vodku. Ja si myslím, že aj tam je chyba vo výchove žiaľ
Mňa to veľmi šokovalo. Som znechutená z toho, tu by mal byť výnimočný trest, ale ako vidím niekto radšej rozmýšľa nad tým, ako dievča vie čo do nej liali. Bože prosím ani trochu to nezlahcujte
odporucam pozriet stories na IG Kristiny Kovesovej... vraj to tomu dievcatku spravili pretoze niekomu tam z nich omylom vyliala kofolu... bol tam aj cenzurovany vystrih toho videa, par sekund, ale ja osobne co som dost silna povaha na nechutnosti som mala dost a slzy na krajicku...
a Kovesovej poslednom storicku, bolo screenshot konverzacie, asi medzi tymi agresormi, ze kto s cim zacal co robil a pod... slovnik ako 5 cenova skupina
ale zaroven som velmi rada, lebo napr Instagramom sa uz teraz siri vyzva od NikkI Fridrich (inak ju moc velmi nemusis, ani Farmu som nesledovala, ale toto bol pekny krok, co spravila), ktora sa verejne postavila na stranu obvineneho dievcatka, a povedala, ze pokial jej rodicia nebudu mat na dobreho pravnika, ona im prispeje a tym chcela vyzvat aj ostatnych aby prispeli...
dufam, ze tych co to spravili adekvatne potrestaju, aj ked vraj jedno dievca je dcera policajtky, ale taketo veci sa nesmu tutlat.
a vraj to nebol ojedinely pripad
@sasa1310 áno ak by to tá mala chcela, nechala by som ju hovoriť aj samu. A ak by nechcela, hovorila by som aj ja, menovala by som ich, ukázala ich fotky, mena rodičov, všetko čo by bolo možné. Toto sa nesmie v žiadnom prípade ututlať, ale potrestať ich tak, aby si to už nikdy žiadny pankharti nedovolili.
@sasa1310 to že do nej liali vodku vklude mohla počuť aj od okolia, veď s ňou nerobili rozhovor hneď po útoku, alebo?
To čo píšes mi príde ako hádzanie viny na obeť.. sama som takéto násilie zažila od pubertalnych tupcov a nemohla som za to ja, ani moja mama.. takže mi príde zvláštne hľadať vinu v rodičoch toho dievčata.. akoby násilníci neexistovali ak by neboli deti na ktorých sa môžu vyzurit..
Viem že sa slušnému človeku ťažko verí že jeho dieťa sa môže stretnúť s násilím, ale áno.moze.. musíme deti naučiť ako sa zachovať v kritických situáciach.. mňa pokladá okolie za divnu, lebo s deťmi sa bavíme aj na nepríjemne témy a snažím sa ich naučiť čo by mali urobiť..
Napríklad dnes sme sa bavili o tornade (viem že iná téma, to je len ilustrácia) tak sme sa dohodli čo by sme mali urobiť ak by išlo.. tak sa bežne bavíme o rôznych situáciách... A tak sme sa bavili aj o situáciách čo.urobit ak stretnú niekoho zlého..
@jana_eyre_2 nehádžem na nikoho vinu. Ja by som v živote s deckom nešla do telky obzvlášť po takom psychickom aj fyzickom napadnutí. Viac k tomu nemám čo dodať.
@sasa1310 áno to je divné a nedovolila by som to.. avsak každá mama je iná, to že to dovolila nedokazuje nič... Ani to, že vedela o aký alkohol šlo..
@annm81 rodičia s prísnou výchovou nepustia 16 ročne von...
@maciatkolulu To, že dieťa pustia von ešte neznamená, že doma za každé odpapuľovanie otcovi nedostane opaskom po zadku. Prísna výchova rovnako ako voľná výchova môže mať veľa podôb.
A vlastne celkom neviem ako si to predstavuješ, že ju zatvoria doma a chodí len do školy? Šestnásťročná? To by snáď bolo považované aj za zanedbávanie dieťaťa.
Je to hrozné, vela svedčí aj o rodičoch ale niekedy stači že dieťa sa dostane do zlej partii a je to v riti.A rodičia môžu byť slušný, normalny.
Lenze toto je chore... uz len zarodok taketo nasilneho spravania patri na sedenie so psychiatrom a nie, aby to prerastlo do takejto formy agresivneho spravania...
teraz som mala chvilku cas tak som si presla aj FB obce Miloslavov aj IG a dovidenia... udajne ta hlavna akterka, ktora bila to dievcatko bola aj sfetovana
ruku na srdce damy vsetky tu pritomne, kazda sme mali 16, kazda sme sa urcite nejeden krat opili... vsak a co aj opica patri sem tam k zivotu...
a urcite sme spravili aj kopec hluposti a mali neviem ake aferky a zlomene srdcia...
ale toto co sa stalo, to je nieco co je absolutne cez ciaru a ziadneho normalneho cloveka by nenapadlo bezbrannemu dievcatku takto ublizit ani len v nocnej more, nieze vo sne... preto si myslim, ze tie 16 rocne decka v prvom rade zavriet na psychiatriu a potom ked pochopia dosledky svojho konania, tak ad polepsovna
... toto sa v ziadnom pripade nesmie tutlat
Ja mám dosť z Elinho otca ako ju obhajoval že ona tej malej pomáhala… pritom cely FB a IG bol plny fotiek a videí ako ju týra… to sú ľudia bez chrbtovej kosti ale pevne verím že tentokrát to tým špinám neprejde a môžu mat rodičov aj na ministerstve
Jej mater policajtka by mala dostať z fleku výpoveď
@annm81 áno myslím si, že 16 ročná pod prísnou výchovou sa neppflakuje na Silvestra vonku s bandou
A ty vies,kde mas svoje dieta? Staci jeden takyto gauner v partii a vezu sa vsetci. Poznam vela dobre vychovanych deti,ktore vdaka partii skoncili zle. Tebe dieta moze povedat,ze ide na prechadzku s kamoskou jednotkarkiu rovnakeho veku,ale co ty vies,ci naozaj ide. Toto co sa stalo je odsúdenia hodne a z duse nenavidim kecy typu ako to,ze rodicia pustili 11 rocnu so 16 rocnymi. Este napis,ze si sama za to moze. To ako ked znasilnia babu a okolie si povie,ved nosila kratke sukne,koledovala si o tom. Rozum sa mi zastava aj nadtymto cinom,ale aj nad tvojou hlupou poznamkou. Nevies,preco chodili spolu von,ci sa rodicia dobre poznali alebo co v tom bolo,to ta nema co zaujimat. Decko,ktore je schopné takejto brutality nemoze byt normalne.
@sasa1310 Neviem,co by som v danej chvili robila. Ale urcite by som nehrala mrtveho chrobaka. Spravila by som vsetko pre to,aby sa toto uz ziadnemu dieťaťu nestalo a tie spiny by som rozvlacila po vsetkych soc.sietach. A mozno by som vystupila v tv,aby som ocistila meno dcéry. Si zober chudiatko dievca ma potupu pre vsetkymi. Keby nevystupili,ostala by potupena. Vystupenim sa im mozno aspon trosku ulavilo. Ludska psychika uplne inak pracujue,ak prezijes takuto traumu. Takze urcite nevies,co by si robila a cibhy si niekde vystupila. Zazila som teror zo strany ex svagra a ti poviem,ze v takej chvili sa nespoznavas.
@marca12 ak reagujes na mňa, tak väčšinou viem, kde mám dcéru a keď nie, zavolám jej. Poznám všetkých jej kamarátov a ich rodičov. Ako som sa dočítala na FB, tak táto partička vystrájala už dlhšie. Ja by som mojej dcére nedovolila chodiť s takými von a neriešim to zákazom, ale tým, že sa s ňou rozprávam. Tým nechcem povedať, ze si za to dievča môže, určite nie. Ani rodicia. Len to, že si treba dávať na deti pozor a hlavne na to s kým sa v tomto veku stretávajú. Za útok môžu len útočníci a dúfam, že budú potrestaní.
.
@maciatkolulu veď tu sa často píše, že 16 r uz cestujú cez pol sveta za štúdiom, alebo bývajú u frajera.A zrazu ich treba držať 2.1.poobede doma to nebolo v noci dievča mala mama čakať na stanici, lebo areál je na konci dediny ona vedela, že ide s kamarátkou von, ale nevedela čo jej spravia
@sasa1310 prečo by mama nedovolila reportáž?
Práveze je dobre, že sa toho Kovesova chytila, lebo sa to neututle a čo je zvláštne na tom, že dievča vedelo, že pije vodku?Veď tam prišla za nimi za kamarátkou a čítať vie aký tam mali alkohol.V tej dedinskej diskusii písala aj moja známa tiež mala ich dcéra s nimi potýčku.Pisala tam žena Marcela Forgaca bývajú tam..boli to smradi, ktorí sa stretávali dlhodobo ako partia a robili zle po dedine.Mestski policajti tam chodili ako na klavír a nikdy si nič nepomohli, lebo dievča má mamu policajtku.
Mama dievčata aspoň vie, že to bude medializované a snáď sa ľady pohnú.

@oli18 áno, o to smutnejšie:(detto dievčatá, ktoré prešiel vlak, lebo potrebovali fotky z koľajníc.