Zbité a opité dievčatko
Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...
akurat som si opat pozrela stories na IG Kristiny Kovesovej a ma tam story ako komunikovala s dievcatom, ktore bolo svedkom celeho incidentu...
vazeni a mili ja mam dost... padla tam veta... ze ked jej fotili vaginu, tak tam je ... ruka... a nad tym vycenzurovana fotka pohlavneho organu...
pan otec to ani nekomentujem, ten si svoje dieta bude chranit, vsak ako inak...
ja byt na mieste tychto agresorov a ich rodicov a rsp celej rozvetvenej rodiny, tak sa hanbim len nos vystrcit z domu, ani rozky by som nesla kupit... a odstahovat sa niekde na lazy... ak vobec tie domy predaju
inak niekde som pochytila, ze sa robi zbierka na pravnika tomu dievcatku... tou fotkou toho pohlavneho organu, som dospela do stadia, ze jednoducho musim prispiet, pretoze toto je hrozne, som sokovana...
inak apropo ja absolutne nechapem, co to tu rastie... ja som rodene Bratislavcanka, aj ja som mala 16, a baby teda ja nie som starsia generacia, 30 sviecok som na torte este nesfukovala...
na FB v skupine v obce Miloslavov, som citala komentar, ze aj na ucitelky si dovolia a rodicia to tutlu a dieta je najlepsie na svete, ucitelka je vinna
ale aj kamarati, co mam zo strednej, to je jedno ci baby ci chalani... jasne, vystrajali sme... ale nam rodicia aj vylepili, aj sme od uciteliek dostali vynadane...
ked si ucitelka zavolala do triedy rodicov, schytali sme dvojnasobne vynadane aj v triede aj doma...
Inak podla všetkého partia tam vycina dlhšie na ig tejto sa to rieši a aj chce rodine obeti platiť pravnika... Takže to nebolo prvýkrát
https://instagram.com/nikki_fridrich?utm_medium...
Nehovorím o asociáloch. Všetci vieme, že aj v tých najlepších rodinách, sa za zavretými dverami dejú nepekné veci.
@monka105 Nechcem obraňovať otca, lebo obzvlášť ak je pravda, že tá skupinka bola dlhodobý nikým neriešený problém, tak je čiastočne zodpovedný aj on. Ale viem si predstaviť, že úprimne verí tomu, čo píše. Väčšina rodičov sa snaží svoje dieťa slušne vychovať, ale v populácii je vždy nejaké percento psychopatov a nejaké percento ľahko ovplyvniteľných jedincov. A s tým často ani tá najlepšia výchova nespraví nič. Mám malé deti, u ktorých sa žiadna psychopatická odchýlka nikdy ani v náznaku neobjavila...Sama sa považujem za veľmi čestného človeka a deti vychovávam tak, aby z nich boli vážení a užitoční členovia spoločnosti. Ale úprimne si viem priznať, že netuším, čo z nich vyrastie. A absolútne sa nedokážem vžiť do kože rodiča, ktorému doma zazvoní polícia s tým, že jeho dieťa je podozrivé z úmyselneho ublíženia na zdraví. Najskôr by som tiež podvedome hľadala akékoľvek iné riešenie situácie, než že moje dieťa spáchalo takýto čin.
@annm81 ja som na FB praveze citala, ze tento detsky gang ma na svedomi uz viacej takychto pripadov... a vyslovene v reportazi v TV novinach, bolo povedane, ako ta hlavne akterka agresorka povedala, vsak nic z toho nebudu mat, pretoze jej mama je policajtka...
cize asi uz vedela, ze na mamu sa moze spolahnut, kedze ju uz asi minimalne raz z pruseru vytahovala
@annm81 otecko videl aj video, ako jeho dcéra ťahá dievča za vlasy a sedí jej na chrbte, ako je tá malá bitá, tečie jej krv z nosa, vyzliekajú ju, nadávajú jej. Chápem, že každý rodič si chce v prvom rade brániť svoje dieťa. Ale vidím na vlastné oči, čo moje dieťa vyrába a potom píšem po sociálnych sieťach toto? Kvázi obeť? Stredobod pozornosti? Aspoň sa zdržím zo slušnosti voči tej malej takýchto prívlastkov.
@sasa1310 fakt mi príde zvláštne ako stále len rozprávaš o tej 11rocnej..
@monka105 Že videl video nič na veci nemení. Možno si myslíš, že ty by si tak nereagovala, ale to kráčaš po tenkom ľade. V psychológii sa tomu hovorí kognitívna disonancia - ak je človeku nabúrané nejaké jeho silné presvedčenie, má často tendenciu ohýbať realitu namiesto toho, aby si priznal, že sa mýlil.
@oktoberka tak otecko pekne keca. Kovesova hovorila ze tych videii je tam viac a ze zautocili predtym aj na ine deti.
Toto bude este zaujimave. Tatko "hrdina" sa moze coskoro plazit kanalom.
Dúfam, že budú potrestaní aj rodičia. Deti do polepsovni a rodičia do väzenia.....
Uprimne revem. Revem, lebo mam doma rovnako staré dievčatá. Revem co si chudiatko muselo vytrpiet.
Je mi zle, hrozne.....
Tak Vám teda poviem čo by som robila ja kebyže sa to nedaj Bože stalo môjmu dieťaťu...bože chráň 🙏.....no v tom momente by som vzala spravodlivosť do svojich rúk...a tým čo to spôsobili ...ruky by som im vylámala....postupne každému zaradom....som veľmi mierumilovný človek ale toto by som nenechala tak...bodaj by ich Pán Boch potrestal.....🙏🙏🙏
Tak pan Sidor si uz zmazal radsej facebook 😀 Uz asi hlada kanal 👍
Teraz som si pozrela tu reportáž.. doteraz som videla len kúsok a čítala články.. žalúdok sa mi obraciafakt.. chudiatko dievča.. ak je tu niekde jej mama, tak jej len chcem odkázať, že vážne im držím palce aby to zvládli... Strašné....
@tykat 😳😳😳 ten Sidor je policajt?

@oktoberka Absolútne si nemyslím, že to bolo zachraňovanie