icon

Zdravotný stav pápeža Františka

zuzanita1609
24. feb 2025

Pekný večer. Je mi ľúto, že pápež František je zdravotne na tom zle. Nie som členka katolíckej cirkvi,som evanjelička,nepraktikujúca,do kostolov chodím pre tu architektúru, možno atmosféru,ale tento pápež mi je sympatický ako človek,aj akosi srdcu blízky. Prajem mu skoré uzdravenie,nech spojí všetkých od veriacich po ateistov myšlienkou na uzdravenie. Viac takých ľudí do tohto nepokojného sveta. ❤️

pink_lady
24. feb 2025

Je mi ho ľúto, tiež si ma získal, ale obávam sa že prišiel ten čas...Má vysoký vek a obojstranný zápal pľúc...A spústu iných ochorení. ...

kacena4
24. feb 2025

ja som praktizujuca veriaca, tiez mu prajem skore uzdravenie, ale som aj realistka, ktora si uvedomuje, ze v jeho veku a s takymi zdravotnymi problemami ake ma je dobre sa modlit nie len za udravenie, ale hlavne za prijatie Bozej vole. clovek je smrtelny a vo veku 88 rokov si uz odzil svoje... takze nech sa stane Bozia vola. amen

pribinak
24. feb 2025

Je to mimoriadne sympaticky človek, ale má 88 rokov. Na uzdravenie to už veľmi nevidím.
Skôr mu želám pokojný odchod z tohto sveta

mamickalisticka
24. feb 2025

Môj obľúbený pápež, bol dosť cool. Veľmi sa mi páčila jeho "jednoduchosť - simplicity" a aj jeho kázne. Je mi to tiež veľmi ľúto, ale dožil sa krásneho veku, držím mu palce, a čo sa má stať, sa stane. Bude sa na neho spomínať v dobrom, bol naozaj čistá duša.

bloger
24. feb 2025

Myslím, že sa mu trochu polepšilo. Má obrovskú podporu veriacich. Prajem mu tiež skoré uzdravenie.

breeen
24. feb 2025

Myslím, že by sme sa mali spojiť v modlitbe za pokojný odchod a ďakovať, že tu bol… a to myslím v najlepšom. Kazdy ma svoj čas.

yelena159
24. feb 2025

Dúfam, že sa z toho dostane. Dokonca aj ateisti sa "modlia" za to, aby sa uzdravil.

tetapetra
24. feb 2025

Odporúčam film
https://www.csfd.sk/film/763446-dva-papezove/pr... . Treba to už brať,že predsa má svoj vek. Čo robil, robil s láskou

zuzikak
24. feb 2025

@kacena4 dakujem za tvoj prispevok. Konecne normalne uvazovanie od praktizujuceho katolika. A to sa po pravde necita casto. Som rada, ze aspon par ludi je tu realista.

zuzikak
24. feb 2025

@pribinak pravda - a on by mal mat pokojny odchod ked prezil svoj zivot vo viere v Boha. Ak ma ciste svedomie (co by mal mat, vsak ? ) tak potom modlit sa za jeho vyzdravenie je uplne zbytocne. On sam urcite chape, ze je len clovek (ziaden "svaty otec" ) a bude sa vlastne aj tesit na stretnutie s Bohom.

zuzikak
24. feb 2025

@breeen pravda

maminkadeticiek
24. feb 2025

Kazdeho cas pride, ma prekrasny vek.Verim,ze sa z toho dostane.Veriaci ci neveriaci,je to inspirativny,dobry velky clovek,verim,ze si to kazdy uvedomuje.

lenkakravcova
24. feb 2025

Už sa otvárajú dvere špekulácií o tých takých konspiraciach typu Malachiašovo proroctvo.. 😶

euka210
24. feb 2025

@zuzanita1609 ja myslim a dufam, ze sa z toho dostane, stav sa mu trochu zlepsil...cas ukaze. On je fajn, pamatam na prihovor, co mal v Ke ked tu bol...velmi dobry bol, normalne ma oslovil.

zuzanita1609
autor
24. feb 2025

@lenkakravcova Aké špekulácie? Bola by som rada, keby si to ozrejmila,ale táto téma je o človeku,nie o náboženstve. Keď to tak necitiš, prečo tento príspevok?

janinah
25. feb 2025

Modlim sa,aby netrpel,veci nech sa deju podľa božej vôle.Velmi nevhodný čas na jeho odchod teraz z hladiska situacie vo svete,ale kto s tym načasovaním čo urobi?

lenkakravcova
25. feb 2025

@zuzanita1609 mám na myslí témy o konci sveta, keď pápež zomrie (lebo si myslia, že to toto znamená, keď zoznam nepokračuje). Už som pár príspevkov v podobnom duchu zazrela, pomaly akoby niektorí ľudia čakali kedy už konečne zomrie 😐 a stalo sa niečo zaujímavé. Alebo neviem ako to nazvať.
Neviem či si to tiež postrehla.

tetapetra
25. feb 2025

@lenkakravcova ešte má byť černoch. Za každou smrťou pápeža sa objavujú presne tie isté špekulácie. Koniec sveta nepríde smrťou pápeža, ale kvôli magorom, ktorí rozsievaju zlo, nenávisť, vojnu.

lucka_ke
25. feb 2025

už by ho mali nechať chudáka, nech sa v kľude lieči a nie mu stáť pod oknami

zuzanita1609
autor
25. feb 2025

@lenkakravcova počula som niečo také,že to má byť posledný pápež,ale neverím na také jednoduché reči. Potom,že má prísť pápež čiernej pleti, každý si to upravuje podľa seba a zároveň sa tie konšpiračné teórie navzájom vyvracajú. Týmto príspevkom som len chcela povedať,že aj pozitívna myšlienka ľudí rôzneho vierovyznania,či žiadneho dokáže ľudí spojiť v dobrom. Nie tu písať niečo o predpovediach. Ani predpoveď počasia nikdy nie je taká,ako je podaná.