Žehlíte mužovi oblečenie?
Žehlite vašim mužom oblečenie do prace? Vyžaduje to od vás? Alebo chystáte mu jedlo do prace tj. Ze je síce navarene, ale pobaliť do obedarov a tak. 🤦🏽♀️
@sasitimi17 no ty si sa tvarila akoby sme vsetky boli zle a lutujes nasich chlapov, lebo doma nezehlime ale peniaze si radi vezmeme 🙂 takze neviem ktora z nas nevie o com toci, pekny den!
@petamich keď si si to na seba zobrala osobne, tak asi to tak aj je a našla si sa v tom. Ďakujem a pekný deň aj tebe 🙂)
@sasitimi17 isto to tak bude 🙂 ty si taka sikovna, ze vies takto na dialku odhalit ako funguje nasa domacnost
@petamich áno, ahoj 🙂
nezehlim naco by som aj nastavim pracku a pradlo mam rovne len poskladam nemusim nic vyzehlovat..maximalne tak kosele aj to 5 krat do roka..uteraky a postelne pradlo perem na 90...obedy nebalickujem..ma ruky , v tomto sme vysporiadany velmi dobre pracujem v rovnakej firme ako on a nemienim skakat jak veverica ked prideme z prace zakym on by sa zvalil na gauc...cize kym ja varim a vyberam mycku on vyvesa pradlo a ja sa takisto nebojim muzskym prac byt som si pomaly cely vymalovala sama..rigol meter hlboky a 10 metrov dlhy na vodu sme kopali spolu 50/50 cize asi takto fungujeme :D
@anita1978 tak urcite ma muz vacsiu silu, je stavany na tie tazsie prace. Ibaze v panelaku sa k nim nedostane, ale upratovat, prat varit treba. Ale myslim, ze jej dali dostatocne najavo, ze jej zmyslanie je divne. No ak to bratovi vyhovovalo, je to v poriadku.
U nás si žehlí každý sám, to čo potrebuje 🙂 Aj manžel...
@sasitimi17 Možnože sú tu ženy, ktoré zarábajú rovnako ako chlapi,, prípadne viac, a presne toto si hovoria, čo píšeš Ty. Že prispievajú rovnako alebo viac do domácnosti finančne, tak by bolo vhodné keby fungovala primeraná spolupráca aj v starostlivosti o domácnosť, a nie taká, kde maká len žena, ešte aj peňazí donesie viac, a muž nemusí nič riešiť 🙂 Nenapadlo Ťa že by to aj takto niekde mohlo fungovať?
@derdia A koľko času týždenne zaberie upratovanie, varenie a ostatné roboty okolo domácnosti, a kolko oprava záchoda, výmena gúm? Ty porovnávaš dva typy činností, jedna sa vykonáva dennodenne, ďalšia 1-2x v roku.
Žehlím 5-7 košieľ týždenne...už to mám stopnuté jedna za 7 minú 😂 Žehlím všetko okrem malých detských vecí, ktoré sú po vybratí zo sušičky ok 🙂 Stravujeme sa v týždni v reštauráciách, takže jedlo nebalím...ale cez víkendy rada svojich 3 chlapov obslúžím a navarím, napečeim čo majú radi 🙂 Manžel porobí všetky práce okolo domu, áut, záhrady preto ho nezaťažujem s tými domácimi. Keď som mimo domu, tak sa postará aj o deti a domácnosť úplne na 100%. Upratuje nám však 1x týždenne jedna milá osoba a aj 🙂
Este to tak, co je to moje dieta aby som sa takto o neho starala? Akoze nehovorim, zehlim veci normalne, tak aj jemu, ale na vyziadanie alebo tak nie, ved si to moze aj sam urobit.
Nezehlim vobec. Iba ked ideme slavnostnejsie a treba koselu vyzehlit a aj to si sam obcas vyzehli. Jedlo balim tiez podla nalady. Niekedy si chysta sam,niekedy mu ja nachystam. Ani jedlo mu pod nos nechystam. Veceru si robi sam aj nabera,pokial nemame nieco varene. Ale takto to nebolo od zaciatku,vsetko som ho naucila postupne. Z domu bol nauceny na obskakovanie. Mne sa zase paci,ked su obaja schopny v domacnosti. Nemam rada model rodiny,kde zena obskakuje celu rodinu,lebo ved to spravim rada,ked ho lubim a pan tvorstva predsa chodi do prace a zaraba. Ano to moze robit taka,co je doma,ale bezna pracujuca zena by tak nemala fungovat. Potom sme frustrovane,zatrpknute,zavidime jedna druhej a chodime sa ventilovat na kona. Potom sa niet comu cudovat,ze to tu tak aj vyzera.
@andrea280160 a kde ty vidíš napísané že doma ma makať len žena ?????? 🤦🏽♀️ Vravím o žehlení, nie o celkovom upratovaní
Zehlim nenávidím pokrčené veci a žehlenie mám rada ...a obed alebo desiatu ako kedy keď s ani chce a mám čas áno keď nie zabaliť si sám
Nežehlím ani sebe haha, vacsinou varime spolu a sám si to potom nachysta lebo vie kolko zje a co mu chuti nastastie je natolko samostatny dospely clovek, robime veci navzajom jeden pre druheho, takze s tym nemam problem aj keby to odomna chce 🙂
Mam doma kravataka, takže zehlim. Keď minule chlap prišiel s nápadom, že si bude nosit košele do práčovne (vrátia ich vyprane a vyzehlene), skoro som na neho zaútočila žehličkou 🤣🤣🤣 Ja žehlenie milujem. Zato všetky ostatné domáce práce môže robiť on. Baliť som ho v živote nebalila. Ani jedlo do prace (neberie si) a ani kufor na sluzobku ci dovolenku. Inak, môj muž tvrdí, že vie žehliť. Žiaľ, zabudol o tom informovať aj svoje košele a tak, keď som bola s deckami na dovolenke, stiahla z neho "vyzehlenu" košeľu sekretárka a vyzehlila ju ešte raz. Vraj sa bránil ako lev, ale odmietla s takým supakom opustiť dom. 🤣🤣🤣 Odvtedy chlap prispôsobil rétoriku, že žehliť síce vie, ale nie je to 100% 🤦♀️
@bellovag tiez som zehlila kedysi 5-7 kosiel tyzdenne ( okrem ineho), no u mna to vyvolalo alergiu na zehlenie 🙂
@sasitimi17 Možno som to nepochopila teda správne. Ale potom prečo tá poznámka že ľutuješ chlapov niektorých žien tuna?
Veď keď nejaká mužovi proste nežehlí a nechystá jedlo do doz (alebo hoci by aj všetky práce mali rozdelené presne pol na pol) to je priveľmi vytrhnutá info z kontextu na to, aby si usúdila že tých chlapov treba ľutovať, či? Proste len sa snažím na to pozrieť Tvojimi očami, že čo je na tom vlastne poľutovaniahodné
@natalienka12 Odovzdane 😀 on okrem toho, ze rad zehli, tak este aj rad kosi, vysava a vari, no co ti poviem 🙂 asi ho zacnem prenajimat 😀
@mimca77 zaujímavý kúsok si ulovila 👍
Zehlit nezehlim, mam susicku, nastastie mm nenosi kosele+ obleky, iba rifle tricko a mikina( v praci sa prezlieka) 🙂
Obed maju v praci jedalni, jedine co mu chystam su ranajky, vzdy vecer nachystam do boxu/ krabicky a dam do chladnicky. A rano si ju vybere.

@petamich to že mu ožehlím neznamená že robím všetko a on nič a taktiež rovnako niesom odkázaná na jeho peniaze... takže neviem o čom tocíš