icon

Zemetrasenie na východe

9. okt 2023

Ahojte cítili ste otrasy keďže na východe bolo zmetrasenie no u nás v Poprade našťastie nič

mamkalentedkova
•
9. okt 2023

V Humennom sme cítili ...celkom silno..ukladala som malý,keď sa začala triasť celá posteľ .

ariannazara
•
9. okt 2023

@mamkalentedkova presne bolo to strasne. Ja som sa tak zľakla ze som nemohla ku sebe prísť

autor
•
9. okt 2023

Známa sa veľmi bojí vraj príde ešte silnejšie zemetrasenie no neviem či trochu nepreháňa ale hádam to bude v pohode

estellas
•
Autor odpoveď zmazal
•
estellas
•
9. okt 2023

V Bardejove bolo cítiť menej. Triasol sa luster.

estellas
•
9. okt 2023

Čítala som že v Stropkove bolo veľmi silné.

autor
•
9. okt 2023

@ariannazara
@estellas no našťastie u nás nič nezažila som ešte v živote zemetrasenie dúfam že to aj tak ostane

autor
•
9. okt 2023

Vraj odtrhlo aj výletnú loď na Domaši myslím

yelena159
•
9. okt 2023

Mám v dome zobudiť ľudí, ktorí spia?

kiks1992
•
9. okt 2023

V Košiciach som sa tiež trocha zľakla postel sa začala hýbať so mnou myslela so. Ze hlava sa mi točí alebo co... ale naši bývajú pri Domaši 2km a tam teda pocítili riadne dom popukal linka celá na zemi sú v pohotovosti všetci tam

nikpa
•
9. okt 2023

Známa nech nerobí paniku

autor
•
9. okt 2023

@nikpa 👍pošlem jej nech si prečíta lebo ani spať nebude od strachu

nikpa
•
9. okt 2023

A to je určite dôveryhodnejši zdroj ako volaky starosta z hornej dolnej napísal, že do polnoci môžeme čakat ešte ďalšie 2 otrasy 🙈

tanyag
•
9. okt 2023

V Trebišove to bolo dost hnusné. Mne sa ešte teraz točí hlava, gauč sa so mnou hýbal zo strany na stranu, lustre sa v každej izbe hýbali, obrazy mi popadali

mamkalentedkova
•
10. okt 2023

@ariannazara dvojročná ešte ráno ako prvé hovorila že sa s nami skoro posteľ prevrátila 🤣
To už trošku prehnala ,ale zľakli sme sa určite všetci

flimelka
•
10. okt 2023

Presne, sestra Trebisov - hned volala, velmi som sa o nu bala. Tiez som nespala, ale nakoniec to prezili v pohode oni aj dom. Nastastie. Ale je to hrozne, co som pocula/citala, tak niektorym to ozaj zdevastovalo pribytky. To bolo az take silne? 😢 Je to vobec mozne na SVK? To je uplne nemyslitelne, clovek uz ani doma nie je v bezpeci. 🙈

viestta
•
10. okt 2023

@flimelka zemetrasenia su u nas vzacne, ale aj pod Slovenskom su tektonicky aktivne zony
https://www.imeteo.sk/spravy/preco-doslo-k-zeme...