Ženy dúfam, že dnes neoslavujete
Zeny, dufam, ze nie ste zeny len dnes jeden den v roku, ale kazdy den. Verim, ze dnes neoslavujete den zien. Lebo den lasky neoslavujete, lebo lubite sa kazdy den 😀. To len taky status pre tie, co neoslavuju valentina.
ja už roky snívam o tom, že na MDŽ dostanem karafiát od birmovaného súdruha Roberta Fica... dnes by sa mi to veľmi zišlo, mám nejaký ťažký žalúdok, aspoň by som to rýchlejšie vyndala von
@danica2711 hlásim, vraj bude u nás v NR.
neoslavujem Valentin, neoslavujem ani meniny, neuznavam MDZ, MDM a co ja viem co este a celkovo ziadne ceremonie a oslavy nemusim, spokojna? 😉
@galganka sadám do auta!
Podľa mna dobrý príspevok, ja som sa zasmiala 😀 nechápem tie nahnevane a urazene komentáre tu 😀
@777januska777 to je to čítanie s porozumením, ktorým sa tu všetky oháňajú..😄...pritom príspevok buď nepochopili alebo prekrútili
Oslavujem, idem s kamoškami na kávu 🍵 "prípit" si na nás ženy
@yanni no áno ..nechcela som tým nijak odsunúť ženy nemajú na druhú koľaj.Vsetky ženy sú úžasné a zaslúžia si ten svoj deň .Či už sú matky,nematky ,manželky alebo nemanzelky 😊
Každá jedna je výnimočná .Krásny deň žien všetkým
Od ukrajinskej kolegyne som sa dnes dozvedela, ze tam je to oficialny sviatok a volny den. Celkom by som prijala volny den 😅
Prajem pekné MDŽ, hlavne podráždenym ženám 😅

Inak, milá anonymná autorka, či autor, kľudne dnes oslavuj tiež... 🤣