icon

Ženy dúfam, že dnes neoslavujete

8. mar 2023

Zeny, dufam, ze nie ste zeny len dnes jeden den v roku, ale kazdy den. Verim, ze dnes neoslavujete den zien. Lebo den lasky neoslavujete, lebo lubite sa kazdy den 😀. To len taky status pre tie, co neoslavuju valentina.

Strana
z2
galganka
8. mar 2023

Inak, milá anonymná autorka, či autor, kľudne dnes oslavuj tiež... 🤣

danica2711
8. mar 2023

ja už roky snívam o tom, že na MDŽ dostanem karafiát od birmovaného súdruha Roberta Fica... dnes by sa mi to veľmi zišlo, mám nejaký ťažký žalúdok, aspoň by som to rýchlejšie vyndala von

galganka
8. mar 2023

@danica2711 hlásim, vraj bude u nás v NR.

viky173
8. mar 2023

neoslavujem Valentin, neoslavujem ani meniny, neuznavam MDZ, MDM a co ja viem co este a celkovo ziadne ceremonie a oslavy nemusim, spokojna? 😉

danica2711
8. mar 2023

@galganka sadám do auta!

777januska777
8. mar 2023

Podľa mna dobrý príspevok, ja som sa zasmiala 😀 nechápem tie nahnevane a urazene komentáre tu 😀

miskakyska
8. mar 2023

@777januska777 to je to čítanie s porozumením, ktorým sa tu všetky oháňajú..😄...pritom príspevok buď nepochopili alebo prekrútili

romikk22
8. mar 2023

Oslavujem, idem s kamoškami na kávu 🍵 "prípit" si na nás ženy

mamkalentedkova
8. mar 2023

@yanni no áno ..nechcela som tým nijak odsunúť ženy nemajú na druhú koľaj.Vsetky ženy sú úžasné a zaslúžia si ten svoj deň .Či už sú matky,nematky ,manželky alebo nemanzelky 😊
Každá jedna je výnimočná .Krásny deň žien všetkým

simsalabim
8. mar 2023

Od ukrajinskej kolegyne som sa dnes dozvedela, ze tam je to oficialny sviatok a volny den. Celkom by som prijala volny den 😅

mamula20
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
8. mar 2023

Prajem pekné MDŽ, hlavne podráždenym ženám 😅

Strana
z2