Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?
To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?
A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔
@dskjhfdlkdjhl @autorka ach dievcence, zle citate, uz tu tento skvost "zaznel" 🙂
@zuzana76 ano, ja som to v tejto diskusii uz videla, vtedy som si pomyslela, ze je to preklep, teraz mi to uz nedalo a spytala som sa. Toto mne osobne vadi viac, ako vystrih odhalujuci ciarku, ale zase menej, ako ked vidim nejakemu chlapovi trcat z gati pol rite😀
@dskjhfdlkdjhl mozno autorka tym len chcela naznacit, ze sa zapodievame nezmyselnymi temami a nase spravanie je na hranici intelektovej subnormy 😂
@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂😂
Toto mi pripomenulo príhodu s mojou dcérou 😂 boli sme von a okolo prešiel asi 60 ročný chlapík na bicykli 🙂 dcéra zostala stáť a vraví...MAMI, TEN UJO MA 2 POLKY RITE 😂 pozrela som sa a pol zadku mu trčalo von, nechápala som 🙄 veď ten človek to musel cítiť, že mu fúka na zadok...
Na margo obav autorky o buducu nevestu... pripomenulo mi to jeden pribeh...
Vnuk prišiel navštíviť svojich starých rodičov do rodnej obce.
Po nejakom čase hovorí dedovi:
- Dedko, všetko tu máte veľmi pekné, iba dievčatá tu nosia dlhé sukne i halenky, strašne nudné.
Dedko vybral z vrecka dva cukríky. Jeden bol už rozbalený, a ten druhý zabalený. Pýta sa:
- Ktorý si vyberieš?
- Ten zabalený.
- Prečo?
- Je čistejší.
- Synu, a rovnako je to aj s dievčatami.
.. Kto chcel pochopit autorku, pochopil...
@valiaaa to bolo velmi pekne a podarené ❤️😘
@valiaaa to je dobra kravina... Tolke skatulkovanie..
Ja ti napisem iny pribeh, pravdivy: spoluziacka na strednej mala velmi prisnych rodicov, obliekala sa ako mniska, vyzerala ako neviniatko, ale z jej sex. skusenosti by sa nejedna cervenala. Vydala sa hned po mature, kedze otehotnela. Po par rokoch sa rozvadzala kvoli milencovi, s ktorym rozmyslali, ako jeho zene a 2 malym detom nedat ani cent..
Tolko k "zabalenemu cukriku".
Ako vzdy vravim, kolko ludi, tolko osudov a nic sa neda zovseobecnovat, lebo zivot je na to az prilis zlozity..
@beronsche no vidíš obliekala sa tak, lebo mala prísnych rodičov. Ktožvie akoby vyzerala, keby to jej rodičom bolo jedno. Asi ako mníška nie.
@kvetinka75 alebo mozme povedat, ze oblecenie o tom kto je aky clovek az tak vela povedat nemusi... Aj za cudnym vystihom a gatami po clenky sa moze skryvat riadna potvora
@viestta tak zovšeobecniť sa to nedá ale väčšinou to platí , šaty robia človeka
@kvetinka75 nehovoriac o tom, ze aj pekne a slusne oblecena osoba moze byt totalne toxicky jedinec...
@kvetinka75 aj vyjadrenie, ze "vacsinou to plati", je tiez ciste zovseobecnovanie. 😉
A posudzovat ludi len na zaklade ich stylu obliekania moze byt velmi mylne..
@beronsche väčšina nie je všetci
Mysliet si, ze odhalenejsie oblecena zena je automaticky lahka zena mi pride rovnake ako mysliet si, ze potetovany clovek automaticky rovna sa grazel a kriminalnik 🤷♀️
@kvetinka75 A nemusi to byt ani vacsina😉
@anonymanonym prip., ze dobre a vkusne obleceny clovek je bezuhonnym, slusnym clovekom.
Staci pozriet do politiky...
Ale samozrejme,ze oblecenie,vzdelanie,kariera,slovnik nezarucuju to,aky ma clovek charakter a intelekt,ale budme k sebe uprimne, koho by sme chceli stretnut po polnoci v tmavej ulicke,potetovaneho holohlaveho svalnaca v maskacoch a kanadach alebo elegantne obleceneho chlapika?A ano,mam holohlaveho svalnateho kamosa,ktory by ani muche neublizil a aj vdaka nemu poznam vela jemu podobnych, ktori su proste taki polo-nackovia a fu,to su nazory,ze len cumim a podnapiti robia veci,ze normalny clovek sa im vyhyba.Oblecenim jedinec vyjadruje aj svoj postoj.Cest vynimkam,ale myslim,ze je irelevantne zameriavat sa na vynimky,kedze tu nie je rec o skatulkovani,vsetci predsa vieme,ze nic nie je 100%tne.
@tululu nuz co ti poviem, ked sa Paskovci pobili na Hlavnej v Kosiciach, boli vyfesakovani v oblekoch... Takze ani znackovy oblek v konecnom dosledku neznamena, ze ho nenosi hnup. Poznam pana, prvy krat skor ako mi ho predstavili mala som dojem, ze tam zabludil nejaky bezdomovec. Nakoniec z neho bol RNDr a teda clovek, laskavy, mily a napomocny, s ktorym som velmi rada spolupracovala (a ano, bol umyty, vypraty len chybajuci gombik na flanelke nebol jeho prioritou).
Tym nechem ale povedat, ze slecna s ritkou trciacou z kratasov nemoze byt trosku prostoducha, ale rovnako z nej moze byt osoba, ktoru by mal kazdy rad ako kamaratku.
No, takto plodná diskusia tu dávno nebola 😉
@viestta nepopieram.ale zena si asi malokedy vystrci pol zadku zo sortiek len tak z pasie.my zeny vieme,ako sa "uzasne" pohodlne chodi v opatkoch a predsa v nich obcas ci pravidelne stepujeme po dlazbe a snazime sa nezabit.tak neviem preco je taky problem si priznat,ze niektore veci robime,lebo sa chceme pacit,lebo chceme zviest,lebo si vtedy pripadame ziaduce,lebo jednoducho nejaka pricina.ak uz chceme byt takto slobodomyselne,budme k sebe aspon uprimne.
@tululu myslím že toto je len uhol pohľadu . Ja keď sa chcem vyfintit tak je to pre môj “dobrý” pocit , cítiť sa pekná , obdivovaná nieje nič zle predsa. Ale áno ten pocit že sa cítiš pekná ti dodávajú práve tí ľudia teda muži , že hodia očkom usmeju sa atd.. takže sa môžeš nato pozrieť z dvoch strán. Komu zle padne keď sa zapáči nejakému mužovi?
@kika147 suhlasim.ja si nedovolim posudzovat pohnutky,ale nepaci sa mi,ak sa tvarime,ze tam pohnutky nie su a zena v extra mini sukni a na ihlickach ide von takto,lebo je to prve,co na nu zo skrine vypadlo.ja viem,kedy sa pacim sama sebe a kedy som so sebou spokojna,lebo sa pacim inym mozno aj za cenu diskomfortu.uplne ina vec,ktora sa tazko posudzuje je ta miera,do akej je vystrih,ci dlzka sukne/sortiek vkusna,tu sa asi tazko zhodneme vsetky.Realne ja ten svoj vystrih ked kracam po ulici nevidim,cize primarne ide vzdy o to,ako posobime na druhych,co ako vravis,nie je samo o sebe noc zle.To,co sa mne zda vulgarne je pre ineho tazka pohoda a miera tolerancie zavisi od danej kultury,ale to neznamena,ze sa meni moj postoj.Ja chapem,ze zeny tu v diskusii bojuju proti predsudkom,ale ked stretnem chlapika s dredami,vo volnych lanovych nohaviciach a batikovanom tricku nepredpokladam,ze je to prave riaditel narodnej banky a to bez akehokolvek invektivu.
@tululu nuz ja sa vyfintim pre svoj dobry pocit, pretoze to na danu prilezitost prislusi, nepotrebujem nikoho ocarit, skor chcem mat dobry pocit sama zo seba. Preoze nevyfintena by som si pripadala nepatricne.
Neviem ako na upravene zeny pozeraju muzi, ale predpokladam, ze ich pohlad potesi, horsie je, ze zeny dokazu na tych druhych skontrolovat a ohodnotit aj ci su ucesane chlpy v nose. Tym sa nezavdacim nikdy a po pravde ani o nich mi tiez nejde. Obliekam sa predvosetkym pre seba a aj fintim sa pre seba. Ked som bola v stadiu "koristi" tak som pracovala na sebe aby som zaujala aj okoliducich a potencionalnych lovcov, ale to ma uz davno preslo. (zaujimave, ze zaujala som v absolutne nevabnych monterkach 😅 ) Preto mam pochopenie aj pre slecny, s odhalenou prdelkou. Kazdy blbne po svojom, niekto viac, niekto menej...
@tululu presne pred par dnami som takeho stretla v nakupnom centre, chlap okolo 30-35, celkom pohladny do tvare, az teda na tie dlhe vlasy a dredy, vsetko vyzeralo take polepene, lanove nohavice a lanova dlhsia kosela, este mal aj nejaky ruksak a pozeral si vyklady obchodov a potom vysiel von a isiel len tak po parkovisku. Moja prva myslienka fakt bola: Kde sa ten sem zatulal? Do nakupneho centra?
Je sloboda, co je vlastne fajn. A s tou idu ruka v ruke aj taketo veci. Kazdy sa oblieka do miery svojej slusnosti. Tomu nezabranis. Tiez som toho nazoru, ze zena sa ma obliekat "zensky" ale tak musime tolerovat aj ine nazory a nejak mudro vysvetlit nasim dceram, ze hole telo z nej nespravi ani krasnejsiu ani zenskejsiu
@galganka ja lanove saty mam, dredy zachvilu nebudem mat z coho robit, v obchodakoch sice nakupujem obcas, teraz zrovna bezlepkovy chlieb som isla kupit
@viestta you missed the point, reagovala som na to, ze takto obleceny muz zrejme nebude riaditel banky a ano, takto obleceny muz zrejme nakupuje u lokalnych vyrobcov, kazdy mame nejake predstavy, ktore si s niecim spajame.

No, ja som si myslela, ze papriky a vypadlo "r", ale tiez mi to velmi zmysel nedavalo😀