Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?
To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?
A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔
@rillwen treba ísť von a tam budeš mať ukážok a ukážok 😂
@zelenakobyla123 nežiješ vo vzduchoprázdne, fakt nevidíš rozdiel medzi kostolom, návštevou starých rodičov a rande, medzi prácou učiteľa, pekára a go go tanečnice?
MK ma naučil, že obliekať si co chcem a neriešiť ostatných, je výsada privilegovaných, v preklade krásnych žien s peknou postavou. Všetci ostatní su neesteticki burani bez kúska hanby(pribrate ženy a ženy, ktoré maju celulitidu) alebo predstavitelia dnešnej zvratenej doby, chorí ludia(v preklade napr.muz v opätkoch a zenskej sukni - to sa riesi v inych témach) Tak si sakra vyberte. Platí, ze nech každý nosi, co chce co sa mu páči a okolie to nemá, co riešiť, alebo je to len výsada privilegovaných? Prečo si ostatní majú uvedomiť, ako poburujú okolie, ale pekná zena s holým zadkom je nedotknutelna?
@kvetinka75 A ani ti nepripadá zvláštne tvrdenie muži sa nedokážu ovládať, za znásilnenie si ženy často možu samé? Nie je potom potom potenciálne vysoko nebezpečné považovať osoby mužského pohlavia za schopné žiť slobodne v spoločnosti a dodržiavať zákony? Ja by som teda niekomu komu može prepnúť tak že zatmenie len čo uvidí nahé telo nezverila ani lopatu, tobož vysoké posty v politike či v iných odvetviach ekonomiky.
@ckocka normálny muž ženu neprepadne. Ale vieš koľko psychicky labilných ľudí sa pohybuje v okolí?
@zelenakobyla123 v tvojom veku bez podprsenky, no mas vysoke sebavedomie😄
@kvetinka75 😀👍👍😘
@lacibo 👏👍
@kvetinka75 Psychicky labilné osoby s nami vždy boli aj budú. Prestanú kvôli tomu všetci jazdiť autom, lebo niekde možu stretnúť za volantom blázna?
@eva112014 😀
@kvetinka75 relativizovat vinu agresora je cesta do pekla. Aj v pripade znasilnenia je cesta do pekla povedat "nemala provokovat", nemala tam chodit", presne rovnako ako keby si zene, ktoru muz v opitosti zmlatil povedala "mala si drzat hubu, ked vies aky je", alebo vykladat tomu co mmu vykradli dom "nemali ste tam mat drahe veci, nic by vam nevzali".
@kvetinka75 ja som raz na nete videla taku smutnu vystavu... Vystavu oblecenia, ktore mali na sebe znasilnene obete /aj deti/. Ani jedno z tych obleceni nebolo vyzyvave ci tanga ci top crop ciakosatovola... Same teplaky, T-shirt, bezne rifle, bundy, mikiny, dlhe roztahane tricka. Vacsina obeti je znasilnena doma v domacom obleceni, ale aj tie zeny co boli znasilnene vonku mali bezne oblecenie - isli z prace, z nocnej smeny, ci z baru ako casnicky, na sebe sveter, lebo vecer je chladno.
Este k tomu ,že muži vraj chodia nahí ( polo) a to kde?
Ja som ešte nikoho takého nevidela. Ci ratate Rómov?
Alebo tu bolo spomenuté, ze nejaky vošiel do obchodu iba v slipoch. Nejaký opilec, narkoman??? Neverím ze normálny muž. Muž si da krátke nohavice, tričko a je pekný, žena sa musí vyzliecť aby bola videna všetkými.
Je teplo, ano, ale aj tým mužom je teplo aj v tých krátkych nohaviciach, nemusia trenky pri tom ukazovať 🤣🤣🤣
tolko ku "provokovaniu" k znasilneniu.
https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/je-...
Autorka, pocuvaj, okrem tych par "nahotiniek" chodia po uliciach aj oblecenejsie zeny, ale tebe asi oko vyhladava len tie co vybocuju z konvencii. Ked taku vidis, zacnu ti v hlave srotit kolieska az tak, ze sa ti to tam prehreje a musis ten pretlak vyventilovat zalozenim debaty na MK.
A pekni chlapi? Asi tiez okom vyhladavas len tych peknych, ked tych dogabanych neregistrujes.
Keď na to máš, behaj aj ty tak🤷🏽♀️
Neviem, či ma viac pohoršuje názor že ženy sa obliekajú a skrašľujú pre mužov a nie pre seba alebo to, že niekto musí riešiť cudzích ľudi, lebo nedoveruje svojmu dieťaťu v dobrý výber partnerky. Veď šlapoty tu boli aj pred 40 rokmi, každý sa pozrie, možno na diskotéke porieši a tým to hasne, pokiaľ tvoj syn nebude úplne vymlety, tak ti ju domov nedovedie.
Tiež si dám na korčule športovú podprsenku a tričko a keď je teplo tričko si dám proste dole a je mi jedno, či sa tým kocikujucim chlapom postaví alebo im vykrvacaju oči. Dám si výstrih a podpätky kľudne aj do potravín, keď sa chcem cítiť krásna a druhý deň tam kľudne pôjdem bez makeupu s matnými vlasmi v teplákoch, lebo môžem a ľuďom nech aj oči vypadnu. Keď som videla šatník mojej mamy, tak staré kúsky ktoré nosila keď bola mladá tiež nie sú zrovna pre mníšku a vôbec mi nepríde, že by sa dobou skracovala dĺžka oblečenia. Móda sa mení, ako tu už niekto poznamenal, trendy sa vracajú, ženy sa obliekali a vždy aj budú obliekať sexy. A sexy vôbec nemusí znamenať nevkusne, veď aj minisukňa či crop top sa dá obliecť tak aby to oku lahodilo. Ja začínam mať normálne pocit, že nejde o to, že by sa mladšia generácia chovala horšie a horšie, ale o to, že staršia sa bude vždy pohoršovat.

@anonymanonym isla by si aj takto vecer, po malo frekventovaných miestach? prípadne bez muža? ak nie, tak beries do úvahy aj názory iných, a prímorské krajiny majú plné zuby nahačov, čo chodia po meste ako na pláži