icon

Ženy, to fakt musíte chodiť už nahé po vonku?

3. aug 2023

To fakt musíte chodiť uz nahé po vonku ? To sa neviete normálne, slušne, pekne obliecť? Nemáte žiadnu cenu, iba hneď všetko ukázať? 🤮🤮
Ci potrebujete aby muži okolo slintali, nazývali vás ku*vami ? Včera napríklad na námestí tak krátke nohavice že celý zadok vonku a muži za nou hneď foto robili.
Kľudne nech si každý nosí co chce, ale prečo muži sa vedia obliecť pekne a sú pre nás aj tak príťažlivý?
Nemusia sa odhaľovať, prečo to vlastne ženy robia?

A nie o muža sa uz nebojím ma 50r. ,skôr o syna co mi dovedie domov. 🤔

beronsche
4. aug 2023

@kvetinka75 nazor, ze si zeny same mozu za atakt, kedze provokovali oblecenim ma aj nazov - je to sekundarna viktimizacia obete. A najma je to primitivny hnus.
Dufam, ze dotycny pan policajt neprichadzal do styku s obetami znasilnia, pre ich dobro!

autor
4. aug 2023

@sejjby to nikdy, tiez som mala 20r a 47kg no nikdy by som si nič také lacné na seba nedala, nič také aby som prsia ci zadok mala von.

mirkas76
4. aug 2023

Súhlasím a to nie som žiaden puritán. Keď som bola vo Francúzsku pred nejakým časom, zažila som ako sa slušnosť stráži v krajine kde by to človek nečakal. Konkrétne v meste Nantes. Bol august a Ja som si oblieka obľúbené džínsové mini šaty na ramienka. V centre mesta nás zastavil policajt a povedal, že by bolo lepšie ak by som si obliekla niečo, čo tie ramená zahalí. Nechcela som tomu veriť, keď nám o tamojšej kultúre obliekania rozprávali naši známi, ktorý tam žijú...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
4. aug 2023

@mirkas76 tak uz viem kde chcem ist žiť 🤣
Tam kde je žena ženou 😃😁

autor
4. aug 2023

@1ryba a kvôli sebe chcú ukázať, vsak 🤣🤣

ckocka
4. aug 2023

Veď ťa nikto nenúti aby si sa ty tak obliekala, ak nechceš. To ty chceš nútiť iných aby sa obliekali podľa tvojho želania.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
4. aug 2023

@ckocka tu rozoberáme niečo úplne iné.

kvetinka75
4. aug 2023

@beronsche tiež ti asi robí problém čítať s porozumením

ckocka
4. aug 2023

@kvetinka75 Nebezpečie hroziace od labilných osob si spomenula ty ak sa nemýlim.

autor
4. aug 2023

@ckocka nie, nechcem aby to bolo podľa môjho želania, stačí len trošku slušnosti, naozaj len trošku.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
4. aug 2023

Skoda reci...niektore to nepochopia nikdy co si tymto chcela autorka povedat,ze si to myslela v dobrom....podla nich zavidis,chcela by si,si zaostala a podobne.....ach jaj......😎

matullienka
4. aug 2023

@1ryba no tak podľa toho ako zareagovala na tvoj komentár má asi pocit, že sa tak obliekajú aby ich ocumovala nejaká 50 ročná konzerva, ktorá na sebe v živote nemala šortky a riešila ich potom na Mk.
Ty si milá autorka syna pouč, že dívať sa na také ženy je blee a nemusíš sa na ne čumiet ani ty. Keď sa mi niečo nepáči odvrátim zrak a idem ďalej. Môžeš vyskúšať funguje to

ckocka
4. aug 2023

Tak vysvetľuj mužom že fotiť si ženy bez ich svolenia je neslušné a nazývať ich kurvami len preto že majú hlboký výstrih je vrchol buranstva. To by trošku pomohlo.

78787878
4. aug 2023

Autorka, skoda vysvetlovat, vidis to aj podla tych primitivnych a hlupych reakcii. Neocakavaj od nich kultivovanost ani uroven. Nechapu vobec o com pises v prispevku.

mirkas76
4. aug 2023

@77daniela77 Áno... tu podľa komentárov vidieť, kam sme sa zo slušnosťou dostali. Pritom pani (autorka), ktorá o svojom pocite napísala, tým určite nechcela niekoho uraziť.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
missviolet
4. aug 2023

minule som na prechádzke - verejny park a rieka, co popri tecie s tym, ze v tej rieke sa nikdy nekupe - stretavala fakt povyzliekanych chlapov, vyslovene len v slipoch - nesrandujem - bolo ich doslova niekolko v ramci 2h, zena ani jedna v pradle nebola... tak zaujimave, ze nikdy si tak chlapa nevidela. pod so mnou na prechadzky, hned sa ,pokochas, :D

tykat
4. aug 2023

@negymama tak vzdy sa da vybrat vhodna vzorka aby reprezentovala prave podavany nazor.
A mozno inspiraciou bol prave ten nevhodny odev a nadrzany muz si nakoniec vybral inu zenu 🤷‍♀️

78787878
4. aug 2023

@1ryba Mentalna uroven 🙂)) Dakujeme za nazornu ukazku.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
4. aug 2023

@77daniela77 ked ideme o tej slusnosti, tak autorka by mala zacat u seba a nenazyvat zeny, ktore ani nepozna kurvami. Nuz toto je podla teba slusnost?

78787878
4. aug 2023

@1ryba Moze byt... nazor Ti neberiem. Preco si si moj komentar vztiahla na seba, vies iba Ty.

zelenakobyla123
4. aug 2023

@oli18 a ty vieš koľko mám ja rokov?😀

tiezjedna
4. aug 2023

no ešte aby chlapi chodili v gaťoch, z ktorých by im trčala zadel a v trikách pod kozy!🐷😂

beronsche
4. aug 2023

Autorka, rozmyslam, aka velka je miera tvojho znechutenia, ked toto potrebujes riesit takymto apelom na soc.sieti a odkial asi prameni...
Zvycajne totiz zeny nespokojne same so sebou maju potrebu burlivo riesit ine zeny..
Dalsia vec je, ze tie, ktorych sa to tyka, aj tak zrejme nemaju sudnost, cize to pojde mimo ne.. tu ale naozaj myslim extremne oblecene zeny - tie takmer nahe, v spodnom pradle, ci naozaj vulgarne oblecene! Nie kratasy a tielko.

Co sa tyka dnesnej mody, tiez sa mi nepaci. Ano, zvycajne si extrem na ulici vsimnem, pozriem, zacudujem sa a zabudnem.. to plati aj pre spominane polonahe ci vulgarne oblecene zeny, zacudujem sa a viac neriesim.
Aj tak tu nie je co riesit...

**
Inak velmi ma pobavil nazor, ze nahe prsia na plazi (na plazi!), ohrozuju mravnu vychovu deti. Fuuu..

autor
4. aug 2023

@77daniela77 🤣😃👍👏