Ženy ženami aj počas materskej a rodičovskej
Kočky, ako to vnímate vy? Zmenil sa váš postoj samej k sebe po pôrode, počas toho, ako ste trávili čas doma s miminkom? Upadli ste do teplákovo-"bezmejkapovej" letargie? Alebo sa o seba rovnako staráte a dáte si záležať, čo máte na sebe oblečené? Snažíte sa byť pre svojho partnera sexy kosť, alebo je na prvom mieste pohodlie a vaše dieťatko? Ako ste na tom vy?
@jalimag no teraz si ma pobavila... 🙂 Žili sme donedávna s rodinkou mimo SR, bola som na všetko úplne sama a na SK sme od rodiny tiež ďaleko, takže opäť na všetko sama, manžel pracovne rozlietaný. Mám detičky 7 a 4 ročné...to mi nepríde ako veľké deti, mladšiu mám v MŠ len dopoludnia, takže času málo, ale čo potrebujem a chcem stihnúť, to stihnem a v mojom živote absolútne neriešim len maľovátka a handry. Tému som nezaložila ja, tak neviem, prečo to reklamuješ u mňa, ale zakladateľka sa jasne pýtala na to, či sa o seba maminy starajú. O vzhľad. Tak sme sa držali témy. Samozrejme, môže sa ti zdať trápne, ale neviem potom, načo to čítaš a reaguješ. Len na doplnenie tvojho obrázku v škatuľke kam si nás už evidetne zaradila - koníčkov stále mám a pestujem, rada čítam, maľujem a v lete záhrada, čo sa týka vzdelávania, tak popri deťoch som si dokončila školu, ovládam tri svetové jazyky (kedysi ma to živilo) a hudbu počúvam denne, dokonca aj do divadla zájdem 🙂
@lienka2201 ja som si už zvykla a som ultra rýchla 🙂 Môj muž stále hovorí, že tak dobre ako ja, snáď aj niekto uvarí, ale tak rýchlo určite nie 😀 Mňa to aj baví, vymýľam stále nové veci, milujeme zeleninu a tá sa dá upravovať naozaj rýchlo a zdravo...proste to nie je vôbec také, ako si niekto predstavuje, že sa nehnem od plotny 🙂

@katkasofi smiem sa opytat, tie mihalnice Ti nenicia Tvoje vlastne?
@alaguema mas moj obdiv - 2-krat denne varit teple jedlo. Ja varim jedno jedlo denne, jeden den polievku, dalsi den druhe hlavne jedlo. A varim tak, aby sme jedli aspon 2 dni. Niekedy varim az ob den alebo navari manzel - hoc i len polievku.