Zháňam bielu zdobiacu tubu Dr. Oetker
Ahojte, zhanam tuto zdobiacu tubu:
http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/deb...
Pobehala som tieto predajne (TO - kaufland, tesco
PE - tesco, lidl, billa, sama, coop jednota
PD - kaufland, tesco
TN - kaufland, billa, tesco, terno...)
a nikde nic, bohuzial. uz som zufala a preto zaroven davam navrh, ak to uvidite v obchode, mozete mi kupit 2 tuby a poslat mi ich psotou? zaplatim na ucet a preplatim aj postovne.
pisala som mail dr oetkerovi a neodpisuju, tak ja neviem
Iwka
Ja som si zatial kupila farebne tubicky pre pripad, ze by som nezohnala bielu. Stale hladam bielu, zatial som bola a nemali v Hypernove a ani v Tescu. Este mi ostava Billa, Kaufland a Carrefour a Metro.
V Carrefourre bola 😉
ja som ju kupila pred par tyzdnami v Coop(mala dedinska jednota), pre istotu uz na Vianoce, dobu trvanlivosti ma dost dlhu 😉
Nieco nove: http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/deb... 😉
Ahojte,
prave dnes som kupila v Tescu tubicky - mali tubicky biele v krabici a normalnu zdobiacu tubu. 🙂 😉
ahojte,ja som kúpila v kauflande predvčerom,mali ich konečne 🙂
ja som ju kupila asi mesiac do zadu u nas v petrzalskom tescu, uvidime, co to bude, zatial som skusala a je dost velky otvor, natrela som troska na tanierik, ale asi to bude dost dlho schnut, neviem ani co to spravi, ked sa naukladaju pernicky na seba do krabice, hm
Včera som si tuby kúpila biele aj farebné, ako sa vám s nimi zdobí, je to jednoduché? Aká je konzistencia tej hmoty?
super, už sa teším na vianočné vypekanie 😉
ahoj, tak dnes som začala zdobiť, no spokojná nie som,ozdobila som asi 5 medovníkov, no vyzerajú hrozne, mám to hrozne husté, nedá sa s tým pekne zdobiť, poradíte mi niekto? nemožem to dať nachvílu do teplej vody? ☹
keďže u nas doma sa medovníky neozdobovali nikdy chcela som to vyskušať a tuby som si kupila-4 farby,chvilu som ich drzala v dlani a celkom dobre sa mi s tým robilo,kedže nemam s čím porovnavať asi niesom moc objektívna ale spokojná ,zajtra sem hodím foto-inak najhorsie sa mi robilo so zelenou a najlepšie so žltou s tou by sa aj písať dalo.
Ja som mala biele tuby /tie čo sú balené po štyroch/ a zo začiatku sa s nimi robilo dosť blbo, musela som tlačiť hrozne a boleli ma prsty. No potom som si to dala na chvíľku na radiátor a bolo to super. Ja som to mal predtým v špajzi a preto som to mala asi tuhé. Takže ja čo som antitalent na kreslenie, som nakoniec celkom fajnovo ozdobila ... 🙂
Ahojte, tak mam za sebou prvu varku zdobenia s velkou bielou tubou. A som spokojna, robi sa s tym super, akurat, ze ta tuba vyjde naozaj asi len na jednu varku medovnikov (4 plechy). Pred otvorenim som to asi minutku "masirovala", aby hmota zmakla a bolo to super. Ten nadstavec s kvetinkou je uzasny, mam kvetinky skoro vsade 😉 Dokonca aj drahemu sa medovnicky pacili. Ak sa mi podari este tubu zohnat, budem robit aj druhu varku. Tuhne to celkom rychlo, ale asi zavisi od hrubky hmoty, ktoru nechame na medovnicku. A aj chuti dobre, takze sa tesim, lebo som sa bala umeliny. Takze odporucam 😉

aj v Bille som ich minulý mesiac videla, neviem, či sú tam ešte aj teraz 🙂