icon

Zháňam bielu zdobiacu tubu Dr. Oetker

kotenko
7. dec 2009

Ahojte, zhanam tuto zdobiacu tubu:
http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/deb...

Pobehala som tieto predajne (TO - kaufland, tesco
PE - tesco, lidl, billa, sama, coop jednota
PD - kaufland, tesco
TN - kaufland, billa, tesco, terno...)
a nikde nic, bohuzial. uz som zufala a preto zaroven davam navrh, ak to uvidite v obchode, mozete mi kupit 2 tuby a poslat mi ich psotou? zaplatim na ucet a preplatim aj postovne.

pisala som mail dr oetkerovi a neodpisuju, tak ja neviem

Iwka

lekno
11. sep 2010

aj v Bille som ich minulý mesiac videla, neviem, či sú tam ešte aj teraz 🙂

skrecok
1. okt 2010

Ja som si zatial kupila farebne tubicky pre pripad, ze by som nezohnala bielu. Stale hladam bielu, zatial som bola a nemali v Hypernove a ani v Tescu. Este mi ostava Billa, Kaufland a Carrefour a Metro.

lekno
2. okt 2010

V Carrefourre bola 😉

kisska
4. okt 2010

ja som ju kupila pred par tyzdnami v Coop(mala dedinska jednota), pre istotu uz na Vianoce, dobu trvanlivosti ma dost dlhu 😉

skrecok
7. okt 2010

Bola som v dalsom Tescu a tiez tam neboli, ani v Lidl. 😒 Snad sa mi podari niekde zohnat...

@junovka to by asi bolo lepsie. Super tip. 🙂

lucula73
7. okt 2010

@kotenko ja som ju kúpila asi pred mesiacom v PD v kauflande,vtedy mali 2 kusy ešte,snáď doložia a ak nezoženieš,možem ti pozrieť 😉

skrecok
28. okt 2010

Ahojte,
prave dnes som kupila v Tescu tubicky - mali tubicky biele v krabici a normalnu zdobiacu tubu. 🙂 😉

lucula73
29. okt 2010

ahojte,ja som kúpila v kauflande predvčerom,mali ich konečne 🙂

nanika
5. nov 2010

ja som ju kupila asi mesiac do zadu u nas v petrzalskom tescu, uvidime, co to bude, zatial som skusala a je dost velky otvor, natrela som troska na tanierik, ale asi to bude dost dlho schnut, neviem ani co to spravi, ked sa naukladaju pernicky na seba do krabice, hm

viva13
13. nov 2010

Včera som si tuby kúpila biele aj farebné, ako sa vám s nimi zdobí, je to jednoduché? Aká je konzistencia tej hmoty?

elise
14. nov 2010

@viva13 ja som spokojná aj chuťovo je to dobre 😀 dobre sa mi s tým zdobilo medovníčky a používame aj na puding ako vrchnu ozdovu spravíme oči usta a nos 😉

viva13
14. nov 2010

super, už sa teším na vianočné vypekanie 😉

viva13
2. dec 2010

ahoj, tak dnes som začala zdobiť, no spokojná nie som,ozdobila som asi 5 medovníkov, no vyzerajú hrozne, mám to hrozne husté, nedá sa s tým pekne zdobiť, poradíte mi niekto? nemožem to dať nachvílu do teplej vody? ☹

nanika
3. dec 2010

@viva13 ja by som to s tou teplou vodou skusila.

mimikuku
3. dec 2010

@viva13 mam v plane kupit tie tuby oplati sa? 😉

viva13
3. dec 2010

@mimikuku ja ešte skúsim dať to do teplej vody, lebo to mám moc tuhé no zatial s tým spokojná nie som ☹

mimikuku
3. dec 2010

@viva13 a co je tvrde toto v tej tube? a ma to aj nejake ozdobne stuplicky k tomu ci len tuby s dierkou?

viva13
3. dec 2010

@mimikuku tuhé nie tvrdé. s tou tubou sa ozdobuje, má to dierku 😉

mimikuku
3. dec 2010

@viva13 ja viem ze sa s tym ozdobuje ale je to potom asi extra tuhe ked hovoris 🙂

viva13
3. dec 2010

@mimikuku no neviem čo tu píšu iné baby tak tím sa s tým pracovalo dobre, tak neviem či len ja to mám tuhé 😒

mimikuku
3. dec 2010

@viva13 moze byt ze je to starsie 🙂 hlavne ze to nieje zelene 😀

viva13
3. dec 2010

@mimikuku
nemyslím si, spotrebu to má do 08/2011 pokial mám dobré info tak je to NOVINKA 🙂

nanika
4. dec 2010

@viva13 Ta novinka je tu asi rok a pol, takze ak to bolo zle skladovane v obchode, alebo je to blaba sarza, mozne je vselico...

nanika
4. dec 2010

@mimikuku ma to viac nadstavcov

viva13
4. dec 2010

@nanika asi to tak vyzerá že si budem musieť zarobiť polevu, hmn čo už 😒 máte tu niekto dobrý receptík, na správnú hustotu? dakujem

titkovamiriam
4. dec 2010

keďže u nas doma sa medovníky neozdobovali nikdy chcela som to vyskušať a tuby som si kupila-4 farby,chvilu som ich drzala v dlani a celkom dobre sa mi s tým robilo,kedže nemam s čím porovnavať asi niesom moc objektívna ale spokojná ,zajtra sem hodím foto-inak najhorsie sa mi robilo so zelenou a najlepšie so žltou s tou by sa aj písať dalo.

claudica
7. dec 2010

Ja som mala biele tuby /tie čo sú balené po štyroch/ a zo začiatku sa s nimi robilo dosť blbo, musela som tlačiť hrozne a boleli ma prsty. No potom som si to dala na chvíľku na radiátor a bolo to super. Ja som to mal predtým v špajzi a preto som to mala asi tuhé. Takže ja čo som antitalent na kreslenie, som nakoniec celkom fajnovo ozdobila ... 🙂

kisska
7. dec 2010

Ahojte, tak mam za sebou prvu varku zdobenia s velkou bielou tubou. A som spokojna, robi sa s tym super, akurat, ze ta tuba vyjde naozaj asi len na jednu varku medovnikov (4 plechy). Pred otvorenim som to asi minutku "masirovala", aby hmota zmakla a bolo to super. Ten nadstavec s kvetinkou je uzasny, mam kvetinky skoro vsade 😉 Dokonca aj drahemu sa medovnicky pacili. Ak sa mi podari este tubu zohnat, budem robit aj druhu varku. Tuhne to celkom rychlo, ale asi zavisi od hrubky hmoty, ktoru nechame na medovnicku. A aj chuti dobre, takze sa tesim, lebo som sa bala umeliny. Takze odporucam 😉

viva13
8. dec 2010

ahoj, tak včera som minula 4 tuby 🙂 a tu je výsledok, je to teda dobrá záťaž na ruky :/