Zháňam bielu zdobiacu tubu Dr. Oetker
Ahojte, zhanam tuto zdobiacu tubu:
http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/deb...
Pobehala som tieto predajne (TO - kaufland, tesco
PE - tesco, lidl, billa, sama, coop jednota
PD - kaufland, tesco
TN - kaufland, billa, tesco, terno...)
a nikde nic, bohuzial. uz som zufala a preto zaroven davam navrh, ak to uvidite v obchode, mozete mi kupit 2 tuby a poslat mi ich psotou? zaplatim na ucet a preplatim aj postovne.
pisala som mail dr oetkerovi a neodpisuju, tak ja neviem
Iwka
Takze moja skusenost s tubou je naprosto katastrofalna. Teraz som zdobila prave medovniky a som rada, ze som si to nenechala ani na poslednu chvilu, ani na Oliho, ako som povodne chcela. Napln isla z tuby velmi tazko, tak som ju ponorila zastuplovanu do misky s horucou vodou. Pomohlo, ale ked som uz pod rukou pri ozdobovani citila, ze uz nie je horuca, islo to zasa na prd a tlacena poleva sa trhala. Neviem ci posobenim tepla, alebo tlaku ako som to z tej tuby dolovala rozlepilo vrchny zvar a po tretom vodnom kupeli to tuba nevydrzala a natiekla mi tam voda. Este sa od rozculenia klepem, zbalila som milu tubu aj s nastavcami a letela do kosa. Polovicka pernickov zostala neozdobena a vobec ma to netrapi. Buduci rok urcite takuto sprostost kupovat nebudem a bud ich jednoducho neozdobim vobec, alebo sa zasa potrapim s polevou, ako kazdy bozi rok. Tak, to mam za to, ze som si chcela ulahcit, tak mi treba.
Caute.... trosku oneskorene ale predsa.... super vecicka, vykaslite sa na drahe tuby za 3 eura, alebo na igelitove sacky ktore si robia co chcu ..... poskusala som vselico... tuby, nasady, sacky a rady starej matere....a potom mi padlo oko na jednu injekcnu striekacku.... nemozem si to vynachvalit.... musite to teda naplnit zvrchu,potom otocit spickou hore a nechat dobre stiect aby neostali vzduchove bubliny, pomaly vytlacit vzduch a ide sa na to.... zdobila som pernicky tento rok po prvy krat a som velmi spokojna, ide to pekny tenky prudom a kedze na krem vzdy preosievam prackovy cukor, tak som nemala ani hrudky ktore by mi to mohli upchat..... jediny z coho som bola sklamana boli potravinove farbiva com som kupila, teda hlavne a jedine cervena, z ktorej, aj ked som pridala vela, som nedokazala vykuzlit inu nez ruzovu...ale to uz je k inej teme.... takze radim a vrelo doporucujem injekcnu striekacku (ktoru mimochodom pouzivam aj na polievanie kurata a kacky) ....drzim palce pri zdobeni
to je pravda, veru dakujem,, skusim to s tou striekackou aj ja, lebo na tuby by som minula asi majland kedze ja ozdobujem cez 200 medovnikov, a miniem aspon pol kila cukru minimalne na polevu. Doteraz som zdobila sackom ale hladam aco pohodlnejsie. Tubicky su moc male a ta tuba oetker, muesla by som ich mat aspon 5 a ak nie aj viac lebo neviem kolko v tom je polevy, ale vyzera ze moc nie

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34104