icon

Zháňam bielu zdobiacu tubu Dr. Oetker

kotenko
7. dec 2009

Ahojte, zhanam tuto zdobiacu tubu:
http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/deb...

Pobehala som tieto predajne (TO - kaufland, tesco
PE - tesco, lidl, billa, sama, coop jednota
PD - kaufland, tesco
TN - kaufland, billa, tesco, terno...)
a nikde nic, bohuzial. uz som zufala a preto zaroven davam navrh, ak to uvidite v obchode, mozete mi kupit 2 tuby a poslat mi ich psotou? zaplatim na ucet a preplatim aj postovne.

pisala som mail dr oetkerovi a neodpisuju, tak ja neviem

Iwka

Strana
z3
claudica
10. dec 2010

no tak skúsim priložiť aj tie moje prvotinky amatérske - zdobené tými bielymi tubičkami /štyri malé tuby v balení/....

nanika
11. dec 2010

Takze moja skusenost s tubou je naprosto katastrofalna. Teraz som zdobila prave medovniky a som rada, ze som si to nenechala ani na poslednu chvilu, ani na Oliho, ako som povodne chcela. Napln isla z tuby velmi tazko, tak som ju ponorila zastuplovanu do misky s horucou vodou. Pomohlo, ale ked som uz pod rukou pri ozdobovani citila, ze uz nie je horuca, islo to zasa na prd a tlacena poleva sa trhala. Neviem ci posobenim tepla, alebo tlaku ako som to z tej tuby dolovala rozlepilo vrchny zvar a po tretom vodnom kupeli to tuba nevydrzala a natiekla mi tam voda. Este sa od rozculenia klepem, zbalila som milu tubu aj s nastavcami a letela do kosa. Polovicka pernickov zostala neozdobena a vobec ma to netrapi. Buduci rok urcite takuto sprostost kupovat nebudem a bud ich jednoducho neozdobim vobec, alebo sa zasa potrapim s polevou, ako kazdy bozi rok. Tak, to mam za to, ze som si chcela ulahcit, tak mi treba.

luciaspain
12. dec 2010

Caute.... trosku oneskorene ale predsa.... super vecicka, vykaslite sa na drahe tuby za 3 eura, alebo na igelitove sacky ktore si robia co chcu ..... poskusala som vselico... tuby, nasady, sacky a rady starej matere....a potom mi padlo oko na jednu injekcnu striekacku.... nemozem si to vynachvalit.... musite to teda naplnit zvrchu,potom otocit spickou hore a nechat dobre stiect aby neostali vzduchove bubliny, pomaly vytlacit vzduch a ide sa na to.... zdobila som pernicky tento rok po prvy krat a som velmi spokojna, ide to pekny tenky prudom a kedze na krem vzdy preosievam prackovy cukor, tak som nemala ani hrudky ktore by mi to mohli upchat..... jediny z coho som bola sklamana boli potravinove farbiva com som kupila, teda hlavne a jedine cervena, z ktorej, aj ked som pridala vela, som nedokazala vykuzlit inu nez ruzovu...ale to uz je k inej teme.... takze radim a vrelo doporucujem injekcnu striekacku (ktoru mimochodom pouzivam aj na polievanie kurata a kacky) ....drzim palce pri zdobeni

ciernavila
13. dec 2010

to je pravda, veru dakujem,, skusim to s tou striekackou aj ja, lebo na tuby by som minula asi majland kedze ja ozdobujem cez 200 medovnikov, a miniem aspon pol kila cukru minimalne na polevu. Doteraz som zdobila sackom ale hladam aco pohodlnejsie. Tubicky su moc male a ta tuba oetker, muesla by som ich mat aspon 5 a ak nie aj viac lebo neviem kolko v tom je polevy, ale vyzera ze moc nie

Strana
z3