icon

Zhrn užívateľka si vypýtala tovar a nezaplatila

lupitko24
1. feb 2022

Ahojte, neviem ako to spraviť... Chcela by som dať do pozornosti pouzivatelku pod menom Zhrn.
Vypýta si tovar a nezaplatí zaň.
Moja dôverčivosť, že som jej poslala tovar bez toho, aby som čakala na nabehnutie peňazí 🙈
Len to chcem dať do pozornosti, ak sa dá....
Ďakujem.

veronikaszabova
1. feb 2022
veronikaszabova
1. feb 2022

@lupitko24 stacilo si precitat jej hodnotenia a vedela by si, ze nemas posielat skorej, ako budes mat € na ucte

zhrn
1. feb 2022

@veronikaszabova peniaze som mamičke poslala,odoslala som jej aj doklad o úhrade! Kontaktovala ma až dnes o 10,30,že jej peniaze ešte neprišli. To však ale nie je mojou chybou ja som jej peniažky poslala. Ako som písala qj jej,nie je fér,že ma hneď takto označila kedze ani nedočkala pol hodiny na moje vyjadrenie. (Tiež tu niesom cely deň aby som hneď odpisalq). Idem volať do banky,prečo jej peniažky neprišli q samozrejme,že to vyriešim. Nedovolila by som si niečo objednať q nezaplatit za to,ved ani do obchodu človek nepríde a nevezme si co chce len tak.

To ze mam aj negatívne hodnotenia je pravda,žiaľ na tento účet mala prístup aj moja kamarátka ,ktorá odtiaľto tiež nakupovala,ale keďže som videla ze nie vždy veci prebrala alebo qj za ne nezaplatila,tak som ju na to neraz upozornila,no ale potom som si heslo zmenila. Ja by som si nič takéto nedovolila.

Modrý koník
1. feb 2022

@lupitko24 Ahoj, pokud řešíš jakýkoliv problém, najdeš v menu Opýtaj sa nás.
https://www.modrykonik.sk/faq/faq/

Tam si vybereš, o co konkrétně se jedná a napíšeš Koníkovi.
V tvém případě sem:
https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-mam-problem-s-predajcom-kupujucim

Pomůžeš tak nejen sobě, ale i ostatním, aby se podobné chování prodávající neopakovalo v dalších případech.
Děkujeme !

zuzanka.zuzu
1. feb 2022

@zhrn ja len ze od 31.1. robia banky prevody OKAMZITE 😎 tzn uz ziadne "vcera som posielala, asi v banke urobili chybu" 😉

zhrn
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu ja sa teraz samozrejme samozrejme žiadnom prípade nevyhovaram,ze nastala chyba v banke. Mamičke som screen o platbe poslala,vidí,že platba odišla. To ako to v bankách funguje teraz neviem, každopádne to teraz neznamená ze mne peniaze z účtu odišli,jej neprišli a ze to nechám len tak,ved predsa sa nevyparili. To ale neznamená ze ma hneď treba označiť za podvodníčku.lebo keby mi mamička napísala a ja by som sa den dva neozvala,tak by to bolo niečo iné. Ale nebola som tu pol hodiny co mi napísala,ze peniaze nemá,a už som bola označená aj v skupinke. Môže sa to stať komukoľvek,takže mne to príde nefer takto niekoho krivo obviniť.každopádne s mamičkou som sa dohodla ze to vyriešime a svoje peniaze urcite dostane,určite by som si teraz pre 7 eur neporobila hanbu na internete pre boha 🤦‍♀️... toľko z mojej strany q na moju obhajobu. Pekny den všetkým.

kulumulu123
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu áno ale iba niektoré banky a funguje to iba medzi tými bankami ktoré tutu službu majú. Čiže nestačí že jedna z 2 bánk toto robí... Práve dnes som to picuvsla v rádiu.... Pekný deň 😊

janinka007
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu iba 4 banky to robia a medzi sebou

zuzanka.zuzu
1. feb 2022

@kulumulu123
@janinka007 ano, tie najvacsie, nepamatam si presne to cislo ale povedzne nad 80% vsetkych "beznych" transakcii "beznych" ludi (vylucili stat, samospravy,...) sa robi prave v nich 😉 ale tak jasne ze kazdy podvodnik bude mat ucet prave v tych ostatnych 😂 na konovi a na FB sami priaznivci a podporovatelia malych bank 😂

vroni
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu, okamžitú platbu ponúkajú niektoré banky ako dodatkovu službu, žiadne také, že platby okamžite pristanú na účte prijímateľa. Mam účet v TB aj SLSP a keď si pošlem peniaze z účtu na účet, prídu na druhý deň. Ak ich tam chcem mať okamžite, môžem, za poplatok. Nie automaticky.

zuzanka.zuzu
1. feb 2022

@vroni OKAMZITE 😉 posli si, dnes to skus. nie je to doplnkova a NIC nestoji 😉 ja som skusila hned ako preklopili system (v slsp to dali o 3 rano, vo vub az o 7 😀 ) a odvtedy fungujem iba tak... aj kupujuci z tatry posielali a este mi nestihla napisat mail ze mi poslala peniaze a ja ich uz na ucte vo vub 😎 teraz od 31.1. mozno si nepostrehla (nie je to ta platena sluzba co myslis, i ked tato platena sluzba bude stale k dispozicii kvoli ostatnym bankam)

kulumulu123
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu zlatko na základe ibanu sa dá veľmi rýchlo a ľahko vygooglit v ktorej banke je účet založený nie je to žiadna tajná správa.... A tie ostatne banky vždy mi peniaze prešli do 24h tak sa není na čo vyhovárať....

vroni
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu. Idem skúsiť. Včera mi ešte z Tatry povedali, že žiadna automatika.

kulumulu123
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu ak si dobre pamätám ma to VÚB, reifreisen, tatra banka a sporiteľňa ale nie som si na 100% istá, napr moja banka tam nebola primabanka

vroni
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu, máš pravdu, prešlo okamzite

veronikaszabova
1. feb 2022

@vroni od dnes to je to do par sekund na druhom ucte.

vroni
1. feb 2022

@veronikaszabova, áno, už som sa vytočila. Mne včera tatra písala, že nie, že platená služba. Dnes prešla platba hneď.

zuzanka.zuzu
1. feb 2022

@kulumulu123 prosim? ake vyhovaranie? 🙈 ja sa vyhovaram? 😂 ake zlatko? zlatko, to si si ma pomylila 🙈

kulumulu123
1. feb 2022

@zuzanka.zuzu to som smerovala k autorke že daná pani sa nemá na čo vyhovárať ohľadne toho prečo platba neprešla keď zaplatila 😂😂

lupitko24
autor
2. feb 2022

@kulumulu123
tak Zhrn mi nakoniec peniaze poslala. Keďže mi prišli dnes (na tretí pracovný deň), je zrejmé, že ich posielala včera, po založení tejto diskusie. Určite nechcem nikomu krivdiť, ale je to môj názor a do budúcna by som s touto pani či slečnou žiaden predaj alebo kúpu nerealizovala.
Ďakujem.