icon

Žiť iba pre deti

3. sep 2022

Možno sem zavítajú dva tábory,1 čo budú súhlasiť a 2 čo nebudú.So sestrou často máme výmenu názorov na tému výchova detí.Ona žije iba pre deti,celý deň sa len hrajú.Ked dieťa zamrnci už uteká aby neplakali,dá im všetko čo vidí na očiach atď atď.Ja som podľa nej horšia matka, lebo ja myslím aj na seba.Nezijem sto percent iba pre deti.No príklad po večeroch rada trávim čas aj ináč,prečítam si dobrú knihu,pozriem dobrý film,večer s manželom.Lubim svoje deti,no potrebujem aj ja si oddýchnuť a nabrať nové sily.Cez deň sa venujem hlavne deťom hráme sa,chodíme na výlety atď.No večer mám pre seba.Mozno si poviete že som sebecka,no nemyslím si že som horšia matka.Sestra si to myslí,ona do polnoci sa hrá s deťmi, chodí spať s nimi,ráno zas to isté dokola.Chapem,ona to prežíva ináč,no nemusela by mat reči na mna aké má len za to že ja mám iný názor.

Strana
z2
andreatytler
4. sep 2022

No vravis ze ju respektujes ale to ako si opisala jej vychovu bolo jasne kriticke. Takze mne sa zda ze ste uplne rovnake.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
4. sep 2022

@miriam11 podobné ženy potom plnia ordinácie psychológov a psychiatrov, keď sa deti osamostatnia a vyletia z hniezda, nedajbože ešte idú žiť do zahraničia, lebo stratia zmysle života. V tom lepšom prípade sú ešte stále vydaté, v to horšom už dávno nie, lebo muža prestalo baviť, že je odsunutý totálne na druhú koľaj

dilino
4. sep 2022

a to koľko majú rokov že sa hrajú do polnoci.A pozerajú rozprávky

ryan87
5. sep 2022

Chcem týmto pozdraviť každú obetavú matku, ale neberte si moj názor osobne. Podľa mňa je lepší rodič ten, ktorý dieťaťu dopraje ale zároveň nezabúda na rozvoj osobnosti. Myslím si že, prílišným maminkovanim sa posúva u detí psychologická hranica dospelosti.... Vysvetlím...ze v 15 sa chová na 13, v 18 sa chová na 16 a podobne. Ďalšia vec, všetky takéto matky nech zabudnú na autoritu....medzi nou a detmi vznikne akýsi kamarátsky vzťah. Ja verím ze každý rodič chce pre dieťa to najlepšie, ale je to naozaj tak? Je to len moja vlastná skúsenosť.

ados303u2
5. sep 2022

Ahoj.. Stojím za vami.. Ak vy ste spokojná ako vediete výchovu a viete si popritom aj nájst čas na svoje záujmy tak nevidím problém.

Strana
z2