Živé sny
Ahojte...stalo sa vám už niekedy to,že ste sa báli zaspať? Lebo ste vedeli, že sa vám bude znova snívať nočná mora ta istá čo predošlú noc? Ide o to,že hneď ako zažmurím oči sa ocitám v totálnej temnote,cítim voľný pád niekam...ale nevidím nič. Počujem len akoby také hromove zvuky z pekla,prepadá ma šialená úzkosť, strach,agónia. Trvá to len chvíľku, silou mocou sa chcem zobudiť ale nejde to. Potom sa zobudím celý spotený,trvalo to 7 dní. Dnes to bolo iné...snívalo sa mi ako sa vznášam nad oblakmi, cítil som neskutočnú ľahkosť,jemný vánok v ušiach, pokoj,ticho,neopísateľné dobré pocity...po zobudeni si hovorím tak toto bolo fajn,nechcel som sa zobudiť z toho krásneho sna. Stalo sa vám niečo podobné?
Mne sa snivalo,ze som zachranila rodinu,lebo som ich zobrala na lod ako noemova archa,jedna strana rozburena,druha kde bola lod bola pokojna hladina mora.
Ale mne toto vsetko suvisi,ze som teraz v chause,lebo mi vsetko stare konci a zacina nove,ako noemova lod a opet budem zivotom hladkym prechadzat ako vo sne.
Mozog pracuje na plne obratky.
privela salatu, uber majonezy
@martinmmartin Hmm ďakujem za odpoveď a skúsenosť
@palmero mam 4 den toto presne nocne mory zive sny, asi fakt je to tazkymi jedlami, pritom denne chodim vela km,nic nepomaha :(
@anonym_435bbf no neviem či to bude jedlom
@palmero pred rokom som zazila umrtie v rodine, mozno sa mi to s tym spaja :( cele sviatky som smutna a kazdu minutu nan myslim.

privela salatu, uber majonezy