icon

Živé sny a úzkosť

palmero
Včera o 19:24

Ahojte...stalo sa vám už niekedy to,že ste sa báli zaspať? Lebo ste vedeli, že sa vám bude znova snívať nočná mora ta istá čo predošlú noc? Ide o to,že hneď ako zažmurím oči sa ocitám v totálnej temnote,cítim voľný pád niekam...ale nevidím nič. Počujem len akoby také hromove zvuky z pekla,prepadá ma šialená úzkosť, strach,agónia. Trvá to len chvíľku, silou mocou sa chcem zobudiť ale nejde to. Potom sa zobudím celý spotený,trvalo to 7 dní. Dnes to bolo iné...snívalo sa mi ako sa vznášam nad oblakmi, cítil som neskutočnú ľahkosť,jemný vánok v ušiach, pokoj,ticho,neopísateľné dobré pocity...po zobudeni si hovorím tak toto bolo fajn,nechcel som sa zobudiť z toho krásneho sna. Stalo sa vám niečo podobné?

martinmmartin
Včera o 19:26

privela salatu, uber majonezy

anonym_4cb14d
Včera o 19:32

Mne sa snivalo,ze som zachranila rodinu,lebo som ich zobrala na lod ako noemova archa,jedna strana rozburena,druha kde bola lod bola pokojna hladina mora.
Ale mne toto vsetko suvisi,ze som teraz v chause,lebo mi vsetko stare konci a zacina nove,ako noemova lod a opet budem zivotom hladkym prechadzat ako vo sne.
Mozog pracuje na plne obratky.

palmero
autor
Včera o 19:40
@martinmmartin

privela salatu, uber majonezy

@martinmmartin Hmm ďakujem za odpoveď a skúsenosť

anonym_435bbf
Včera o 20:18

@palmero mam 4 den toto presne nocne mory zive sny, asi fakt je to tazkymi jedlami, pritom denne chodim vela km,nic nepomaha :(

palmero
autor
Včera o 20:42
@anonym_435bbf

@palmero mam 4 den toto presne nocne mory zive sny, asi fakt je to tazkymi jedlami, pritom denne chodim vela km,nic nepomaha :(

@anonym_435bbf no neviem či to bude jedlom

anonym_435bbf
Včera o 20:44
@palmero

@anonym_435bbf no neviem či to bude jedlom

@palmero pred rokom som zazila umrtie v rodine, mozno sa mi to s tym spaja :( cele sviatky som smutna a kazdu minutu nan myslim.

palmero
autor
Včera o 21:27
@anonym_435bbf

@palmero pred rokom som zazila umrtie v rodine, mozno sa mi to s tym spaja :( cele sviatky som smutna a kazdu minutu nan myslim.

@anonym_435bbf to mi je ľúto...predpokladám manžel

anonym_435bbf
Dnes o 08:09
@palmero

@anonym_435bbf to mi je ľúto...predpokladám manžel

@palmero nie. surodenec