Život bez kámošiek
tak dievčence,máme skupinu,môžme sa žalovať,nadávať,ale aj sa chváliť a tešiť z našich drobcov,či iných vecí.
a vam sa to podarilo?
dakujem za rady.....studujem si co mozem, a nezda sa mi, ze robim niekde chybu. skor ze moje telo je teraz nejake zblaznene....jednoducho mi zacalo strasne zadrziavat tuk.....je to asi rok. mozno je to zalezitost veku a hormonalne zmeny...priprava na starobu 😝 😅 .
este to mi napiste, po akom dlhom case od zaciatku cvicenia ste zacali chudnut...hned? po mesiaci? po dlhsom case?
@filipal tak o mesiac som už cítila prvé výsedky. Ja sa chystám cvičiť znova, ale musím počkať, kým mi vyzdravie manžel, rada chodím do posilky s ním, samu ma to nebaví.... 😝 😀
Ja ťa necchem uraiť, ale v Tvojom prípade už asi zohráva aj vek, podľa veku Tvojho syna súdim, že máš po tridsiatke? Vtedy už telo pomaľšie spaľuje, nemá taký metabolizmus, ako kedysi, sama to cítim, že hoci ešte nemám tridsať, už mi to ide horšie, než keD´som mala 24.
Skús jeden tréning nahradiť kardiom
@monkula 😀 😀 😀 😀 asi si chcela napisat po styridsiatke!!! 🙂
ano, mam uz po 40. 😵
ved, je to stale tazsie udrzat si postavu.
este pred dvoma rokmi sa mi treningom pekne podarilo vytvarovat postavu, teraz to uz ide stale tazsie.
ale dost uz mojich starosti.
manzel je doma? alebo n nemocnici? ja by som mojho nikdy nedostala do posilky. musim chodit sama a celit pohladom znechutenych chlapov, lebo su tam same "kocky-modelky"..... 😝 😅
@mimikyky vyborny napad...:D v noci som myslela ze tam uz aj mna odnesu...o poj 1 zaspal a to spal ale do 6 na cecku nalepeny....neviem co zas mal taky ucickany den...vecer sa chcel iba pestovat ale nastastie ho to pak preslo a v noci sa to vratilo...ale dnes je zlaty...hral sa pri mne a ja som spala...teraz ide ranajkovat sice to mame trochen posunute ale tak co uz....
@stanca22 a co tak ist a povypravat sa?mne moj zabral uz len tyM ze sme si pokecali....
@matkaasebko no,tak keby Ťa tam viezli, môžeš ho tu cestou nechať, bývame kúsok od psyciatrickej nemocky 😀 a budeš to mať jedným vrzom, Ty si oddýchneš,a malinký sa odceckuje 😀 a dokonca ja sa pohrajkám a pripomeniem si staré časy 😀
ale nie, snáď sa nenahneváš 😉
@mimikyky no vyborne tak este par takychto noci a donesem ho...:Dto som este o pol noci budila draheho ze musime sople odsat bo maly je uz ale mesiac huhnavy a v noci mal toho hodne vela v nosteku...doktorka mu nechce davat antibiotika bo sak je kojeny tak tam ich ma dost mame daky sprej do nosa len dako uz vyse tyzdna nechce zabrat...ale ak bude po mne tak bude huhnavy pokial nevylezu vsetky zuby...a pak mandle nepojdu von...teraz sme boli ranajkovat a teraz tu robi zlotu pri mne...kde bere to dite energiu...
@filipal jedina dieta co mne zabrala bola cukrovkarska bo som mala tehotensku cukrovku a pocas tehotenstva som s nou dokazala schudnut 5 kg...

@filipal rysovanie je zbytočné, kým máš na sebe tuk, aj tak to nebude vidieť 😅 😀
a ako to robia? Iné stravovanie a iné svičenie, menej opakovaní s vyššou váhou, pri chudnutí je to viac opakovaní s menšou váhou...