Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
@monika15 Hej? A kde si kúpil letenky? Lebo my chceme cez www.pelikan.sk a tam som pozerala business class a jedine všetko s prestupom. Ale čo už,ten jeden prestup to nejako vydržíme. 🙂
Moji chlapi sa kúpu v mori dnes v Rimini a zajtra idú na preteky do San Marina, ja by tak išla rada s nimi 😖 😒
ahojte, ja len tak na margo (dieta nemam, ale mam dospievajucu sestru 🙂
raz som pozerala jednu cast serialu THe human body (Ludske telo) prave o mozgu dospievajucich. Je to z produkcie BBC a aj po cesky to najdete na nete.
No a v podstate som vdaka tomu filmu pochopila, ze ti pubertaci fakt nemozu za to ako sa spravaju. PRetoze v istom veku sa aktivuje ta cast mozgu, ktora podnecuje k tomu, aby bol clovek odvaznejsi, aby podstupoval rizika, a tym sa vlastne zacal separovat od rodicov. takisto je to obdobie, kedy rodicia sami ziskavaju odstup od deti, pretoze im zacnu liezt na nervy a nemozu sa dockat, kedy sa uz konecne decka odstahuju 🙂)
@monika15 No jeden rok na "high school" plánuje. Len to ju musím neustále dokopávať k tej angličtine 😝 No ona chce ísť do USA,ale vraj sú tam hrozné tlačenice,tak keď sa USA nepodarí tak ide do Kanady. 🙂 No ona tam plánuje žiť,resp. základku ešte dokopeme tu na SVK,uvidíme čo gympel a tak,a potom aj my sa s ňou plánujeme usadiť v zahraničí.(USA,Canada) 🙂 😅
@nelicefo
ujde to nekedy ok nekedy ne 🙂
teraz som bez roboty... som musela dat vypoved kvoly malemu, mi tu mame matersku len 12 mesiacov a ked odides skorej ako tvoj den terminu z roboty tak to sa uz pocita ako dni z materskej..... takze ja som odisla uz o mesiac skorej tak som mala vlastne len 11 mesiacov... uplne na hlavu.....
@nelicefo
@dioliana1
@titkovamiriam
@lussy23
ahojte kočky 🙂
už som späť 😀 sťahovali sme izby, znovu sťahovali lebo to prvé bolo ee, a už to mám aj tak na 90% upratané-ešte vymeniť obsah skríň medzi sebou 😝 to nemám rada 😝 😝
ako sa máte??
u nás po starom 😀 všetci vystrkujú rožky rovnako 😀 😀 😀
u nas chrípkovo,kompletne okrem mojho chlapa ten zatial bacilom odolava.od stvrtku idem na ocr s marekom,lebo chlap musi ist robit mimo domu tak ju strihnem cez vikend do utorka 😀
@titkovamiriam
tak nás zatiaľ obchádza, našťastie-klop-klop 😉 okrem toho Miškinho ucha sme ok, dúfam, že nám to aj chvíľu vydrží 😝 😝

@monika15 A Tvoja kamoška cez akú spoločnosť letí? 🙂