Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
no vsak nas to skolilo postupne vsetkých,nastastie taka lahsia forma-kolegovia su chorý už vyše tyždna a u kolegine doma je črevna chrípka no des 😠
@titkovamiriam No pekne 😠 😠 😠 U nas to uz bolo nastastie tak hadam to uz bude ok. 😕
ahojte kočky 🙂
tak ja si dnes balím moju baletku 😠 ☹ 😢 ani za svet jej nechce klesnúť teplota!!!
som zvedavá, kto bude ďalší 😠 😠 😠
u nas uz konecne pokoj 😉 no este tak do utorka budem s marekom doma a potom uvidime kolko kto vydrzi 🙂
my grádujeme, grádujeme 😠 teda Lulu ☹
ale bola včera aj chvíľku sranda, baby majú naraz menzes 😀 sa smiali že si závidia 😀 😀
Ahojte, môžem sa pridať aj ja k vám. Tiež mám doma začínajúcu puberťačku. Bude mať 10 rokou a metie to nou už poriadne, niekedy si myslím, že pri nej vyskočím z kože. A tie jej pohoďácke hlášky ako napr. čo húkaš šak voda teče ma vedia dostať. Neviem či mam plakať alebo sa smiať.
Ahojte devy 🙂 chcela som Vam len zazelat pekny cas a vyzdravenie.. A na margo nasho pubertalneho problemu len tolko este, ze nasa vybuchujuca pubertacka ma nejake zazracne piánko uz asi dva tyzdne, vyrovnala sa s tym, ze je uz v skolskom rezime, ze nechce aby som jej stale pripominala Lunik IX, tak sa aj celkom snazi udrziavat poriadok v izbicke a drza je tak max raz denne. Tesime sa a drzime si palce. Uspesny start do noveho tyzdna vam vsetkyyyym zelam 🙂 🙂 🙂
@nelicefo seeerus 🙂 nedokazem poradit, jedine sa co sa mi potvrdilo, ze nabehnutim na skolsky rezim a vytrvalym pozadovanim plnenia dennych povinnosti a potom odmenou v podobe volnosti vyberu dalsieho programu... sa mrna ukludnila, lebo pochopila ze jej to prinasa vyhody. Neni to bohvieco (vykaslala sa na kruzky, beha vonku s kamoskami, alebo sa dlhe hodiny vykruca pred zrkadlom, alebo si cisti plet, alebo cumi do pocitaca), ale aspon sa uz nestresujem teraz v tehotenstve, babuliatko moje malicke ma konecne normalnu pohodovu maminu... Uvidime co prinesu dalsie dni 🙂 Krasny weekend prajem
@nelicefo mala som najskor krasny trblietavy,ale spadol mi a pukol sa. bol umely
Teraz mam taky silikonovy cierny a je lepsi..odolnejsi co ja hlavne pri malej ocenujem kedze ona sleduje na nom rozpravy cez youtube 🙂
Davam ju spat teraz ked zaspi hodim foto🙂
A este odporucam ochranu foliu na displey 🙂

@titkovamiriam skore uzdravenie prajem 😉