Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
@norita to veru je 😀
muž zobral dnes mladého stavať krb, tak trošku sklapne pri takej fyzickej práci-to nieje ako v bare 😀 😀
mladšia sa učí, staršia papuľuje ako o život 😠 😠 už som si ráno aj poplakala ☹ a mrňus počítačuje 😝
najradšej by som si vzala dovolenku od domácich prác, a šla si čítať 😢
ahojte kočky 🙂
tak ja mám ešte stále doma krpca, aj Mišku 😠 majú predĺžené prázdniny do nedele 😠 😠
našťastie oni dvaja sa spolu znesú úplne najlepšie zo všetkých možných kombinácii mojich detí 😀 😀 😀
idem im spraviť parené buchty, ale tááák sa mi nechce 😝 😝
aj ja sa pridam ja mam tiez pubertacku 13 rocnu a je to strasne tiez robieva malemu zle a znicim nepomoze papuluje a to obliekanie a uces hruza . 😀 ale nerozculujem sa nad nou lebo viem ze to nema zmysel 🙂
Ahoj o ake stare deti sa bavime???
@ivuska6 my im vyťahujeme prijímač na wifi z počítača 😀 😀 potom sa trošku na chvíľu zbadajú 😀
ja mám sto chutí tú ofinu jej vždy odstrihnúť, no nemôžem,robí balet a potrebuje vlasy na drdol 😠
a tiež vie byť v domácnosti aktívna najviac vtedy keď niekam chce ísť 😝 😝 to myslím tú staršiu 😉
a tá mladšia, tam je to ok 😉
a syn dospelák, radšej nekomentujem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
baby, sa ušúlam, krpec sa nudí, vyliezol na linku- máme ju hneď pod oknom, a čumákuje von oknom 😀 😀 ľudia nechápu,my bývame na takom vyvýšenom prízemí 😀 😀 😀
@erikakusnirikova o pubošoch 😀 o dospievajúcich 😀
@mimikyky ja co mam maleho tak to ani neviem ze tu je on bud pozera alebo sa hra a co sa tyka pomahania tak dovsetkeho sa hrnie som zvedava ako to bude ked bude starsi inak mi vela pomoze upratat zapat pracku povisavat len nech mu to zostane stiha aj sestru zbuzerovat aky ma bordel v izbe 😀 aj mna sem tam zbuzeruje ze som si to a to neschovala.
ahojte
aj ja mám dcéru v tomto veku, neviete poradiť nejakú fajn knihu, konkrétny titul, čo zaujíma vaše baby? rozmýšľam nad nejakou k vianociam, som už bezradná, nejaké tie puberťácke zamilované romány vopred vylučujem 😅
@ivuska6
@andrea78 vitajte kocky. 🙂
@erikakusnirikova pubertiaci. 😝
@nelicefo ďakujem za privítanie 🙂 my sme akurát minulý týždeň ofinu zostrihali (kým iní nechávajú dorastať my zostriháme 😅 ), nechcela to už mať v cope, ale aby jej padala do tváre 😅 bojovala som s ňou dobre dlho a nakoniec som jej to ostrihala a je konečne spokojná 😅 ale vlastne aj ja, ofinu má prvý krát v živote, odmalička ju mala dlhú...zdá sa mi vzhľadovo staršia teraz 🙂
no knihu budem musieť riešiť, je v nejakom zvláštnom bezzáujmovom období, neviem sa zorientovať a keď pozerám na nete tie teens knihy, neviem nič vybrať, dúfala som, že mi niekto odporučí niečo konkrétne, čo si pozriem, samozrejme sa mi to zapáči a budem mať po probléme 😀
ahojte kočky 🙂
k tým ofinám, moje baby majú dlhé, zarovno vlasov,až po zadok , len Lulu si to tak blbánsky ulíže na čelo,z boku na bok, 😝 😝 vyzerá ako dilino 😀 😀 , ja by som im ich nedala ostrihať,už vymýšľali,ale nie, Lulu potrebuje do drdola, musela by sponkovať 😒
@andrea78 vitaj medzi nami 🙂 a s knihou Ti neporadím, moje baby nejako extra nečítajú 😠 😠 Miška číta radšej malému ako sebe 🙂 a Lulu, tá na to nemá čas pri tej jej škole 😒 tento školský rok aj menej "fejzbukuje" 😀 😀
@ivuska6 ale zase, taký sú krásny keď nám pomáhajú 😀 😀
ja mám od večera strašnú migrénu, ani existovať sa mi nechce 😢 😢 bol rýchlo obed, špagety s mäsom a omáčkou a rizoto, a asi sa vystriem na chvíľu

konecne mam ticho nasa pubertacka je na prazdninach