Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
to mala okolo 130 plyšákov, ale už ich preriedila a konečne sa rozdelila s drobcami 😀 😀 😀
Teraz na FB: Anjeličku, môj strážničku,uzamkni predo mnou chladničku,Opatruj moju telesnú schránku vo dne-v noci,po 18-tej hodine buď mi na pomoci.Večer dostávam záchvaty hladu,hrozí ,že budem mať dvojitú bradu....Anjeličku, môj strážničku,nezabudni na mrazničku.Hoc prežijem ukrutné muky,nedovoľ mi... chúťky na nanuky.Anjeličku, môj strážničku,ustráž predo mnou i špajzičku.Čokolády,čipsy,keksy,po ich zbagrovaní prestávam byť sexi ... :DDD
Ináč dobré ránko prajem a pekný dník 🙂
ahojte kočky, môžem sa pridať?? myslím, "že sem patrím" 😀
ahoj, já už to mám za sebou...a jednou mě to ještě čeká 😝 ...a fakt se to dá přežít. mě strašně pomáhalo si pořád říkat - jo, je úplně mimoň, ale hlavně že je zdravej...a tak jsme se přes pubertu přenesli. Syn se pojašil dost pozdě, ale asi si to schovával - stálo to za to...výsledek? Slušnej, hodnej, milej, pracovitej...prostě můj🙂)))
@berenika39 Kľudne sa medzi nás pridaj 🙂 No tak jasné že je hlavné zdravíčko,ale niekedy fakt už som schopná ísť do blázninca 😅 😅 😅
@nelicefo no, jenže kdyby se člověk měl hroutit při každém extempore, tak by ten blázinec nakonec fakt snad byl 😀
Jak to přišlo, tak to přejde, opravdu, taky jsem tomu nemohla věřit, pořád jsem si říkala, kdo mi to dítě vyměnil...a že za to můžu já a tak. A šup - je normální🙂
Jen nevím, jestli si tenhle racionální nadhled udržím, až bude Petovi 13.
milá téma !ja mám jedno dítko už po,druhé v burlivosti teraz a s dalsim si to zopaknem o trosku neskor 😀
@mimikyky NA mého staršího to přišlo právě dost pozdě, až před 18 rokem, ale stálo to za to...jak uděřila 18. přišel na geniální nápad, že j e ředitel zeměkoule, že nad něj není a nikdo není chytřejší než on....od toho se odvinulo xxxx problémů...ale zase jak rychle to přišlo, tak to rychle zmizelo, protože jsem ho nechala, aby párkát narazil, udělal pár špatných zkušeností s tím svým přístupem a bylo dobře....
@berenika39 Každé decko je originál , tak čo platí na jedného, na druhého nemusí vôbec 😝 .... keď porovnávam dcérinu a synovu pubertu, sú tam velké rozdiely, so synom sa nedalo vobec rozprávať (total ignorácia) a dcéra by sa rozprávala furt, ale zasa také bludy 😝 😝 😀 😀 😀 ...
@dioliana1 právě proto se děsím, co přijde na mladšího🙂)))
Ahojte kočeny 🙂
@berenika39 No u nás je blázninec každý deň. 😀 Hlavne keď máme rozdielne názory 😝 Čo ja môžem vedieť a čomu rozumieť,všakže 😝 😀 😀 😅
@mimikyky 😀 😀 😀 u nás je horor občas aj bez toho 😀 😅
@dioliana1 Ani nehovor,mne ani moja nemusí hovoriť,to normálne na nej vidím,na nálade že to má 😝 🤐 😅
@titkovamiriam Vitaj medzi nami 🙂 No tak jedno si zvládla,druhé hádam zvládaš a potom máš chvíľku oddych a šup do toho znovu 😅 😀
@dioliana1 Tvoja je presne ako moja,tej sa ústa nezatvoria od rána do večera,ale to potom už tára nezmysli 😀 😀 😀 😝
Jasne Milan to bola pohodicka 100 %introvert-kludne dietatko aj v puberte 1-2 kamoši a vybavene a Michal to je uragan-vela kamaratov,same baby,party,cigarety 😠 čo narobím-viem to ,alkohol nastatstie nie kto kukne moje fotecky najde tam synov kamarata co umrel na stanovacke -budu to dva roky,Michal ma traumu z toho dodnes,preto si aj vybral buduce povolanie zachranar 😲 .Niekedy je to tazko lebo chce byť dospely no obcas nevie ako na to....
@titkovamiriam Preboha ☹ ☹ ☹ to je mi ľúto 😢 😢 😢
caute kocky, aj sa hlasim do vasho klubu! ja som cakala, ze uz bude lepsie...ale stale to trva!
tie jeho maniere 😝 😝 😝 ufff
jemu zacala puberta az okolo 14 ,asi je trochu pozadu...
@filipal no niektorým to vydrží dlho 😅 ,inak aj mojim chalanom to zacalo zasibavat az ked presli na strednu 😀 dievcata už mali finale.nezabudnem ked mali rozlucku na zakladnej a vsetky spoluziacky mali vymalovane a vyzerali strasne staro pri spoluziakoch a aj dnes ked vidim 10-11r dievca a chlapca je to velky rozdiel 😲
@titkovamiriam ano, dievcata dospievaju skor....ale ten moj aj medzi chalanmi este opozdeny...
no, zase ma to svoje klady, nepije a sprava sa skor puritansky..
ty pri tvojich 3 chlapoch budes odbornicka na dospievanie chlapcov...
a ako sa volala tato tema predtym?
citam, ze jej uz 2 x zmenili nazov... 😀
@filipal nazov neviem,ved teraz sa to tu mení a je tu riadny zmatok-odbornícka to neviem ,no viem ze kazde dieta je uplne iné 😀 😀 😀 😀
ahojte prídávam sa aj ja mám doma 10 ročné dievky s ktorými puberta plieska už skoro 6 mesiacov síce je len v začiatkoch ale stačí mi už a to si neviem prestaviť ako bude o rok, dva... každú chvíľu čakáme prvú menštruáciu u jednej z dcér 😝 . neviem či aj u vás ale u nás sú hádky, výmeny názorov a krik na dennom poriadku. dievky si nedajú nič povedať a vysvetliť a to ma štve najviac ☹ chcem ich nejak usmerniť ale nadajú si povedať. našťastie mi dosť pomôžu s domácnosťou a to som rada. niekedy mám pocit že pri nich potrebujem psychologa. 😀
Dobré ránko kočky 🙂
@filipal Vitaj medzi nami 🙂
@maca793 Ahoj,vitaj medzi nami 🙂 píšeš o mne čo? Aj ja zachvíľkou budem potrebovať psychológa 😀 U nás to isté,výmeny názovo,hádky...atď. Ani moja si nedá nič vysvetliť,mm jej to toleruje,vieš naše vytúžené,mm maznáčik,a niekedy to tak aj vyzerá 😅 😔 Je rak....čiže to je tvrdohlavééé 😝 A moja dostala v marci 2010 menzes,to mala 11 rokov a 9 mesiacov 😅

@dioliana1 😀 😀 😀 poznáme to 😀 😀 😀