Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
ahojte kočky 🙂
včera nám nešiel net, t-com si dal asi prázdniny u nás!!! ani tv nešla 😠 tak som sa neozvala,ale ako vidím, dnes som to tuším dohnala 😀 😀 😀
@nelicefo spomínaš znamenia- syn blíženec, 14tka baran, mladšia kozorožec, krpec strelec,a muž rak...dobrá kombinácia, však?? a ja som panna 🙂
@nelicefo dakujem 🙂
@mimikyky aj ja som na teba myslela, ze som ta tu dlho nevidela.... 😉
a tie problemy ake popisujes, sa mi zdaju akesi normalne, potrebuju decka dozriet, ale ten moj ma skor sklony mna vychovavat a robit mi prednasky....ani vinko si nemozem dat! 😀
a za handrami sa vobec neobzera, len svoj plast si nosi stale do cistiarne....uplne ako Poirot!
to uz snad ani nie je puberta, ale povahova crta, ktora nezmizne a to je horsie.
mam neterku 11 rocnu, ako tu mate niektore kocky a to je riadna zmena! este vlanimile dievcatko, terz nad vsetkym ohrna nosom, absolutne nekriticka...nuz, chudera sestra! 😝 😝
ja mam skorpiona 🤐
ja mám levy, barana a škorpiona 😝
Milan je baran tvrdohlavý som si zvykla s nim komunikovat tak ze neprikazovat ale dotlacit ho aby nieco spravil sam...Michal je vodnar asi by mal ist vladnut niekam do hlbín-miluje vodu a prirodný sposob zivota zalesacky,trampsky ak ho nieco nebaví a musi sa to ucit alebo to spravit je to katastrofa.Marek je blíženec -on je este malý no je dost samotarske až utiahnute dietatko uvidime ako v puberte.
tak sme späť, boli sme sa kúpať, len s polovicou detí 😀 tak to celkom šlo... chvíľu zamračené a horko, chvíľu slnko a ešte teplejšie,ale hlavne že krpec sa vyblbol 😉 bolo málo ľudí na jazere, tak behal "na Adama" a veru sa mu riadne čudovali keď z vody vyliezol 😀 😀 😀
Lulu sa dnes vrátil frajer z liečenia-tam sa zfrajerili 😀 domov, tak sa na neho teší, býva v Ba, čo je vraj "len 20kilákov,mamina,néé?" tak čakám,kedy začne žobroniť,že chce ísť do Ba 😠
@mimikyky Joj ani nehovor.Toľko námahy mi dala aby som ju na next presvedčila 😠 Už sa "teším" na zajtra,ale vidím ako mm si ju zastane,samozrejme jej maznáčik.Ja som tu normálne samostatná jednotka 😝 No aj u nás vždy malá vyhrá,lebo mm si ju ako som spomínala zastane 😖 😠 😝 No vieš my "staré" už nepoznáme ich novú dobu 😝 😅
fuu baby modu uz neriesim chalani si vsetko nakupuju cez net,Milan ten je samostatny takze pre mna za mna nech k nam kurier chodi aj kazdy den.No Michal,, mami a este mozem talke tricko a vyhodná mikiny a nohavice vo vypredaji....,, 😀 😀 😀 😀 horsie ako diavcata.Inak najviac som rozchadzala ked sa dal Milan tetovat-tiez mam niekde foto v albume,skoro ma natiahlo ked pytal kalciovu mast a ja ze kde sa popalil a to pitinko na pleci 😀 😀 😀 😀
@nelicefo tak si to zajtra uži 🙂
no,u nás krpec pozerá rozprávku-on chodí spávať tak okolo 22-23hod 😠 😠 často ja už zaspávam a on ešte nie a nie 😠 😠
puboš dnes robí
mladšia je na prázdninách na Morave
a tá riadne pubertou "trafená" 😀 😀 si na fb vypisuje s frajerom 😀
a ja....v telke nič,tak som tu 🙂 🙂
moji chlapi su niekde na pretekoch, mladá u kamošky alebo u frajera a drobci od 21.00 už chrnia...a ja tu... 😝 😕
@titkovamiriam tak presne!!! mladý si chcel dať takého pitbula min.rok, ukecala som ho.. ale teraz presne 2dni po 18tke si dal na ruku,od zápäastia smerom hore 13x5cm???cca ten znak "M" čiernozelený ako energetický drink, všetci kamoši ho za to zprdli, že aká blbosť 😝 😝 😝 a
na moje meniny,9.8 si dal na druhú ruku z vonkajšej strany od zápästia po lakeť že "GRACIAS MAMÁ" tuším,neviem presne gramatiky, nejsom španiel 😀 😀 to ma čakalo, ked som sa vrátila s babami keď som bola pre ne v Lučivnej 😠 😠 😠 a on si kalciovku radšej kúpil sám 😀 😀 aj dezi-mydlo, aj vazelínu 😀 😀
a handry si tiež teraz cez net kupuje väčšinou
uf, moc ho "ohováram",práve prišiel 😀 😀
jééj, priniesol mi vééliký medovník 😀
@nelicefo moja Lulu má dve dierky,teda už tretí deň tri v jednom uchu...ale čo už,ja mám v jednom tiež dve 😀
a na členku mám malého delfína 😀
piercing ee, to sa mi nepáči, a to ani zatiaľ baby nepýtajú, a tým že tá staršia študuje balet na konzervatóriu,ona nemôže moc vymýšľať 😀 tetovačku už vôbec nie 😀
a malému stačí ako rozlišovací prvok to, aké ma vlasy 😀 😀

@berenika39 dobré, že "riaditeľ zemegule" toto presne aj náš Denis!! brigáduje, je čašník, a keď má voľno len po obchodoch behá,samé prípravky na cvičenie, handry....a keď vysávam,ani nohy nezdvihne!!! od 18tich narodenín stihol už dve tetovania 😠 a jediné pozitívne je,že po našom dohováraní-11mesiacov, konečne pochopil,že tá jeho frajerka bola blé,a len ho využívala, a vymenil ju ze druhú 🙂
a ako úplne naj novinku má, že mi klame 😠 😠 😠 toto nikdy nerobil!!! ale také klamstvá, že si myslí že ja som blbá a zožeriem mu to 😝 😝
@dioliana1 že PMS, tak to ja mám pocit že moje baby ho majú stále 😀 a iba jedna máva menzes, aj to len výnimočne,lebo je baletka-ťažká fyzická námaha, tak ho máva pravidelne len cez prázdniny 😀
@titkovamiriam ahoj 🙂
ja som dúfala,že možno krpec bude mať iný priebeh puberty ako má Denis, a ak nedostane jeho tatinko rozum, a nespraví z neho "chlapca" --viď foto Majki!!! tak to bude zaujímavá puberta 😎
a o stratách kamarátov vie u nás svoje moja 12násť ročná, tá v 10tich prišla o frajera 😢 ☹
ale zase musím toho môjho aj pochváliť, on ani cigareta, ani nepije...
@filipal Teba rada vidím 🙂 ahojček 🙂
veru, dievčatá oveľa skôr!!! syn začal tak v 8mej triede, a baby okolo 11tich
@maca793 ahoj 🙂 a ako sa k sebe správajú Tvoje kočky? lebo moje medzi sebou, tak to je fakt hrúúza 😠
a aj ja už čakám u tej 12,5ročnej už každú chvíľu
viem,že medzi mojimi babami to vrie,lebo Lucie býva cez šk.rok takmer stále na intráku, a víkendy sú plné hádok a neprispôsobenia sa jedna druhej
☹
u nás je asi najväčší problém krpec!! o chvíľu bude mať 6rokov, ale teda niekedy je za tých 3 veľkáčov!!!
ich som vychovávala dlho sama, prežili ťažké chvíle, nemali doslova nič!!! ešte pred 8mimi rokmi, a on, tým že má všetko, ale hlavne ocinka!!! ktorý ho strááááááááášne rozmaznáva, všetko mu dá, dovolí, a nechá si od neho nadávať.....tak je príšerne rozmaznaný!!!! a k tomu ten jeho babský look 😉 ale tu bude problém ocinko,viem 😠 😠