Život s dospievajúcimi deťmi
Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂
to mala okolo 130 plyšákov, ale už ich preriedila a konečne sa rozdelila s drobcami 😀 😀 😀
Teraz na FB: Anjeličku, môj strážničku,uzamkni predo mnou chladničku,Opatruj moju telesnú schránku vo dne-v noci,po 18-tej hodine buď mi na pomoci.Večer dostávam záchvaty hladu,hrozí ,že budem mať dvojitú bradu....Anjeličku, môj strážničku,nezabudni na mrazničku.Hoc prežijem ukrutné muky,nedovoľ mi... chúťky na nanuky.Anjeličku, môj strážničku,ustráž predo mnou i špajzičku.Čokolády,čipsy,keksy,po ich zbagrovaní prestávam byť sexi ... :DDD
ahoj, já už to mám za sebou...a jednou mě to ještě čeká 😝 ...a fakt se to dá přežít. mě strašně pomáhalo si pořád říkat - jo, je úplně mimoň, ale hlavně že je zdravej...a tak jsme se přes pubertu přenesli. Syn se pojašil dost pozdě, ale asi si to schovával - stálo to za to...výsledek? Slušnej, hodnej, milej, pracovitej...prostě můj🙂)))
@berenika39 Kľudne sa medzi nás pridaj 🙂 No tak jasné že je hlavné zdravíčko,ale niekedy fakt už som schopná ísť do blázninca 😅 😅 😅
@nelicefo no, jenže kdyby se člověk měl hroutit při každém extempore, tak by ten blázinec nakonec fakt snad byl 😀
Jak to přišlo, tak to přejde, opravdu, taky jsem tomu nemohla věřit, pořád jsem si říkala, kdo mi to dítě vyměnil...a že za to můžu já a tak. A šup - je normální🙂
Jen nevím, jestli si tenhle racionální nadhled udržím, až bude Petovi 13.
milá téma !ja mám jedno dítko už po,druhé v burlivosti teraz a s dalsim si to zopaknem o trosku neskor 😀
@mimikyky NA mého staršího to přišlo právě dost pozdě, až před 18 rokem, ale stálo to za to...jak uděřila 18. přišel na geniální nápad, že j e ředitel zeměkoule, že nad něj není a nikdo není chytřejší než on....od toho se odvinulo xxxx problémů...ale zase jak rychle to přišlo, tak to rychle zmizelo, protože jsem ho nechala, aby párkát narazil, udělal pár špatných zkušeností s tím svým přístupem a bylo dobře....
@berenika39 Každé decko je originál , tak čo platí na jedného, na druhého nemusí vôbec 😝 .... keď porovnávam dcérinu a synovu pubertu, sú tam velké rozdiely, so synom sa nedalo vobec rozprávať (total ignorácia) a dcéra by sa rozprávala furt, ale zasa také bludy 😝 😝 😀 😀 😀 ...
Ahojte kočeny 🙂
@berenika39 No u nás je blázninec každý deň. 😀 Hlavne keď máme rozdielne názory 😝 Čo ja môžem vedieť a čomu rozumieť,všakže 😝 😀 😀 😅
@mimikyky 😀 😀 😀 u nás je horor občas aj bez toho 😀 😅
@dioliana1 Ani nehovor,mne ani moja nemusí hovoriť,to normálne na nej vidím,na nálade že to má 😝 🤐 😅
@titkovamiriam Vitaj medzi nami 🙂 No tak jedno si zvládla,druhé hádam zvládaš a potom máš chvíľku oddych a šup do toho znovu 😅 😀
@dioliana1 Tvoja je presne ako moja,tej sa ústa nezatvoria od rána do večera,ale to potom už tára nezmysli 😀 😀 😀 😝
Jasne Milan to bola pohodicka 100 %introvert-kludne dietatko aj v puberte 1-2 kamoši a vybavene a Michal to je uragan-vela kamaratov,same baby,party,cigarety 😠 čo narobím-viem to ,alkohol nastatstie nie kto kukne moje fotecky najde tam synov kamarata co umrel na stanovacke -budu to dva roky,Michal ma traumu z toho dodnes,preto si aj vybral buduce povolanie zachranar 😲 .Niekedy je to tazko lebo chce byť dospely no obcas nevie ako na to....
caute kocky, aj sa hlasim do vasho klubu! ja som cakala, ze uz bude lepsie...ale stale to trva!
tie jeho maniere 😝 😝 😝 ufff
jemu zacala puberta az okolo 14 ,asi je trochu pozadu...
@filipal no niektorým to vydrží dlho 😅 ,inak aj mojim chalanom to zacalo zasibavat az ked presli na strednu 😀 dievcata už mali finale.nezabudnem ked mali rozlucku na zakladnej a vsetky spoluziacky mali vymalovane a vyzerali strasne staro pri spoluziakoch a aj dnes ked vidim 10-11r dievca a chlapca je to velky rozdiel 😲
@titkovamiriam ano, dievcata dospievaju skor....ale ten moj aj medzi chalanmi este opozdeny...
no, zase ma to svoje klady, nepije a sprava sa skor puritansky..
ty pri tvojich 3 chlapoch budes odbornicka na dospievanie chlapcov...
a ako sa volala tato tema predtym?
citam, ze jej uz 2 x zmenili nazov... 😀
@filipal nazov neviem,ved teraz sa to tu mení a je tu riadny zmatok-odbornícka to neviem ,no viem ze kazde dieta je uplne iné 😀 😀 😀 😀
ahojte prídávam sa aj ja mám doma 10 ročné dievky s ktorými puberta plieska už skoro 6 mesiacov síce je len v začiatkoch ale stačí mi už a to si neviem prestaviť ako bude o rok, dva... každú chvíľu čakáme prvú menštruáciu u jednej z dcér 😝 . neviem či aj u vás ale u nás sú hádky, výmeny názorov a krik na dennom poriadku. dievky si nedajú nič povedať a vysvetliť a to ma štve najviac ☹ chcem ich nejak usmerniť ale nadajú si povedať. našťastie mi dosť pomôžu s domácnosťou a to som rada. niekedy mám pocit že pri nich potrebujem psychologa. 😀
Dobré ránko kočky 🙂
@filipal Vitaj medzi nami 🙂
@maca793 Ahoj,vitaj medzi nami 🙂 píšeš o mne čo? Aj ja zachvíľkou budem potrebovať psychológa 😀 U nás to isté,výmeny názovo,hádky...atď. Ani moja si nedá nič vysvetliť,mm jej to toleruje,vieš naše vytúžené,mm maznáčik,a niekedy to tak aj vyzerá 😅 😔 Je rak....čiže to je tvrdohlavééé 😝 A moja dostala v marci 2010 menzes,to mala 11 rokov a 9 mesiacov 😅

@dioliana1 😀 😀 😀 poznáme to 😀 😀 😀