icon

Život s dospievajúcimi deťmi

nelicefo
13. aug 2011

Ahojte maminky 🙂 Zakladám túto tému aby sme sa podelili o náš každodenný život s dospievajúcimi človiečikmi..🙂 Je to búrlivé obdobie a my neraz strácame nervy pri ich výchove 😉 Môžeme sa podeliť o rady,názory ako na nich.Taktiež i trápenia či už so školou,flákaním sa po vonku atď. 🙂
P.S.adminovia bola by som rada ak by ste túto témičku nezamkli 🙂 (viem že je tu téma o pubertiakoch,ale už dlho dlho do nej nikto neprispel,možno sú už v súkromnej téme,preto som vlastne založila túto tému aby sme sa aj my "mladšie" koníkovky mohli podeliť o starostiach ale i radostiach,a aby sa to tu rozprúdilo) 🙂

titkovamiriam
19. aug 2011

pekné vase su na tanec!!! a moji na zvierata Milan je na kone a Michal na psov dufam ze Marek nebude na tigre 😀 😀 😀 😀

nelicefo
autor
19. aug 2011

Ahojte tak ja už idem off.Tak ešte krásny večer,brú nocku a pekný zajtrajší dník 🙂

nelicefo
autor
19. aug 2011

@mimikyky 🙂 moja neter dochádza 😝 ale má to kúsok iba 😅

nelicefo
autor
19. aug 2011

@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
19. aug 2011

bruuuu ja este chvilu budem strasit 😉

mimikyky
19. aug 2011

@nelicefo dobrú 🙂

@titkovamiriam u nás budú budúci týždeň preteky koníkov, vlastne o dva 😀
že tigre 😀

titkovamiriam
19. aug 2011

ono vzdy zacalo tak nevinne aj tie kone aj psy a Marek by len do kostolnej na tigre chodil pozerat,alebo zeby cakal az ma niaky zozerie ked som v klietke s nimi 😀 😀 😀 😀

mimikyky
19. aug 2011

@titkovamiriam tak psy ja nemusím moc, kone máme u nás v Pk, a tie tigre máme kúsok,ale ešte sme tam neboli veru 😔 a krpca ani ZOO nebaví, on nieje na zvieratká ☹

titkovamiriam
19. aug 2011

je to my zasa zoo ,ak najdem este niake druztsvo alebo ranče tak to je naše 😲

titkovamiriam
19. aug 2011

No idem uz aj ja do hajan dobru noc vsetkym-starsie deticky su jasneze este mimo domu,no uz som sa odnaucila ich cakavat 🙂

mimikyky
19. aug 2011

@titkovamiriam aj ja sa to chcem odnaučiť 😀
dobrú nocku a krásne sníčky 🙂

maca793
19. aug 2011

@mimikyky
k sebe sa právajú príšerne, neznášajú sa navzájom ale sú aj dni, ked sa vedia celý deň prehrať a to som rada. dnes som musela ísť pre Sisu k starkej, lebo už bola z nej na nervy 😠 takže pre zbytok idem v nedeľu. teraz sa to nedá vôbec porovnať, aká je Sisa zlatá. možno žiarli na sestry ale už som rozmýšľala že budúci týždeň zbehnem k doktorke, nech mi dá papier k psychologičke. už som s dvojčatami tam bola pred 4 rokmi skrz to že nechceli vôbec chodiť k ocovi na pol dňa a ked z tade prišli tak sa s nimi vôbec nedalo normálne komunikovať. ja ich vychovávam od narodenia sama. obe sú barani a ja tiež 😠 😠 😠

mimikyky
19. aug 2011

@maca793 nemáš to veru ľahké, o výchove detí sama - mama viem veru dosť, a u nás bez babičiek,tetušiek...
a priznám sa,že decká chodili k psychologičke, ale u nás opačne-báli sa,a mali zlé spomienky ☹
takže psychologičku a podobnú pomoc ja určite neodsudzujem 😉 práve naopak,myslím si,že vie pomôcť 😉
no a toľko "baraníc" 🙂 🙂 pokope 😀 😀 😀

dioliana1
19. aug 2011

no mladá sa vrátila a zblajzli sme mm dezert od narodiek 😅 .... on radšej cigarety... 😎

dioliana1
19. aug 2011

Predvčerom zo ZOO SNV

mimikyky
20. aug 2011

ahojte, prajem krásny slnečný dník všetkým 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
20. aug 2011

ahojte !!!aj u nas je nadherne a klud!Milan siel do roboty,Michal brigaduje-spravila som plnenu papriku a zavarila kecup,pretlak a stavu z paradajok už si len vylebedím zadok na nasom jazere za taku hodinku 😀 😀 😀 😀

nelicefo
autor
20. aug 2011

Ahojte kočky moje 🙂
Tak mi sme dnes boli v NR,super to tam bolo,síce ľudí veľa,neviem neviem či markíza nebude mať malú návštevnosť 😅 😀 xixi...aj na tej úzkokolajke sme sa previezli 🙂 A nákupy sme zvládli bez výmien názorov 😀 Som silne prekvapená 😅 😀 Potom hodím aj foto 😉

nelicefo
autor
20. aug 2011

@dioliana1 Jéj aj my sme tam boli pred 2 rokmi,xixi 😅

titkovamiriam
21. aug 2011

Cafte!vidim že si tiež asi uzivate poriadne horuce dnícky 🙂 4o ste porábali?My klasika poobede pri vodicke ,doobeda varenie

dioliana1
21. aug 2011

@titkovamiriam my boli gratulovať Jankám... 🙂

mimikyky
22. aug 2011

ahojte kočky 🙂
veru, cez víkend tu bolo mŕtvo 😝 ale keď vonku bolo, a aj je tak krásne 🙂
my sm boli doma, dokonca som dostala super nápad, a trepala som sa s malým na bicykel 😝 ešte sa mi zmestil do sedačky 😀 😀 😀 ale už niééééééé, ledva som vládala 😝 musím začať na sebe zase makať 😉

dnes má za mojou 14-tkou prísť frajer z Ba, že na celý deň 😖 o chvíľu ho ide čakať k vláčiku 😀 sa práve ešte machlí 😀 😀 😀 majú tak do 11:45hod čas na bozkačky len polovične obmedzené strojčekom,lebo o 12:00 jej idú dávať aj a spodné zuby 🙂 sa vééélice teší, že bude mať komplet železný úsmev 😀 😀 😀 a on ešte nevie,že s ňou pôjde k zubárke,a že ju do večera bude počúvať,ako ju to strááášne bolííí 😀 😀 😀

inak, som len ja taká blbá?? ona čaká frajera, machlí sa, a jej pri tom umývam zem v detskej!!! ach jo 😔 😔

nelicefo
autor
22. aug 2011

Ahojteeeeeee.No pozerám že tu bolo mŕtvo 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕

@mimikyky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pozeráááááááám že máte veselo...som sa pobavila...😀

mimikyky
22. aug 2011

@nelicefo no, už vyráža dáma a že o 12tej u doktorky... jasné, veď treba platiť 110,80€ 😠 😠

nelicefo
autor
22. aug 2011

@mimikyky Uff,pekná pálka 😕 😖 😖

mimikyky
22. aug 2011

@nelicefo od oktobra to je už spolu 240+teraz 110 , teda zatiaľ!!!! 350€len za zubárku, a za špeci kefky radšej nerátam, to je každý mesiac okolo 8, ale keˇže aj na intrák výbava musí byť, tak okolo 16€mesačne za kefky!!!

nelicefo
autor
22. aug 2011

@mimikyky Ty kokos,riadna pálka 😖 😖 😖 😖 uff 😅 😕

mimikyky
22. aug 2011

@nelicefo a to oba naraz bude mať pol roka, a potom ešte sodný samostatne asi rok!!!
ale najhoršie je,že ona spí s palcom v puse 😀 😀 😀 tak som zvedvá,ako potom budú zuby vyzerať,ak budú bez!!! doktorka sa smiala,že dáme potom nejaký proti palcu 😀

nelicefo
autor
22. aug 2011

@mimikyky 😀 😀 😀 naša malá tiež mala maťstrojček,ale vyhli sme sa tomu

mimikyky
22. aug 2011

@nelicefo ona to nemala až také hrozné, len kvoly tomu palcu 😠 😠 a rýchlo sa vyrovnali, teraz že aby spolu sadli 😝 tak preto aj druhý
ale tak keď zo 4roch bude mať jedna, bude dobré 😀 😀

jééj, a gratulujem 🙂 🙂 🙂