icon

Životnosť obrúčok z chirurgickej ocele

1. aug 2021

Ahojte rozmyslame s priatelom nad docasnym riesenim a to chirurgicke obrucky. Aka je prosim vas zivotnost? Neviete mi odporucit nejaku stranku?

helcanw
1. aug 2021

My sme sa rozhodli pre oceľové obrúčky a neľutujem vôbec. Mame úplne obyčajne len s ryhou v strede, v mojej mám vsadený maly diamant. Kto nevie, tak nepovie že nie sú z bieleho zlata. Nosíme ich s manželom nonstop už 2,5roka a vyzerajú super. Kupovali sme v zlatníctve Sofia.

autumm
1. aug 2021

My mame tiež. Chirurgická oceľ je veľ pevná a dlhšie vydrží nápor ako zlato alebo striebro. Ja mam obrucku celu trblietavu vyzerá ako z bieleho zlata. 🙂 tiez by nikto nepovedal ze to nie je oceľ. Snubak mam zo zlata a je totálne zničená

monika_d
1. aug 2021

My máme tiež z chirurgickej ocele, tiež Sofia 🙂 máme obaja v ňom ryhu, ja aj malý kamienok, zvnútra vygravirovany dátum svadby (aby muž nezabudol😀), spolu nás stáli okolo 100€ pred 5 rokmi 🙂

monika_d
1. aug 2021

Lepšiu foto neviem spraviť 😀

monika_d
1. aug 2021

Ale nevýhoda je, pre niektorých, že si ju nezmenis/nezvacsich ako zlatú.. mne to ale nevadilo

denda007
1. aug 2021

My máme tiež chirurgicku oceľ, je pekná lesklá. Obrúčky stali 20 eur. Namiesto 2000. Viem si predstaviť rozumnejšie investovať peniaze. Keďže obrúčku ani nenosíme 🙂

helcanw
1. aug 2021

Toto sú naše 🙂

monika_d
1. aug 2021

@helcanw my máme asi tie isté. Koľko vás stali? 🙂

helcanw
1. aug 2021

@monika_d mne sa zdá že máte trosku hrubšiu ryhu, ale možno je to len fotkou 🙂 tým že mám tam diamant vsadený tak stali 190€, len zo zirkonom boli za 95€.

mint_blossom
1. aug 2021

Kredum 🥰

dulazh
1. aug 2021

ja som kupila na Ali za 6 euro-su to tie,co predavaju na Sk.

buberova
1. aug 2021

@helcanw ja mám presne takú istú, manžel má iba hladkú. Po 2 rokoch sme neskutočne spokojní, snubák z bieleho zlata žltne ale tieto sú ako nové.

autor
1. aug 2021

Dakujem krasne este mi mozte poslat vase foto ak mate kludne a su aj zlatej farby?

helcanw
1. aug 2021

@buberova presne, súhlasím, samozrejme vidno že sú nosene, ale oproti snubaku,ktorý mám z bieleho zlata sú neporovnateľne krajšie, lesklejšie, snubak je cely zažltnutý a to som ho už dvakrát dávala čistiť.

dulazh
1. aug 2021

https://de.aliexpress.com/item/32379902290.html... mam tieto a este tieto https://de.aliexpress.com/item/32850801638.html... sem som dala vyryt aj mena a prepojene srdiecka.Real fotku ti viem pridat az v septembri.Mozes si pozriet aj v recenziach v linkoch.

autor
1. aug 2021

Msperky.sk aky mate nazor na tuto stranku?