Životný štýl motorkárov
Co vedie ludi pred 50tkou kupit si motorku?
Túžba po dobrodružstve, túžba niečo zažiť, splniť si dávny sen, ….
Konecne na nu ma peniaze.😁
kriza stredneho veku
@tehulka2011 Co to znamena?
Je pravda, ze väcsia cast motorkarov ma popri manzelje aj ine zeny?
Nie, nie je to pravda. Môj muž mal motorky už ako mladý chalan, proste ho to bavilo. Potom sme stavali dom, tak peniaze išli tam. Neskôr si znova kúpil motorku.
@janickacrazy Ako vies, ze nikoho nema?
@mamula20 Vozis sa aj ty?
Ano, maju druhu manzelku. Motorku. Na milenky im neostavaju ani prachy ani cas.
Pre mna je to splneny sen, ale zatial som sa dostala len k vodicaku. Este musim nasetrit na motorku, ale statisticky to potom vyjde na ten vek pred 50tkou

Viem, pretože to proste viem. To by bolo na dlhú debatu. 😂
Môže byť aj kríza stredného veku - "posledná šanca".
@janickacrazy Vysvetli
Deti odrastene a tuzba po dobrodruzstve. Motorka je volnost, sadnes na nu a vezies sa, vietor vo vlasoch, celkom ich chapem 🙃
Autorka, ty nevies pouzivat Googel_
https://eduworld.sk/cd/marcela-kozejova-palkech...
No nechce sa mi tu písať celý román na vysvetlenie. V skratke viem, že má miluje a nie je typ, ktorý podvádza. Okrem toho my ženy máme intuíciu a vieme, keď sa niečo deje.
toto je dotaznik k napisaniu clanku v akom casopise??
Ked som bola mladsia tiez som mala motorku (aj obyc skuter aj BMW. Ked bude maly dostatocne stary (a aj ja uz budem 50+ tak sa mozno vratim k motorke … ) motorkarov 50+ co poznam vlastne idu smer 60 tak si chodia po vyletoch a raz do mesiaca sa stretnu v krcme … neviem ci maju druhe, zeny ale okrem opice a bolehlavu a krizov, a kadejakych muzskych soplikov som si nic nevsimla. Asi preto, ze uz su stari a skaredi… krizu stredneho veku mozno maju ale ani ducati to nezachrani
To, že z niekto kúpi motorku, ešte neznamená, že je od toho okamihu z neho motorkár telom aj dušou, ktorý zrazu začne mať nejaký nespútaný životný štýl.
A prečo by mal mať chlap ktorý má rád motorky automaticky aj frajerku?
@sense Hovori sa to.
Jaaaj co všeličo sa hovorí a pravda nie je
rozmyslam preco by sa mali motorky rovnat tomu ze maju ine zeny. zaletnikov je vsade plno a velakrat je to kadejaky trkvas co hovno ma. nevidim priamu suvislost s motorkou.
a preco si ich kupuju. no lebo.
presne preto preco si niekto kupi dom, auto, hodinky. pretoze ju chcu, pretoze na nu maju, pretoze sa im paci, pretoze si ju mozu dovolit.
a preco po 50? pretoze dovtedy mozno nemali peniaze, stavali domy, mali male deti, riesili pracu .... nemali cas ani prostriesdky.
nemusi byt vsetko kriza stredneho veku. ano niektori ju maju ale pride mi ze sa toto spojenie prilis tlaci. ako keby clovek po 50 uz nemohol mat sny ktore si chce plnit. ako keby musel sediet v papuciach na gauci a oddavat sa osudu. ja mam tolko planov este po 50. zarucene si budu vsetci hovorit ze mam krizu stredneho veku. ale teraz na mnohe veci pri detoch jednoducho nemam cas ani prostriedky.
Jedna vec je mať motorku, druhá vec je byť skutočne motorkár v každom význame toho slova.

Splnia si celozivotny sen, kedze uz maju na jeho splnenie cas aj prostriedky