icon

Životný štýl motorkárov

4. jún 2023

Co vedie ludi pred 50tkou kupit si motorku?

Strana
z2
viestta
4. jún 2023

Splnia si celozivotny sen, kedze uz maju na jeho splnenie cas aj prostriedky

pribinak
4. jún 2023

Túžba po dobrodružstve, túžba niečo zažiť, splniť si dávny sen, ….

stanulienkat
4. jún 2023

Konecne na nu ma peniaze.😁

tehulka2011
4. jún 2023

kriza stredneho veku

autor
4. jún 2023

@tehulka2011 Co to znamena?

autor
4. jún 2023

Je pravda, ze väcsia cast motorkarov ma popri manzelje aj ine zeny?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
4. jún 2023

Nie, nie je to pravda. Môj muž mal motorky už ako mladý chalan, proste ho to bavilo. Potom sme stavali dom, tak peniaze išli tam. Neskôr si znova kúpil motorku.

autor
4. jún 2023

@janickacrazy Ako vies, ze nikoho nema?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
4. jún 2023

@mamula20 Vozis sa aj ty?

viestta
4. jún 2023

Ano, maju druhu manzelku. Motorku. Na milenky im neostavaju ani prachy ani cas.

canany
4. jún 2023

Pre mna je to splneny sen, ale zatial som sa dostala len k vodicaku. Este musim nasetrit na motorku, ale statisticky to potom vyjde na ten vek pred 50tkou

sticker
mamula20
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
4. jún 2023

Viem, pretože to proste viem. To by bolo na dlhú debatu. 😂

mikadooo
4. jún 2023

Môže byť aj kríza stredného veku - "posledná šanca".

autor
4. jún 2023

@janickacrazy Vysvetli

hankab
4. jún 2023

Deti odrastene a tuzba po dobrodruzstve. Motorka je volnost, sadnes na nu a vezies sa, vietor vo vlasoch, celkom ich chapem 🙃

viestta
4. jún 2023

Autorka, ty nevies pouzivat Googel_
https://eduworld.sk/cd/marcela-kozejova-palkech...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
4. jún 2023

No nechce sa mi tu písať celý román na vysvetlenie. V skratke viem, že má miluje a nie je typ, ktorý podvádza. Okrem toho my ženy máme intuíciu a vieme, keď sa niečo deje.

prasiatko30
4. jún 2023

toto je dotaznik k napisaniu clanku v akom casopise??

olimuc
4. jún 2023

Ked som bola mladsia tiez som mala motorku (aj obyc skuter aj BMW. Ked bude maly dostatocne stary (a aj ja uz budem 50+ tak sa mozno vratim k motorke … ) motorkarov 50+ co poznam vlastne idu smer 60 tak si chodia po vyletoch a raz do mesiaca sa stretnu v krcme … neviem ci maju druhe, zeny ale okrem opice a bolehlavu a krizov, a kadejakych muzskych soplikov som si nic nevsimla. Asi preto, ze uz su stari a skaredi… krizu stredneho veku mozno maju ale ani ducati to nezachrani

anita1978
Odpoveď bola odstránená
h2
4. jún 2023

To, že z niekto kúpi motorku, ešte neznamená, že je od toho okamihu z neho motorkár telom aj dušou, ktorý zrazu začne mať nejaký nespútaný životný štýl.

sense
4. jún 2023

A prečo by mal mať chlap ktorý má rád motorky automaticky aj frajerku?

autor
4. jún 2023

@sense Hovori sa to.

sense
4. jún 2023

Jaaaj co všeličo sa hovorí a pravda nie je

pralinka25
4. jún 2023

rozmyslam preco by sa mali motorky rovnat tomu ze maju ine zeny. zaletnikov je vsade plno a velakrat je to kadejaky trkvas co hovno ma. nevidim priamu suvislost s motorkou.
a preco si ich kupuju. no lebo.
presne preto preco si niekto kupi dom, auto, hodinky. pretoze ju chcu, pretoze na nu maju, pretoze sa im paci, pretoze si ju mozu dovolit.
a preco po 50? pretoze dovtedy mozno nemali peniaze, stavali domy, mali male deti, riesili pracu .... nemali cas ani prostriesdky.
nemusi byt vsetko kriza stredneho veku. ano niektori ju maju ale pride mi ze sa toto spojenie prilis tlaci. ako keby clovek po 50 uz nemohol mat sny ktore si chce plnit. ako keby musel sediet v papuciach na gauci a oddavat sa osudu. ja mam tolko planov este po 50. zarucene si budu vsetci hovorit ze mam krizu stredneho veku. ale teraz na mnohe veci pri detoch jednoducho nemam cas ani prostriedky.

thoughtfulweirdo
4. jún 2023

Jedna vec je mať motorku, druhá vec je byť skutočne motorkár v každom význame toho slova.

Strana
z2