icon

Životný štýl motorkárov

4. jún 2023

Co vedie ludi pred 50tkou kupit si motorku?

Strana
z2
teleskop
4. jún 2023

kriza stredneho veku

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
victory7897
5. jún 2023

Áno v momente keď si kúpi motorku hneď pri prepise sa na neho lepia 4 ženy spredu a 4zozadu..keď nebol typ na podvádzanie motorka to z neho nespraví..môj si kúpil pred 40, dokonca aj vodičák si robil na ňu,pritom mal všetky triedy VP, len na motorku si dorobil...keď si nájde čas povozi sa, poteší,dáva ju späť do garážu..život nám to nezmenilo, nestal sa z neho vlasaty harlejak (vlasy už nemá dávno ) 😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
5. jún 2023

Omylom som zmazala. Písala som, že manžel má motorku, ale frajerkou sa mi zabudol pochválit.😁

olimuc
5. jún 2023

@elizabet173 nie su jednoduchsi ale starsi a nie su Slovaci. daju si 2 piva a su odrovnani. Su medzi nimi von xy, pravnici, CEO. Nemaju potrebu zaujat, skor byt jeden zo skupiny. Niektori z nich nemaju ani vlastne motorky ale kazdy rok si beru novu od BMW na 12 mesiacov. Ak nemali potrebu podvadzat predtym, nemaju preco zacat ani kvoli motorke (aj niektore zeny po 50 tke si zoberu motorku a ficia … deti z domu, vnucata este nie su preco nie, niekto karavan, niekto motorku)

ivka225
5. jún 2023

To, ze kto ma motorku, ma aj frajerku, je asi taka kauzalita, ako ze kto je chlieb, je vrah. Lebo skutocne, drviva vacsina vrahov v case 24 hodin pred spachanim vrazdy jedla chlieb.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
5. jún 2023

@ivka225 Zle prirovnanie.

Strana
z2