icon

Zlaté náušnice menia farbu. Je to kvalitné zlato?

viktoria12
6. máj 2012

ahojte potrebujem poradit kupila som v zlatnictve malej nausnice dali sme jej prepichnut uška všetko bolo ok nausnice su zlate dala som za ne 100€ kupovane v zlatnictve ale v čera som vsimla ze tu cast co ma v usku nejak meni farmu nije to take zlate teda zlte ako zvysne nausnice ma to taku farbu ako med , tak neviem je to nekvalitne zlato alebo ? ak viete poradit poradte ,neviem ci je to normalne alebo nie nieze bude mat nieco s uskami , je možne ze by v zôatnictve predali nekvalitne nausnice

ewana73
6. máj 2012

@viktoria12 podla mna je to v poriadku,mne tiez tak zlate nausnice v mieste kde su v uchu "ocerveneli" . je to reakcia zlata na pot,teplo tela.problem by nemal byt ziadny akurat esteticky na nausniciach..

viktoria12
autor
6. máj 2012

takže sa nemam bat ze dostane nejaku infekciu

sante81
6. máj 2012

@viktoria12 ahoj, trosku mimo témy, kedy si dala prepichnut uska malickej a kde? my čakáme dievčatko v juli a zaujmalo by ma ze kedy ist doktorke, alebo či uz v pôrodnici po narodení, lebo názory a skusenosti sa rôznia. dakujem za odpoved

sissy27
6. máj 2012

@viktoria12 určite jej ušká sleduj, môže byť aj alergická na zlato... ale zlato mení farbu, niekedy sčerná alebo sčervenie, normálna chemická reakcia

viktoria12
autor
6. máj 2012

@sante81 mala mala 3 mesiace a dala som u nasej pediatričky , tak isto som robila aj u prvej tiez az na 3 mesiace a u nasej pediatricky ,

ewana73
6. máj 2012

@viktoria12 nie,nemusis,je to v poriadku,ja som sa dokonca pytala esej znamej zlatnicky a ona povedala,ze je to bezne. akurat,neviem ci sa to da nejako vycistit teda bezne ako cistis zlato,mne to nikdy neslo dolu ale ja mam na tom mieste zavity, jedine mozno v zlatnictve v ultrazvukovej cisticke ak ti to vadi.. 😉

veverina
6. máj 2012

je to normalne,aj mojim babam to tak ocervenelo, dali sme to v zlatnictve vycistit a su ako nove 😉

slimstar
1. júl 2012

ano je to v poriadku. zlato / asi ma 585, ze?/ sa sklada aj z roznych primesi, aby bolo pevne a tieto mozu takto reagovat. urcite by som jej nedavala ine nausnicky ako zlate, by jej mohli zacat hnisat uska a je to nesmierna bolest. 😒

kikulienka19
11. dec 2012

Ahoj, ja mám všetky náušnice v ušnej časti čierne, je to nejaká chemická reakcia. Dajú sa vyčistiť. Je to úplne normálne :D Našej malej tiež sčerneli a dokonca jej začali hnisať ušká, ale pomohla masť framykoin.